gospa buba Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 to kod nas? sent from novi mnogo jak bubamoto.
gospa buba Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 jovana nek uzmu, dosta je jovanka.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Popular Post cartman Posted January 6, 2022 Popular Post Posted January 6, 2022 53 minutes ago, nisam ja said: kod radiše u dvorištu. Ja ovde vidim ogrev (sezonski) za jedno 10 siromašnih porodica... Ali nije u duhu tradicije Božića da se deli sa onima koji imaju manje od tebe ... 16
slepa živana Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 8 minutes ago, SNARC said: Samo jos da nabave Jovanku Orleanku i imaju sve. valjda indiru gandi 2
Filozof manijak Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Pa sve to paljenje vatre i lomače jesu paganski atavizmi inkorporirani u srspku verziju pravoslavlja.
Mindaugas Žukauskas Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Paljenje ogromnih količina guma je bio običaj na Petrovdan 12.juli u posleratnoj RS, ne znam da li to i dalje živi. Verovatno su tu koreni ove tradicije.
gospa buba Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 odlichna tradicija [emoji38]ol:shta je malo guma. da li ima i neko takmichenje, ko duze izdrzi, za sve uzraste sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Tpojka Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 (edited) 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Verovatno su tu koreni ove tradicije Sjećam se da se i osamdesetih palila lila 11. jula (uoči Petrovdana). A mislim/mislio sam da je to petrovdanska tradicija oduvijek™. Obično neko šiblje, borovice i sl. na uzvišenjima i brdima. Nekad poslije je dodat ingredient u obliku starih auto guma da bolje puši. Edited January 6, 2022 by Tpojka 1
radisa Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 2 hours ago, nisam ja said: kod radiše u dvorištu. Gde je ovo? Da odem da slikam, kad zapale...
Glass Joe Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Mi smo kao klinci palili vatre (sa sve gumama) za 1 maj...ah bezbrizne 80s 1
Recommended Posts