Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, SNARC said:

I ne treba da bude..cekam celo jutro da mi jave da li je i vrtic u kom mi je dete na spisku. 

Treba da prikaze nemoc sa kojom se suocavamo. Razmisljam o tome od jutros..znas da je lazno, znas da nema bombe..ali ipak moras da posaljes nekoga da sve to proveri. 

Mogu ovako da nas fircaju six ways till Sunday i ne mozes nista. Uveo ili ne uveo sankcije, bice isto.

Ne znaš brt, u moju školu još ne sme da se uđe znajući prilike da je lažno već bi pičili časovi. Nema ni popodne, online is back!

• +1 1
  • Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izgovorena je magična naredba; onlajn. za sad samo danas popodne. ali onlajn je ukinut foreva end eva

Posted
17 minutes ago, SNARC said:

znas da je lazno, znas da nema bombe

Ne, ne znaš.

• +1 6
Posted
4 minutes ago, pt 2.0 said:

Ne, ne znaš.

Tako je, da znas ne bi brinuo. Mozes da pretpostavljas...

Posted

Ma ja jedva čekam da završim posao (ne u školi) i odem što pre po dete u vrtić. Jebem ti dan.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

1. pik - maslo domaćih službi bezbednosti (a la kafić Panda '98.)

2. pik - Rusi, da bi zagorčali život Psihu i narodu zbog skretanja kursa (lično, za mene manje verovatna opcija)

3. pik - Ukrajinci i saveznici, najmanje verovatno.

Meni najviše liči na ovo pod 1. plus da se optuže ukrajinci da može vučić da priča evropi "evo, jel vidite šta nam rade ti vaši ukrajinci". Ili druga varijanta Poljaci (neka ekipica povezana sa ona 2 lika što su slikali krušik, agata kristi priča). Smisliće se već nešto da se voda zamuti.

Posted (edited)

Pa pod 1 jer bi se pod 2 i 3 potpisali valjda. Stvarno nema mnogo smisla vršiti anoniman poetski pritisak

Edited by Hermetico
Posted

shta, to je tekst od bombe, mi ne idemo nigde i ne radimo nishta? :unsure:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted

Mi smo jedna velika eksplozivna gomila!

• +1 1
Posted

21 školi poslate nove dojave sa istog mejla pred popodnevnu smenu

Posted

Samo nam je to još nužno bilo, baš sam nedavno pisao kako mi je čudno što ranije nismo postali Severna Osetija. :isuse:

Posted
1 hour ago, BlackGeorge said:

Meni najviše liči na ovo pod 1. plus da se optuže ukrajinci da može vučić da priča evropi "evo, jel vidite šta nam rade ti vaši ukrajinci". Ili druga varijanta Poljaci (neka ekipica povezana sa ona 2 lika što su slikali krušik, agata kristi priča). Smisliće se već nešto da se voda zamuti.

Pa to će moći da prođe na sveti nikad, još mogu samo da iznerviraju Amerikance glupostima. 

Posted

Pritom će pre biti da divizija ruskih špijuna muti vodu - nadam se da im false flag odvraćanja Srbije od NATO neće pasti na pamet, ali kako sam i pomislio na to, tako sam se zaledio. 

Posted
2 hours ago, renne said:

viber_image_2022-05-16_09-52-28-009.jpg

poeziju će svi pisati ☝️