Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

joj sto tako? malo sira jaceg i masnijeg i malo kajmaka i meni super.

Tek kajmak ne podnosim. U kombinaciji sa poparom to je najodvratnija stvar na svetu.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

joj sto tako? malo sira jaceg i masnijeg i malo kajmaka i meni super.

Nešto sumnjam da su toj deci davali takav sir, a tek kajmak... nisu mogli ni normalan hleb da stave

Posted (edited)

WTMIL

@Radagast, naravno

Edited by Indy
Posted

e to ne znam. Kazem generalno za poparu.

Posted

arame, mozda ti znas za taj napoletanski specijalitet, zaboravih kako se zove. napravi se popara, a skine se meso sa kolenice i onda se ufiluje pa zapece. nikad nista lepse nisam jela u zivotu.

Ups, ne znam zasigurno ako su baš kolenice u pitanju. Da nisu Ciccioli?

ciccioli_croccanti_fazzoletto.jpg

Posted

ne, ne, ovo su cvarcici trbusinasti. sad cu dole, da ovde nastavljamo sa dumom.

Posted

Tek kajmak ne podnosim. U kombinaciji sa poparom to je najodvratnija stvar na svetu.

steta, popara je dobra za pre workout.

Posted

steta, popara je dobra za pre workout.

Jebi se  :D

Posted

pop_se_krsti.gif

pa šta ti voleš kad ne voleš poparenog leba sa malo sira i soli i kajmaka?

Posted

joj, ja sam najvise u obdanistu volela teta katinu poparu i spanac.

poparica milica najlepse jelo na svetu.

Izgleda da su beogradski vrtići u to vreme imali unificirane jelovnike, pošto se moje ubedljivo najveće traume iz tog perioda odnose na poparu i (seckani) spanać. Ono je bio užas koji se rečima ne može opisati.

Do danas nisam uspeo da savladam napade panike kada ih vidim a kamoli okusim. Sa drugim jelima sam nekako uspeo da se pomirim (šargarepa i kupus npr) ali popara... Rodbina je sve pokušala, sa slaninicom, na maslinovom ulju, sve moguće lux varijante, nisam ih ni pogledao i nikada neću.

Posted

Kad smo vec u ovom kulinarskom oftopiku, znate li sta je "cigla"?

To je jelo (dorucak) iz JNA koji se sprema tako sto se popara razlije u plehove i onda ispece. Naravno, sece se u obliku cigli.

Posted

Meni je ostao u secanju kupus. Ono, onaj metalni tanjir i u nejga tresnuto neko lisce u svim duginim bojama - crvena, ljubicasta, zelena, smedja + nesto sto osu oni zvali meso a sto nije bilo lako identifikovati. 

Posted

Popara je klin čorba, 1 na 1.

Moja deca je neće jesti, ako išta od principa ostane u mojoj zamagljenoj svesti i nejakim mišićima

Cicvara, on the other hand....

:s_w:

Eh, šizofrenija

Posted

Popara, samo ako je od kvalitetnih debelih korica mada najbolje ni tada. Cicvara, kačamak, mm, pa sa nekimm dobrim starijim sirom...

Nego zaista je genijalno kako su revnuli vaspitačicu jer nije htela da da deci da jedu buđavu poparu.