Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stravična ekplozija dogodila se u fabrici Agrosava na ulazu u Šimanovce

Prema nezvaničnim informacijama, ima mrtvih i povređenih. Naime, dva radnika su poginula, a jedna je povređen.

Kako se saznaje, eksplodirao je sud pod pritiskom vodene pare, a prilikom nesreće nije bilo požara niti eksplozije gasa.

Kako Kurir saznaje, eksplozija se dogodila između 8.30 i 9 časova.

Inače, Agrosava se bavi proizvodnjom sredstava za zaštitu bilja.

Posted

Nešto su učestale ove eksplozije u poslednje vreme :ph34r:

• +1 1
Posted
Nešto su učestale ove eksplozije u poslednje vreme [emoji185]

realno je nemoguce da i privatnik zaposhljava bezveze? unsure.gif
mada, ako se sistem puni i sa dna, podizvodjachkim firmama koje nemaju pojma shta rade, a puni se izgleda, onda mozda i nece biti chudno unsure.gif

mada mi vec naveliko istupamo iz realnosti, u pogledu uzroka i posledice... dry.png

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Izgleda da živimo u onom vremenu koje smo najavljivali onoliko, sad počinju da se pojavljuju posledice opšteg rasula u obrazovanju i društvu sveukupno.

• +1 5
Posted

Nesreće ovog tia su naravno uvek moguće, ali kod nas je problem što se ne poštuju sigurnosne mere. Neće valjda fazon.

• +1 6
Posted

Neadekvatne bezbednosne mere, ruiniran obrazovni sistem, kupljene diplome, zapošljavanje preko veze, nažalost, tek će ovoga biti, pogotovo kad se stari kadar konačno penzioniše...

• +1 3
Posted

Jebeni Linkedin je najgora socijalna mreza ikada. Mislim da je stetniji za psihu ljudi i od IG i Facebooka zajedno.
Jedno 99.99 % je cista laz i izmisljotina. Meni je skoro pokazivao kolega ljude koji su naveli da rade za nasu organizaciju a u stvari su podkontraktori, onda ima recimo lik sto je team leader u stvarnom zivotu jedini developer, onda lik koji radi manuelni unos u aplikacij je naveo sebe kao arhitektu tog sistema. Znaci cak i neki ljudi koji su dosta normalni imaju takve profile da bih citajuci samo njih pomislio da radim u Google Brain-u.

To je samo prenešeno iz "stvarnog života".
Ljudi recimo u uživo razgovoru imaju običaj tako bezobzirno lažu.
Štos je što masa njih taj Linkedin shvata kao da je razgovor u kancu sa 2-3 ljudi.

... Shiit has hit the fan

• +1 2
Posted (edited)

Dobro, ljudi lažu pa lažu, u stvarnom životu, u CV-u i na razgovoru za posao ili na društvenim mrežama, ne vidim bitnu razliku. Mene na Linkedinu izludjuju ljudi koji su napravili nauku od pisanja cv-a i slične gluposti. Pa onda to njihovo samopouzadnje i samopromocija, grr.

Imam jednog izrazitog favorita, pardon favoritkinju, ne smem se tu nikako rodno ogrešiti.

Na Linkedinu je stručnjakinja za Linkedin, a na Instagramu za sve ostalo.

Pošto je skoro bila trudna, objašnjavala je kako se, citiram “masira pičkolina pred porodjaj”. :lolol: 
Inače ide po nekim kompanijama i drži radionice…

Edited by mraki
  • +1 1
Posted

ja sam jedno par godina mislio da se ta mreza zove linkedLN :lolol:

• +1 4
Posted

:laugh:

Prirodni logaritmi koji se povezuju, ima smisla.

Posted
39 minutes ago, mraki said:

Dobro, ljudi lažu pa lažu, u stvarnom životu, u CV-u i na razgovoru za posao ili na društvenim mrežama, ne vidim bitnu razliku. Mene na Linkedinu izludjuju ljudi koji su napravili nauku od pisanja cv-a i slične gluposti. Pa onda to njihovo samopouzadnje i samopromocija, grr.

Imam jednog izrazitog favorita, pardon favoritkinju, ne smem se tu nikako rodno ogrešiti.

Na Linkedinu je stručnjakinja za Linkedin, a na Instagramu za sve ostalo.

Pošto je skoro bila trudna, objašnjavala je kako se, citiram “masira pičkolina pred porodjaj”. :lolol: 
Inače ide po nekim kompanijama i drži radionice…

Daj link :)