Desmond Bojčinski Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 3 minutes ago, ragasto said: Jesi li nekad gurao ovo čudo, makar i prazno? Naročito lagano skreće, bukvalno ti trebaju dva prsta za vožnju. Još kad ga natovariš Bosch perjanim jastucima, pravo je uživanje. Nisam imao tu čast, to čudo je došlo u Ideu par dana pre premeštanja na drugo radno mesto. Do tada smo voće i povrće na ruke iznosili iz kamiona. Pa ono kad si mlad i jak pa te nagrade šleperom džakova krompira ili kutijama banana. Kad su došli paletarnik i viljuškar negde u zimu 2003. to je bila industrijska revolucija. 19 minutes ago, ragasto said: Što se tiče ranta koji si pomenuo Sve to stoji
ragasto Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 @desboj Da, kad si mlad i jak i možeš da prolaziš kroz zidove. I ja sam gulio jaja preko omladinske dok sam studirao i na takve poslove ne bih slao mnogo starije, naročito ne bih to predstavljao kao bolju varijantu. 1
Desmond Bojčinski Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Nigde ni ne šalju "starije" da vuku ta čuda, njih na traku bacaju.
ragasto Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) Ja čuo malo drugačije od drugara koji je radio u Tehnomanijinom magacinu u Banovcima. Viljuškar je premija, ostalo je kičma trans. Mada, ima malo i toga da mnogo starije ni ne zapošljavaju jer nisu baš produktivni, jebi ga... Edited January 5, 2022 by ragasto
mraki Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) Šta god čuli, poslove u pristojnim fabrikama nije ni malo lako dobiti, niti ih ima dovoljno. A nisu ni Šimanovci baš svakom dovoljno blizu. Edited January 5, 2022 by mraki
mustang Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Kako koji...moj drug radi u bmw u nish na sklapanju kablova, lak mu posao, po struci konobar, kaze jebo ti taj bmw kad mu ja pravim kablove
Hermetico Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 hour ago, mustang said: Zaposlicemo ga kao negovatelja Mogao bih i to da radim, mada bi od takvih poslova pre čuvao bebe jer sam to radio i imam preporuke a nisu ni nezaslužene Radio sam kao đubretar u bolnici, prodavac na trafici u noćnoj (kod Franša), noćni čuvar, uvodio instalacije sa električarima u nekoj fabrici, asistent kamenorescima, anketar... To pre i u početku faksa, posle manje više struka u raznim pravcima i smerovima 1
mustang Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) Ti si moj covek. Zaposlila bih te juce da imam neki biznis u srbiji. Volim vredne i snalazljive ljude. Edited January 5, 2022 by mustang
Hermetico Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, mustang said: Ti si moj covek. Zaposlila bih te juce da imam neki biznis u srbiji. Ja sam svoj biznis 10 časova nedeljno u školi je max da me drugi zapošljava, ne volim ni po projektu. Živa neoporeziva lova od srećnih klijenata je moj put dok god može
mustang Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) 3 minutes ago, Hermetico said: Ja sam svoj biznis 10 časova nedeljno u školi je max da me drugi zapošljava, ne volim ni po projektu. Živa neoporeziva lova od srećnih klijenata je moj put dok god može Pametno, pametno Meni je i trampa bila odlicna, ja tebi moje usluge, ti meni neke tvoje. Svima dobro. Pogotovu za neke laća poslove Edited January 5, 2022 by mustang 1
Filozof manijak Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Mene na ovaj dan uvek razveseli onaj vic zašto Srbi nemaju atomsku bombu. 3
JozoMujica Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Ne kapiram zasto pale gume, kakve to veze ima sa Bozicem? Neki austrougarski obicaj koji se zadrzao? 1
Filozof manijak Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Nema Austrougara na Klisi. Zemljopis novosadski 101.
napadaj Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Vuče na bosanski Apdejt: https://instagram.com/stories/nsukrivo/2745103326800141250?utm_medium=share_sheet
Recommended Posts