renne Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Quote Stravična ekplozija dogodila se u fabrici Agrosava na ulazu u Šimanovce Prema nezvaničnim informacijama, ima mrtvih i povređenih. Naime, dva radnika su poginula, a jedna je povređen. Kako se saznaje, eksplodirao je sud pod pritiskom vodene pare, a prilikom nesreće nije bilo požara niti eksplozije gasa. Kako Kurir saznaje, eksplozija se dogodila između 8.30 i 9 časova. Inače, Agrosava se bavi proizvodnjom sredstava za zaštitu bilja.
Filozof manijak Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Nešto su učestale ove eksplozije u poslednje vreme 1
gospa buba Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Nešto su učestale ove eksplozije u poslednje vreme [emoji185] realno je nemoguce da i privatnik zaposhljava bezveze? mada, ako se sistem puni i sa dna, podizvodjachkim firmama koje nemaju pojma shta rade, a puni se izgleda, onda mozda i nece biti chudno mada mi vec naveliko istupamo iz realnosti, u pogledu uzroka i posledice... sent from novi mnogo jak bubamoto.
Filozof manijak Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Izgleda da živimo u onom vremenu koje smo najavljivali onoliko, sad počinju da se pojavljuju posledice opšteg rasula u obrazovanju i društvu sveukupno. 5
mraki Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Nesreće ovog tia su naravno uvek moguće, ali kod nas je problem što se ne poštuju sigurnosne mere. Neće valjda fazon. 6
Jeremija Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Neadekvatne bezbednosne mere, ruiniran obrazovni sistem, kupljene diplome, zapošljavanje preko veze, nažalost, tek će ovoga biti, pogotovo kad se stari kadar konačno penzioniše... 3
Popular Post bags Posted January 24, 2022 Popular Post Posted January 24, 2022 21 hours ago, Lezilebovich said: Nenad Maverick Popovic 2nd I Create Resilient Mindsets 🧠 Mindset, Habits & Behaviour Coach 💫 - Transform Yourself ❤ - Recovered Compulsive Gambling Addict, PTSD Survivor ➡️ Helping Others Overcome Adversity Jebeni Linkedin je najgora socijalna mreza ikada. Mislim da je stetniji za psihu ljudi i od IG i Facebooka zajedno. Jedno 99.99 % je cista laz i izmisljotina. Meni je skoro pokazivao kolega ljude koji su naveli da rade za nasu organizaciju a u stvari su podkontraktori, onda ima recimo lik sto je team leader u stvarnom zivotu jedini developer, onda lik koji radi manuelni unos u aplikacij je naveo sebe kao arhitektu tog sistema. Znaci cak i neki ljudi koji su dosta normalni imaju takve profile da bih citajuci samo njih pomislio da radim u Google Brain-u. 9 2
Frank Pembleton Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Jebeni Linkedin je najgora socijalna mreza ikada. Mislim da je stetniji za psihu ljudi i od IG i Facebooka zajedno. Jedno 99.99 % je cista laz i izmisljotina. Meni je skoro pokazivao kolega ljude koji su naveli da rade za nasu organizaciju a u stvari su podkontraktori, onda ima recimo lik sto je team leader u stvarnom zivotu jedini developer, onda lik koji radi manuelni unos u aplikacij je naveo sebe kao arhitektu tog sistema. Znaci cak i neki ljudi koji su dosta normalni imaju takve profile da bih citajuci samo njih pomislio da radim u Google Brain-u. To je samo prenešeno iz "stvarnog života".Ljudi recimo u uživo razgovoru imaju običaj tako bezobzirno lažu.Štos je što masa njih taj Linkedin shvata kao da je razgovor u kancu sa 2-3 ljudi. ... Shiit has hit the fan 2
mraki Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) Dobro, ljudi lažu pa lažu, u stvarnom životu, u CV-u i na razgovoru za posao ili na društvenim mrežama, ne vidim bitnu razliku. Mene na Linkedinu izludjuju ljudi koji su napravili nauku od pisanja cv-a i slične gluposti. Pa onda to njihovo samopouzadnje i samopromocija, grr. Imam jednog izrazitog favorita, pardon favoritkinju, ne smem se tu nikako rodno ogrešiti. Na Linkedinu je stručnjakinja za Linkedin, a na Instagramu za sve ostalo. Pošto je skoro bila trudna, objašnjavala je kako se, citiram “masira pičkolina pred porodjaj”. Inače ide po nekim kompanijama i drži radionice… Edited January 24, 2022 by mraki 1
Tsai Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 ja sam jedno par godina mislio da se ta mreza zove linkedLN 4
vememah Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Prirodni logaritmi koji se povezuju, ima smisla.
Hamlet Strašni Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 39 minutes ago, mraki said: Dobro, ljudi lažu pa lažu, u stvarnom životu, u CV-u i na razgovoru za posao ili na društvenim mrežama, ne vidim bitnu razliku. Mene na Linkedinu izludjuju ljudi koji su napravili nauku od pisanja cv-a i slične gluposti. Pa onda to njihovo samopouzadnje i samopromocija, grr. Imam jednog izrazitog favorita, pardon favoritkinju, ne smem se tu nikako rodno ogrešiti. Na Linkedinu je stručnjakinja za Linkedin, a na Instagramu za sve ostalo. Pošto je skoro bila trudna, objašnjavala je kako se, citiram “masira pičkolina pred porodjaj”. Inače ide po nekim kompanijama i drži radionice… Daj link
mraki Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) https://rs.linkedin.com/in/janjajovanovic https://www.instagram.com/janjaotomanka Inače, ne mislim da je njena priča totalno prazna. Samo mi je taj nivo samopomocije prilično gadan. Edited January 24, 2022 by mraki 2
Hamlet Strašni Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 2 minutes ago, mraki said: https://rs.linkedin.com/in/janjajovanovic Inače, ne mislim da je njena priča totalno prazna. Samo mi je taj nivo samopomocije prilično gadan. To sa pičokom? Gde je to?
Recommended Posts