Hermetico Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 6 minutes ago, SNARC said: I ne treba da bude..cekam celo jutro da mi jave da li je i vrtic u kom mi je dete na spisku. Treba da prikaze nemoc sa kojom se suocavamo. Razmisljam o tome od jutros..znas da je lazno, znas da nema bombe..ali ipak moras da posaljes nekoga da sve to proveri. Mogu ovako da nas fircaju six ways till Sunday i ne mozes nista. Uveo ili ne uveo sankcije, bice isto. Ne znaš brt, u moju školu još ne sme da se uđe znajući prilike da je lažno već bi pičili časovi. Nema ni popodne, online is back! 1
Hermetico Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Izgovorena je magična naredba; onlajn. za sad samo danas popodne. ali onlajn je ukinut foreva end eva
pt 2.0 Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 17 minutes ago, SNARC said: znas da je lazno, znas da nema bombe Ne, ne znaš. 6
Mel Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 4 minutes ago, pt 2.0 said: Ne, ne znaš. Tako je, da znas ne bi brinuo. Mozes da pretpostavljas...
Svemir Zeka Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Ma ja jedva čekam da završim posao (ne u školi) i odem što pre po dete u vrtić. Jebem ti dan. 1
Kreator Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: 1. pik - maslo domaćih službi bezbednosti (a la kafić Panda '98.) 2. pik - Rusi, da bi zagorčali život Psihu i narodu zbog skretanja kursa (lično, za mene manje verovatna opcija) 3. pik - Ukrajinci i saveznici, najmanje verovatno. Meni najviše liči na ovo pod 1. plus da se optuže ukrajinci da može vučić da priča evropi "evo, jel vidite šta nam rade ti vaši ukrajinci". Ili druga varijanta Poljaci (neka ekipica povezana sa ona 2 lika što su slikali krušik, agata kristi priča). Smisliće se već nešto da se voda zamuti.
Hermetico Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 (edited) Pa pod 1 jer bi se pod 2 i 3 potpisali valjda. Stvarno nema mnogo smisla vršiti anoniman poetski pritisak Edited May 16, 2022 by Hermetico
gospa buba Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 shta, to je tekst od bombe, mi ne idemo nigde i ne radimo nishta? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
msv Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 21 školi poslate nove dojave sa istog mejla pred popodnevnu smenu
Ratamahatta Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Samo nam je to još nužno bilo, baš sam nedavno pisao kako mi je čudno što ranije nismo postali Severna Osetija.
Popular Post pt 2.0 Posted May 16, 2022 Popular Post Posted May 16, 2022 2 hours ago, copkillah said: pod jedan, zašto bi bilo ko vršio pritisak na Srbiju zbog Rusije, kao da smo mi bilo kakav bitan faktor bilo gde? Zato što je psihijatrijski popustio zbog stanja u njegovoj zemlji/našoj zemlji/svetu? Zato što ovaj svet nije zalečio ni psihičke posledice korone, a uleteo je u avet puzećeg WWIII? Zato što je gomila ljudi hodajuća eksplozivna naprava, i globalni tokovi čine sve da to pospeše? Ono čega se posebno bojim jeste kako će ove vesti i ova presija i tenzija delovati na lokalne hodajuće dijagnoze. Manijak koji nam je na čelu države ne shvata kakvo je psihičko stanje nacije i nastavlja svoj bolesni eksperiment - ima hrane nema hrane biće rata neće biti Rio Tinta biće investicija vi ste ološ groblja će nam biti mala letujte glasajte umirite. OVO MORA DA STANE. 17 3 1
Malvo Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 1 hour ago, BlackGeorge said: Meni najviše liči na ovo pod 1. plus da se optuže ukrajinci da može vučić da priča evropi "evo, jel vidite šta nam rade ti vaši ukrajinci". Ili druga varijanta Poljaci (neka ekipica povezana sa ona 2 lika što su slikali krušik, agata kristi priča). Smisliće se već nešto da se voda zamuti. Pa to će moći da prođe na sveti nikad, još mogu samo da iznerviraju Amerikance glupostima.
Malvo Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Pritom će pre biti da divizija ruskih špijuna muti vodu - nadam se da im false flag odvraćanja Srbije od NATO neće pasti na pamet, ali kako sam i pomislio na to, tako sam se zaledio.
Recommended Posts