Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Bokte, šta je piromana ovde :D

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, radisa said:

Gde je ovo? Da odem da slikam, kad zapale...

Giordano Bruno strasse

• +1 1
  • Haha 7
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Paljenje ogromnih količina guma je bio običaj na Petrovdan 12.juli u posleratnoj RS, ne znam da li to i dalje živi. Verovatno su tu koreni ove tradicije.

Joj

https://sr.wikipedia.org/wiki/Лилање

Posted
Just now, JozoMujica said:

Nigde ni reči o gumama. :sad:

Ima smisla da se kod Mileta Međeda demoni ne mogu isterati tek paljenjem običnog trešnjevog drveta, već je potrebno zapaliti gume od damper belaza

• Haha 1
Posted

u selu kod caleta, u okolini sapca, su se za petrvodan izmedju ostalog, palile i gume ispred svakog dvotista. i tako je bilo tokom citavog srednjeg veka pa nadalje.

na taj nacin se odavala pocast petru, zastitnika gumarskog esnafa

• Haha 2
Posted
Just now, Time Crisis said:

Ima smisla da se kod Mileta Međeda demoni ne mogu isterati tek paljenjem običnog trešnjevog drveta, već je potrebno zapaliti gume od damper belaza

Pa sta ce medjed u ravnici gde ni šume ljucki nema? Jedino ako nije zalutao na Frušku Goru... :D

Posted
17 minutes ago, mraki said:

Klisa, poručuju na Instagramu da će se videti iz svemira. @radisa

Pa jbg, to mi je daleko...

Obrnuo krug kod mene, nista naročito...5-6 regularnih vatrica i jedna ekipa što spaljuje neki pločasti nameštaj... :)

Posted

Lomača u kojoj se pored nekoliko kubika drva nalazi i veliki broj automobilskih guma, postavljena je na Klisi u susret proslavi Badnje večeri, zbog čega su reagovali novosadski ekolozi.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/294361/FOTO-Na-Klisi-spremna-velika-lomaca-za-Badnje-vece-ekolozi-upozoravaju-da-su-u-njoj-i-gume.html

Badnjakopatkometrija.

A je l' pitao neko prirodu koliko je vekova uložila u lomaču?

Posted
2 hours ago, Glass Joe said:

Mi smo kao klinci palili vatre (sa sve gumama) za 1 maj...ah bezbrizne 80s

i mi, do pocetka devedesetih, ali makar ih nismo unosili u kucu ili zgradu vlade

Posted

Pored ovakvih gomila posečenih stabala i gumenih lomača Rio Tinto nam je stvarno višak u dvorištu...

RT mrš iz Srbije   

:fantom:

• +1 3
Posted
10 hours ago, renne said:

Žena koju su sinoć u Ulici Marka Kulića izujedali psi je na intenzivnoj nezi u pančevačkoj bolnici.

Kako je rečeno iz Opšte bolnice Pančevo, ona je operisana, amputirana joj je ruka, a više ujeda ima po celom telu, naročito po nozi i drugoj ruci, prenosi pančevački portal 013info.

Sinoć oko 20.00 sati u Ulici Marka Kulića su dva vlasnička psa su teže povredila ženu koja je šetala ulicom.

Ovo je bas strasno. :sad:

Posted

Bez brige, sace Levijatan da reaguje...