SNARC Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 1 hour ago, radisa said: Gde je ovo? Da odem da slikam, kad zapale... Giordano Bruno strasse 1 7
Time Crisis Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Paljenje ogromnih količina guma je bio običaj na Petrovdan 12.juli u posleratnoj RS, ne znam da li to i dalje živi. Verovatno su tu koreni ove tradicije. Joj https://sr.wikipedia.org/wiki/Лилање
mraki Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Klisa, poručuju na Instagramu da će se videti iz svemira. @radisa
JozoMujica Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 21 minutes ago, Time Crisis said: Joj https://sr.wikipedia.org/wiki/Лилање Nigde ni reči o gumama.
Time Crisis Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Just now, JozoMujica said: Nigde ni reči o gumama. Ima smisla da se kod Mileta Međeda demoni ne mogu isterati tek paljenjem običnog trešnjevog drveta, već je potrebno zapaliti gume od damper belaza 1
sherman Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 u selu kod caleta, u okolini sapca, su se za petrvodan izmedju ostalog, palile i gume ispred svakog dvotista. i tako je bilo tokom citavog srednjeg veka pa nadalje. na taj nacin se odavala pocast petru, zastitnika gumarskog esnafa 2
JozoMujica Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Just now, Time Crisis said: Ima smisla da se kod Mileta Međeda demoni ne mogu isterati tek paljenjem običnog trešnjevog drveta, već je potrebno zapaliti gume od damper belaza Pa sta ce medjed u ravnici gde ni šume ljucki nema? Jedino ako nije zalutao na Frušku Goru...
radisa Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 17 minutes ago, mraki said: Klisa, poručuju na Instagramu da će se videti iz svemira. @radisa Pa jbg, to mi je daleko... Obrnuo krug kod mene, nista naročito...5-6 regularnih vatrica i jedna ekipa što spaljuje neki pločasti nameštaj...
Malkmus Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Quote Lomača u kojoj se pored nekoliko kubika drva nalazi i veliki broj automobilskih guma, postavljena je na Klisi u susret proslavi Badnje večeri, zbog čega su reagovali novosadski ekolozi. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/294361/FOTO-Na-Klisi-spremna-velika-lomaca-za-Badnje-vece-ekolozi-upozoravaju-da-su-u-njoj-i-gume.html Badnjakopatkometrija. A je l' pitao neko prirodu koliko je vekova uložila u lomaču?
morgana Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 2 hours ago, Glass Joe said: Mi smo kao klinci palili vatre (sa sve gumama) za 1 maj...ah bezbrizne 80s i mi, do pocetka devedesetih, ali makar ih nismo unosili u kucu ili zgradu vlade
Barti66 Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Pored ovakvih gomila posečenih stabala i gumenih lomača Rio Tinto nam je stvarno višak u dvorištu... RT mrš iz Srbije 3
jms_uk Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 10 hours ago, renne said: Žena koju su sinoć u Ulici Marka Kulića izujedali psi je na intenzivnoj nezi u pančevačkoj bolnici. Kako je rečeno iz Opšte bolnice Pančevo, ona je operisana, amputirana joj je ruka, a više ujeda ima po celom telu, naročito po nozi i drugoj ruci, prenosi pančevački portal 013info. Sinoć oko 20.00 sati u Ulici Marka Kulića su dva vlasnička psa su teže povredila ženu koja je šetala ulicom. Ovo je bas strasno.
Recommended Posts