Lezilebovich Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Osim ovog zaokruzenog i ostatak oglasa je na nivou. Koja je to samozaljubljena, u svoje dupe zagledana sekta i, sto je najgore, kako drugi lako prihvataju te nakaradne stavove 8
ragasto Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 19 minutes ago, slepa živana said: kako li se u marketingu radi na razvoju sebe... u teretani? Dižeš tegove i slušaš kurs u isto vreme da bi bio bio još produktivniji. 1
vememah Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 (edited) 55 minutes ago, mraki said: kolegenicu diretno kolegenica slobono Ahaha, osoba čija se firma hvali da pravi obuku za "vrhunske komunikatore" toliko je ulagala u sebe da nije stigla da nauči kako se koristi spellchecker, da postoji slovo đ (a ne dj), a i najosnovnija pravila interpunkcije su joj potpuno strana. Edited January 22, 2022 by vememah 5 3
James Marshall Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Mislim da on i misli da se piše "kolegenica", kombinacija kolege i kolenice. 1 5
napadaj Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 8 minutes ago, vememah said: kolegenicu diretno kolegenica slobono Ahaha, osoba čija se firma hvali da pravi obuku za "vrhunske komunikatore" toliko je ulagala u sebe da nije stigla da nauči kako se koristi spellchecker, da postoji slovo đ (a ne dj), a i najosnovnija pravila interpunkcije su joj potpuno strana. Vidi se da nije čitao ni novine, a kamoli beletristiku. 3 2
slepa živana Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 3 hours ago, napadaj said: Vidi se da nije čitao ni novine, a kamoli beletristiku. neiskvaren čitanjem 2 1
Svemir Zeka Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Ceo oglas je bulšit. Pazi, kaže vaš razvoj je vaša odgovornost, a onda: razvoj pojedinaca i timova je naša strast. Opis posla: razvoj 1
napadaj Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 12 hours ago, slepa živana said: neiskvaren čitanjem Sav se posvetio biznisu, još od pete godine života!
SNARC Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Ceo oglas je bulšit. Pazi, kaže vaš razvoj je vaša odgovornost, a onda: razvoj pojedinaca i timova je naša strast. Opis posla: razvoj Neko prodavanje magle..dormeo, time share apartmani, izmisljene deonice u izmisljenim investicionim fondovima. Verovatno besomucno telefoniranje u cilju da nekog zajebes da te saslusa duze od 5 sekundi..a onda pokusaj primena "tehnika prodaje". Imam kolegu koji se bavio time, neprijatno mi bude kad prica sta i kako je radio i kako to sve izgleda.
Moća Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Ajd napisi malo da i nama bude neprijatno.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1 3
Svemir Zeka Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 19 minutes ago, SNARC said: Neko prodavanje magle..dormeo, time share apartmani, izmisljene deonice u izmisljenim investicionim fondovima. Verovatno besomucno telefoniranje u cilju da nekog zajebes da te saslusa duze od 5 sekundi..a onda pokusaj primena "tehnika prodaje". Imam kolegu koji se bavio time, neprijatno mi bude kad prica sta i kako je radio i kako to sve izgleda. Pronašla sam ga u nekom pdf dokumentu HR trening menadžementa, kaže ovako: Spoiler Osvešćivanje uloge i svrhe posla menadžmenta HLC Upravljanje prioritetima: zahtevi menadžmenta i performanse HLC - a, zadaci i motivisanje članova tima, delegiranje Ojačavanje procesa postavljanja SMART ciljeva Osnaživanje procesa planiranja, organizovanja, kontrole i korektivnih akcija (PLOC i feedback) Usvajanje koncepta: Savremeni menadžer i lider u jednoj osobi Predstavljanje menadžment alata za motivaciju tima i bolje upravljanje: Situaciono liderstvo 2
Recommended Posts