Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, ragasto said:

Jesi li nekad gurao ovo čudo, makar i prazno? Naročito lagano skreće, bukvalno ti trebaju dva prsta za vožnju. Još kad ga natovariš Bosch perjanim jastucima, pravo je uživanje. 

Nisam imao tu čast, to čudo je došlo u Ideu par dana pre premeštanja na drugo radno mesto. Do tada smo voće i povrće na ruke iznosili iz kamiona. Pa ono kad si mlad i jak pa te nagrade šleperom džakova krompira ili kutijama banana. Kad su došli paletarnik i viljuškar negde u zimu 2003. to je bila industrijska revolucija.

19 minutes ago, ragasto said:

Što se tiče ranta koji si pomenuo

Sve to stoji

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@desboj Da, kad si mlad i jak i možeš da prolaziš kroz zidove. I ja sam gulio jaja preko omladinske dok sam studirao i na takve poslove ne bih slao mnogo starije, naročito ne bih to predstavljao kao bolju varijantu. 

• +1 1
Posted

Nigde ni ne šalju "starije" da vuku ta čuda, njih na traku bacaju.

Posted (edited)

Ja čuo malo drugačije od drugara koji je radio u Tehnomanijinom magacinu u Banovcima. Viljuškar je premija, ostalo je kičma trans. Mada, ima malo i toga da mnogo starije ni ne zapošljavaju jer nisu baš produktivni, jebi ga...

Edited by ragasto
Posted (edited)

Šta god čuli, poslove u pristojnim fabrikama nije ni malo lako dobiti, niti ih ima dovoljno. A nisu ni Šimanovci baš svakom dovoljno blizu.

Edited by mraki
Posted

Kako koji...moj drug radi u bmw u nish na sklapanju kablova, lak mu posao, po struci konobar, kaze jebo ti taj bmw kad mu ja pravim kablove :laugh:

Posted
1 hour ago, mustang said:

Zaposlicemo ga kao negovatelja ;)

Mogao bih i to da radim, mada bi od takvih poslova pre čuvao bebe jer sam to radio i imam preporuke a nisu ni nezaslužene :) 

Radio sam kao đubretar u bolnici, prodavac na trafici u noćnoj (kod Franša), noćni čuvar, uvodio instalacije sa električarima u nekoj fabrici, asistent kamenorescima, anketar... To pre i u početku faksa, posle manje više struka u raznim pravcima i smerovima

• +1 1
Posted (edited)

Ti si moj covek. Zaposlila bih te juce da imam neki biznis u srbiji. Volim vredne i snalazljive ljude. 

Edited by mustang
Posted
Just now, mustang said:

Ti si moj covek. Zaposlila bih te juce da imam neki biznis u srbiji. 

Ja sam svoj biznis :) 10 časova nedeljno u školi je max da me drugi zapošljava, ne volim ni po projektu. Živa neoporeziva lova od srećnih klijenata je moj put dok god može

Posted (edited)
3 minutes ago, Hermetico said:

Ja sam svoj biznis :) 10 časova nedeljno u školi je max da me drugi zapošljava, ne volim ni po projektu. Živa neoporeziva lova od srećnih klijenata je moj put dok god može

Pametno, pametno 

Meni je i trampa bila odlicna, ja tebi moje usluge, ti meni neke tvoje. Svima dobro. Pogotovu za neke laća poslove

Edited by mustang
  • +1 1
Posted

Mene na ovaj dan uvek razveseli onaj vic zašto Srbi nemaju atomsku bombu.

• Haha 3
Posted

Ne kapiram zasto pale gume, kakve to veze ima sa Bozicem? Neki austrougarski obicaj koji se zadrzao?

• Haha 1
Posted

Nema Austrougara na Klisi.

Zemljopis novosadski 101.