Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, aram said:

pa sve ok, naravno da moraju ozbiljno da se shvate. i naravno da treba obezbeđenje da čuva škole. samo daj mi neku, bilo kakvu, logiku kojom ukidanje mail adrese pomaže, a da nije ono "nema maila = nema pretnje = nema bombe" jer to ne prihvatam.

Da taj deo jeste cudan. Dobro ne rekose - ne proveravajte mejl.

• Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mrzim potezanje u fazonu "eeej, kako je nama nekada bilo" ali sada se prosto samo nameće  

šta se to dogodilo sa nama u poslednjih 50 godina, pa je sad problem 1200 m urbanog pešačenja , pola sata ranijeg ustajanja ? :blink:

• +1 4
Posted

Realno džabe ako prvo moraju u svoju.
u dogovoru sa razrednim stareshinom ne moraju. mislio se i o tome.

shkole se bash dosta trude da olakshaju sve shto mogu, to je moj utisak kod nas.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
8 minutes ago, vememah said:

Realno džabe ako prvo moraju u svoju.

Ti sto ce duze da setaju da im se oduzme po koji bpod jer ulaze u trku sa prokrvljenijim mozgom.

• +1 2
  • Haha 4
Posted
2 minutes ago, dùda said:

mrzim potezanje u fazonu "eeej, kako je nama nekada bilo" ali sada se prosto samo nameće  

šta se to dogodilo sa nama u poslednjih 50 godina, pa je sad problem 1200 m urbanog pešačenja , pola sata ranijeg ustajanja ? :blink:

Mama je zivela u pravoj planini, tri sata hoda do skole, zimi snezina i vukovi.

Posted (edited)
13 minutes ago, dùda said:

Ima nas koji smo neopevane seronje.

Red u prodavnici ne mogu da izdrzim, a kamoli u banci ili tako nesto.

Pukli smo sa zivcima, jedini spas je u vinjaku.

Edited by Milošica
  • +1 4
  • Wub 2
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, Mel said:

Mama je zivela u pravoj planini, tri sata hoda do skole, zimi snezina i vukovi.

neki dan sam se vratila sa planine 

tu je detinjstvo proveo moj muž. pešačio (pevajući, tako kaže :D) do škole sa ostalom dečicon 6 km i cca 700 m visinske razlike . po suncu, kiši, snegu, vetru, bez kabanice, imali su samo ručno pletene džempere, ručno izrađene kožne opanke 

nekako i ne volim ovo da pišem, napredak je, jbg, nisu deca ništa kriva što danas imaju sve, ali pobogu, raditi dramu od takvih gluposti. neverovatno

kao da se deca takmiče u vrhunskom nekom sportu pa je bitna svaka sekunda 

Posted
21 minutes ago, dùda said:

neki dan sam se vratila sa planine 

tu je detinjstvo proveo moj muž. pešačio (pevajući, tako kaže :D) do škole sa ostalom dečicon 6 km i cca 700 m visinske razlike . po suncu, kiši, snegu, vetru, bez kabanice, imali su samo ručno pletene džempere, ručno izrađene kožne opanke 

nekako i ne volim ovo da pišem, napredak je, jbg, nisu deca ništa kriva što danas imaju sve, ali pobogu, raditi dramu od takvih gluposti. neverovatno

kao da se deca takmiče u vrhunskom nekom sportu pa je bitna svaka sekunda 

Meni mama kaze da im je skola bila odusak. Zivot im je bio jako tezak i skola jos nesto i najlakse.

• +1 6
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Pukli smo sa zivcima, jedini spas je u vinjaku.

Plajvi 2014. :laugh:

• Haha 2
Posted

Deca ne znaju više da se druže.Ja sam najviše voleo osnovnu školu.To je bio ritual kad nas 20tak krene pešaka u školu,pa vraćanje iz škole koje je trajalo par sati (škola bila nekih 2,5km daleko,ali moji hteli da im dete ide u centar),pa dobiješ batine jer te nema ceo dan :D Ništa nije smetalo ni kiša ni sneg.

• +1 3
Posted
Deca ne znaju više da se druže.Ja sam najviše voleo osnovnu školu.To je bio ritual kad nas 20tak krene pešaka u školu,pa vraćanje iz škole koje je trajalo par sati (škola bila nekih 2,5km daleko,ali moji hteli da im dete ide u centar),pa dobiješ batine jer te nema ceo dan [emoji3] Ništa nije smetalo ni kiša ni sneg.
pa isto rade i sad, samo nisu ne znam koji kilometri. zashto se misli da ne znaju da se druze?

a da nije ona jedna u busu shto reche - pih kakvi su nikakvi, niko da zapjeva [emoji38]ol:

• +1 1
Posted

Ja sam takav utisak stekao gledajući današnje klince :D 

Posted
23 hours ago, gospa buba said:

dakle. da neb bilo chudo oko mature, jer su svi svesni osetljivosti situacije, da se ne bi igrali sa teroristima zabavljachima, za beograd je resheno ovo: 200 i neshto shkola je rasporedjeno na 60 osnovnih shkola koje su odabrane po kapacitetu i 'preglednosti'. shkole ce biti pregledane i 'konzervirane' preko vikenda i nadzirane 24h od tog trenutka do kraja mature. unutra ulaze samo djaci po spiskovima, u pratnji razrednih stareshina, dezuraju im tudji nastavnici unakrst, prisustvuju uprave svih shkola koje su unutra, svi izlaze istovremeno kad zavrshe, testovi se pregledaju, shkola ponovo zatvara i chuva do sutra. za pokushaje prepisivanja, korishcenja telefona i slichno se izbacuje odmah, po novom, nema pregvora, ranije je bilo. istina je da su mejlovi shkola stavljeni van upotrebe i otvoreni drugi, nedostupni javnosti, za potrebe komunikacije ka ministarstvu tokom tih nekoliko dana, posle se sve vraca u neku normalu...

Fala za ovo, skratila si mi obuku :lolol:

Posted

ali produkcija debila od dece nije bas mlad fenomen u nas.

jednom nas cetvorica klinaca idemo u posetu drugu u bolnici u NS (to je neka recimo '88). Posto ne znamo u kojoj tacno zgradi u kompleksu je smesten, ulazimo u jednu od zgrada da dobijemo informaciju. Ulazimo u veliki hol, i vidimo barem 40 odraslih ljudi ispred velikih dvokrilinih vrata nesto ceka. Ne ceka u redu, vec rastrkano, neki citaju novine, neki nervozno gledaju kroz prozor.

Taman da pitamo jednog od njh gde je to i to odeljenje, velika vrata se otvaraju, buljuk omladine pocne da izlazi iz njih a ovih cetrdesetak u momentu u stampedu ka njima sa sve:

'a biologija maco?; a latinski sta je bilo?'

prijemni za medicinu 

ja bih umro od sramote da je bilo ko od mojih matoraca bio sa mnom blizu bilo kakve skole nakon osnovne a kamoli na prijemnom za faks

• +1 4