Milosh76 Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Večeras je izbio veliki požar u hotelu "Staro zdanje" u Aranđelovcu, a prema prvim informacijama, požar je zahvatio ceo poslednji sprat i krov. Za sada nema informacija da li je u požaru neko povređen. https://nova.rs/vesti/hronika/video-gori-hotel-staro-zdanje-u-arandjelovcu/ 3
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 jedan zimski raspust sam proveo tu, divne uspomene. posednji put kada sam prošao pored, a ima tome, bio je bukvalno razvaljen sa zatarabljenim prozorima i vratima. šteta za jednu od najlepših zgrada u srbiji. da ni ne naslućujem uzrok požara, a posledice će biti izvesne 5
Moonwalker Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Tu i u parku sam jednog proleca prohodala na svom prvom odmoru. 4
Hermetico Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 13 hours ago, Moonwalker said: Tu i u parku sam jednog proleca prohodala na svom prvom odmoru. Koji si ti car uzimala si odmore pre nego što si prohodala. Tako treba! 8
Valk Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jedan zimski raspust sam proveo tu, divne uspomene. posednji put kada sam prošao pored, a ima tome, bio je bukvalno razvaljen sa zatarabljenim prozorima i vratima. šteta za jednu od najlepših zgrada u srbiji. da ni ne naslućujem uzrok požara, a posledice će biti izvesne Nemaš potrebe da naslućuješ, namenjeno je nekome. Princip ne menjaju, puste da propadne u ruinu, eventualno da izgori i onda ga neko uzme u bescenje. Tako je svojevremeno hotel pored Starog Zdanja kupio Stublina ali je bezobrazan i neće da plaća reket i sad mu sve stoji ne mrda, ne daju da krene da sređuje objekat.
cartman Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 To se isto desilo pre par godina u hotelu Partizan u Niskoj Banji. Zapalile se instalacije a struja iskljucena 5 godina unazad. Doduse niko nista nije jos poceo da gradi... u sred "turistickog" mesta jedno zgariste i jedan hotel od koga je ostala samo fasada (banjski Koloseum) 1
đorđe geprat Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 čuo sam neku priču vezanu za "nesporazum" između predsednika opštine i vlasnika akva parka a koji je pazario (ili imao nameru) hotel "staro znanje". raspitaću se.
aram Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 Polje lavande kod Novog Sada. Sto posto neko namerno zapalio. 8
nisam ja Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 On 20.3.2022. at 17:28, Plajvi said: Psovke su socnije na cirilici nego na latinici, 5x. pička je najsočnija reč na planeti.
nisam ja Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 bukovac jbg. super lokacija, priroda, al nešto sam skeptičan oko ljuckog matrijala.
renne Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 e jebi ga Quote U rudniku "Soko" kod Sokobanje došlo je eksplozije metana. Kako prenose mediji, u rudniku je zarobljeno 20 rudara 4
Filozof manijak Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Užas, kao da se ponavlja ona nesreća u aleksinačkim rudnicima od pre 30 i više godina. A i blizu je
Recommended Posts