Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
1 hour ago, radisa said:

Neće ni tad...

Petter Northug se dva puta igrao GTA Plus su mu nasli na telefonu gomilu snimaka gde se drogiran kao mecka smeje ljudima koje obilazi svojim Jaguarom F-type SVR.Uhapsen kad je terao 160 km/h nasmrkan kao Zeljko Mitrovic ,izgubio dozvolu drugi put i eno ga reklamira zdrav zivot ,objasnjava kako je to sitna greskica.2014 navodno pijan uleteo u ogradu od kuce nekom i pobegao ,ostavio ortaka da preuzme krivicu.Oduzeta dozvola i posle manje od 5 godina sto je neki zakonski minimum ovde,eto njega u F type jace brze bolje.Kad otkuca 2024  nazad za volanom ko zna cega.Furao nanogicu pola godine i isao na Norveski Beti Ford da se skida,posle ove druge avanture sa kokainom i 160 na sat .

Edited by askeladden
Posted

Ivan Ninić
Apr 27 • 7 tweets • 2 min read

Epilog jedne tužne i najmorbidnije priče koju sam ikada video. Situacija kada vas državni sistem "leči" i bez znanja troje žive dece sahrane kao beskućnika, a na VMA falsifikuju dokumenta, zdravstvena inspekcija izvrši kontrolu i kaže da je to sve Ok,a Ombudsman notira suprotno👇
Sin je za vreme vanrednog stanja dovezao oca u KBC Zvezdara (nije Covid),ali ustanova ulazi u Covid sistem i pacijenta prebacuju na VMA,gde su zabranjene posete. Pacijent umire (izveštaj: "sumnja na Covid"),ali niko o tome informaciju u propisanom roku ne javlja njegovoj porodici 
Porodici na VMA izjavljuju saučešće i upućuju na Pogrebno. Tamo dolaze i kažu da je nedelju dana ranije pokojnik sahranjen kao beskućnik na Orlovači. Kažu "nisu oni policija, nisu dobili adresu i telefon od VMA", ali zato traže porodici ček od penzije da refundiraju troškove ! 
Pokojnik imao troje dece, adresu prebivališta i porodičnu grobnicu u Grockoj. Korisnik je penzije kod PIO fonda i ima JMBG i zdravstveni LBO broj kod RFZO. Niko od institucija se nije potrudio da javi da je preminuo. Potvrda o smrti bez adrese, kao da je beskućnik. 
Zdravstvena inspekcija, po prijavi, izvršila nadzor i utvrdila da KBC Zvezdara sa premeštajem pacijenta nije predala sve podatke VMA i da na VMA nisu imali adresu i telefon porodice, a onda zaposlena na VMA lažirala pisanu izjavu da je "javila jednom od sinova preminulog". 
Umesto da utvrde odgovornost i pokrenu sudske postupke Zdravstvena inspekcija ništa od navedenog nije uradila, zato što u tom trulom kartelu štite jedni druge. Ne samo da je čovek sahranje kao da je životinja, nego niko do danas porodici nije rekao: "Izvinite"! 
Vojni pravobranilac nije pokazao minimum dostojanstva da se pojavio na sudu, pred porodicom pokojnika, a kako su se ponašali iz Pogrebnog, sramota me i da napišem. Očekuje se presuda, a eshumaciju i sve druge ustave povrede prava ove porodice će, nažalost, platiti građani Srbije. 

https://threadreaderapp.com/thread/1519263465608777729.html

FRWB_rQXwAARVHh?format=jpg&name=large

• Hvala 1
  • Tužno 2
Posted

koja je tajna hrskave korice?

razanj mora biti zaklonjen spomenikom "sloboda"

• Haha 5
Posted
On 22.4.2022. at 18:29, Filozof manijak said:

Ček, on je i u 78.godini bio generalni direktor fabrike  u Lučanima? :ohmy:

Bila sam u Lučanima u subotu. Prošla kroz, do stanice da izadje neko vojno lice i nazad na drum.

Mesto stvarno ima neku Derry,  Maine atmosferu… :ph34r:

Posted

sad videh u vestima na N1 o demontaži pruga u vojvodini

"Da je Infrastruktura železnice Srbije raspisala javni konkurs za prodaju starih pruga i železničkog materijala po nekoj neverovatnoj ceni od 12,14 dinara kilogram", kaže Dragomir Jankov iz Vojvođanskog društva za železnicu.

u subotu sam prošao kroz borču i video cenovnik na jednom otpadu

gvožđe 33 RSD

lim 30 RSD

u pitanju je 410 km pruga. verovatno se radi o 1000 km šina. ko će da pokupi kajmak?

• +1 1
Posted
3 hours ago, djordje geprat said:

sad videh u vestima na N1 o demontaži pruga u vojvodini

u subotu sam prošao kroz borču i video cenovnik na jednom otpadu

gvožđe 33 RSD

lim 30 RSD

u pitanju je 410 km pruga. verovatno se radi o 1000 km šina. ko će da pokupi kajmak?

Ne kažem da neće niko, ali i ljudski rad i rad mašina na demontaži valjda nešto košta?

Posted

Kod mene su gajgeri vadili pragove i lozili ih zimi. 

Posted
50 minutes ago, Plajvi said:

Imam saradnju sa firmom koja se bavi vadjenjem i prodajom pragova u USA..ide kao alva, doduse, ne loze ih nego koriste u pametniju svrhu. 

Onaj ko to bude lozio kuci, moze da racuna da nece poziveti dugo. 

Sa druge strane, celik valjda isto ima neku rekordnu cenu, jel ovo uskacemo drugovima Kinezima u pomoc, masteci brkove usput ? 

U Vojvodini se nekad moglo vozom svuda..cekam kad ce i kaldrmu da nam poskidaju uvodeci nikad lepsi behaton.

• +1 4
Posted
7 hours ago, JozoMujica said:

Ne kažem da neće niko, ali i ljudski rad i rad mašina na demontaži valjda nešto košta?

čovek koji je pomenuo to na TV nije rekao da li je to cena sa vađenjem ili bez. kada se n to dodaju skretnce i oni učvršćivači šina to je gvožđurija, ihaha. računam odoka da je 1 šraf i ploča koju zateže jedno kilo i po.

na stranu prodaja šina, ne razumem svrhu ukidanja pruge sem ako se nešto, poput bNV tu radi. pa to može da bude turistička atrakcija. dobro je da niu šargansku osmicu demontirali.

7 hours ago, Plajvi said:

pati hrastovi pragovi su impregnisani. smrdljivo, čađavo, kancerogeno.

• +1 2