mraki Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) Pičkolinom Bilo na storiju… Edited January 24, 2022 by mraki
Hamlet Strašni Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Carski, sad sam joj preleteo profil… Uzas. Osim sto je dobra riba.
I*m with the pilots Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Terminologija je bljak, ali ta masaza o kojoj se prica..pa..mnoge babice u Nemackoj je preporucuju u nadi da se trudnica ne pocepa tokom porodjaja. Mislim da su sve moje drugarice ovde to i probale, ukljucujuci i mene, i batalile posle prvog puta. Ima cak i ulje koje je namenjeno za te svrhe, meni je drugarica dala njeno, ja prosledila drugoj i tako Iskreno, kada iskusis to cepanje i posledice istog, imas zelju da probas razne gluposti da se to ne bi desilo i sledeceg puta.
mraki Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) Ma naravno, pričam samo o izrazu, da ne bude zabune. Smejao sam se 3 dana. Edited January 24, 2022 by mraki
James Marshall Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 joj ovo je ona neka što je jedno vrijeme masovno sponzorisala svoje postove na društvenim mrežama, nekakav lajf kouč, nepodnošljiva je uprkos tome što je prijatna za oko 1
Hamlet Strašni Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 1 minute ago, I*m with the pilots said: Terminologija je bljak, ali ta masaza o kojoj se prica..pa..mnoge babice u Nemackoj je preporucuju u nadi da se trudnica ne pocepa tokom porodjaja. Mislim da su sve moje drugarice ovde to i probale, ukljucujuci i mene, i batalile posle prvog puta. Ima cak i ulje koje je namenjeno za te svrhe, meni je drugarica dala njeno, ja prosledila drugoj i tako Iskreno, kada iskusis to cepanje i posledice istog, imas zelju da probas razne gluposti da se to ne bi desilo i sledeceg puta. Nisam mislio na tu pricu nego generalno na savete. Mada, ide mi njen glas u pozadini na tabletu, nije bas toliko besmisleno sta prica…
Filozof manijak Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Nekako mi dođe istovremeno i deminutiv i augmentativ 1
gospa buba Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Terminologija je bljak, ali ta masaza o kojoj se prica..pa..mnoge babice u Nemackoj je preporucuju u nadi da se trudnica ne pocepa tokom porodjaja. Mislim da su sve moje drugarice ovde to i probale, ukljucujuci i mene, i batalile posle prvog puta. Ima cak i ulje koje je namenjeno za te svrhe, meni je drugarica dala njeno, ja prosledila drugoj i tako [emoji3] Iskreno, kada iskusis to cepanje i posledice istog, imas zelju da probas razne gluposti da se to ne bi desilo i sledeceg puta.a pa onda tzv divljashtvo balkanskih akushera, da se dogadjaj fino shtricne, pa posle sashije, i nije bash bez vraga. buduci da kod nas na terenu ionako nema niko da te gladi i tetoshi ocesh li ili necesh (shto ne kazem da je ispravno, ali tako je)sent from novi mnogo jak bubamoto.
SNARC Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Treba da napravimo jedno glasanje na forumu za adekvatniji termin. Mene ovo asocira ili na dalmatinsku pevaljku..ili na nov cokolino proizvod 1 5
gospa buba Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Treba da napravimo jedno glasanje na forumu za adekvatniji termin. Mene ovo asocira ili na dalmatinsku pevaljku..ili na nov cokolino proizvodako bismo mogli da ne bismo. jer mozemo mi da caskamo i o menstruaciji, pa da bude stvarno strashno sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 4
SNARC Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 6 minutes ago, gospa buba said: ako bismo mogli da ne bismo. jer mozemo mi da caskamo i o menstruaciji, pa da bude stvarno strashno sent from novi mnogo jak bubamoto. Dobro, ubedjen sam. Ali zaista..eto, iz ugla zenskijeh prava..da li se ne osecate uvredjenima zbog onakvog termina? Ja da sam dama, meni bi smetalo.
Hamlet Strašni Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Kog termina? Menstuacija? Ja sam cuo da se to zove mjesečnica ili mesečno čišćenje…
SNARC Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Onaj ko bi insistirao da se pojam mesecnog ciscenja vezuje samo za zene..taj je zaostali Balkanac i jedno neotesano mizogino govedo..nije da nekoga prozivam..
Recommended Posts