Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Ma O. Balašević je histerična lujka, puna sebe i vrlo neprijatna u kontaktu, bila praktično oduvek.
Što bi sada nešto menjala.
... Shiit has hit the fan

Drugarica koja je bila nešto u vlasti, a pare delom išle preko njenog  odeljenja dok su Balaševići snimali film, mi je pričala slično... Imala je niz neprijatnosti sa Gospodjom™

Nije takva bila ranije... 

To je ono sto sam rekao, njoj se nesto posle 2000e otkačilo u glavi i otišlo sve u kurac... Ko zna sta se tu vrzmalo u glavi...

Ali videti ih da se ližu sa SNSom mi nanosi bukvalan bol, pa Djole je daj SNS u jednoj od poslednjih pesama opevao bas kako treba, a neki njegovi naslednici se lizu sa njima... DnoDna™...

Moralni jadnici...

• +1 9
Posted
14 minutes ago, radisa said:

njoj se nesto posle 2000e otkačilo u glavi i otišlo sve u kurac... Ko zna sta se tu vrzmalo u glavi...

Mozda panika da se kapitalizuje muzevljev angazman na strani opozicije 90tih, kad vec on sam ne trci da se pozicionira 

To se u nas zove 1 ambiciozna zena :fantom:

Posted
6 minutes ago, Leia said:

Mozda panika da se kapitalizuje muzevljev angazman na strani opozicije 90tih, kad vec on sam ne trci da se pozicionira 

To se u nas zove 1 ambiciozna zena :fantom:

To sam i ja mislio, ali čemu to? Čemu potrea da se bude u vlasti? Lova? Pa Djole je mogao da zaradi mnogo više nego što im treba, uvek... Znam, novca nikad dosta... Ali opet, do novca se može doći i čistije nego valjanjem u političkom blatu, pogotovo svi oni...

Ovo sad, sa skidanjem sa youtuba i pravljenjem ovog kvazi muzeja samo blati uspomenu na jednog velikog čoveka... Jbg... Ništa ona izgleda nije razumela, zašto su ljudi voleli Balaševića...

Posted
25 minutes ago, radisa said:

Ali videti ih da se ližu sa SNSom mi nanosi bukvalan bol, pa Djole je daj SNS u jednoj od poslednjih pesama opevao bas kako treba, a neki njegovi naslednici se lizu sa njima... DnoDna™...

Moralni jadnici...

Pa kad su nobles..

A nobles ne radi za zivot..no isisava plebejacku krv zajedno sa ostalim noblesima.

Ozenio debila..odgajio bilmeze. A ipak ga cela Juga volela. Uspeh.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, radisa said:

To sam i ja mislio, ali čemu to? Čemu potrea da se bude u vlasti? Lova? Pa Djole je mogao da zaradi mnogo više nego što im treba, uvek... Znam, novca nikad dosta... Ali opet, do novca se može doći i čistije nego valjanjem u političkom blatu, pogotovo svi oni...

Mogao je do novca doci cistije sam Djordje Balasevic, jer je imao publiku koja ga je volela i nije morao nikome da se umiljava

Doduse da je jos poziveo ko zna da li bi i to bilo dovoljno ili bi i on prosao kao Goran Markovic

Dok alava seljanka da bi sacuvala status na koji je navikla definitivno mora da krcmi njegovu zaostavstinu na jedini nacin kako ume,  jeftino i bahato

Posted
10 minutes ago, radisa said:

Ovo sad, sa skidanjem sa youtuba i pravljenjem ovog kvazi muzeja samo blati uspomenu na jednog velikog čoveka... Jbg... Ništa ona izgleda nije razumela, zašto su ljudi voleli Balaševića...

dosta tipican primjer asimetrije u popularnoj kulturi, nama je nasa, producentu/vlasniku njegova

Posted
Drugarica koja je bila nešto u vlasti, a pare delom išle preko njenog  odeljenja dok su Balaševići snimali film, mi je pričala slično... Imala je niz neprijatnosti sa Gospodjom[emoji769]

Nije takva bila ranije... 

To je ono sto sam rekao, njoj se nesto posle 2000e otkačilo u glavi i otišlo sve u kurac... Ko zna sta se tu vrzmalo u glavi...

Ali videti ih da se ližu sa SNSom mi nanosi bukvalan bol, pa Djole je daj SNS u jednoj od poslednjih pesama opevao bas kako treba, a neki njegovi naslednici se lizu sa njima... DnoDna[emoji769]...

Moralni jadnici...
Bila, bila, na snimanju jednog spota pre 2000., je bila situacija da je glumila režisera i bukvalno su se ljudi spakovali i vratili za BG dok se ĐB ne obaveže da će da je skloni.
Snimanje nije nastavljeno, spot izmontiran od polovine materijala.
Pare nikad isplaćene.

... Shiit has hit the fan

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)
2 hours ago, Leia said:

I deca im nece da budu tek tako neka obicna deca, nego moraju u glumu, politiku, gde god ima publike.

A ljudi su slabi na prohteve svojih najblizih, to je barem opste mesto

Ma da. Izlaze mi tako ti balkanski tračevi u telefonu™ i baš ih ima u poslednje vreme i sve su bizarniji, pa pazi ti ovo: 

"Danas je suviše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakom djeteta, normalnog i ispravnog", rekao je.

1845155159_(12).jpeg.03af764fc2d92a5b09786d1890314c16.jpeg

I to me ne bi toliko iritiralo da nisu krenuli da mi kopaju po novčaniku. I nek mi vrate roditeljima penziju, kakav memorijalni centar i film i deca, mrš.

Edited by Taihoskopija
  • +1 1
Posted

@SNARC

Ozenio i danas u solidnim godinama zgodnu i lepu zenu. 

Sad deca imaju svoje limite, prosecna deca iz bolje stojeceg okruzenja. Oni na svoj talenat ne mogu tu, a verovatno ni drugde da naprave pare da odrze taj kapital. Kako da se odrzi? Pa pretvaranjem uspomene na njega u neki lukrativni biznis. As simple as that.

@radisa

Nije samo lova, u pitanju je i identitet izvan toga biti neciji neko. Osobe koje zive sa nekim vrlo popularnim ceo zivot, a po karakteru im ne lezi zivot u senci cesto dodju u situaciju da se ponasaju ovako.

Evo ovo sto Frank pise gore opisuje taj vid ponasanja. Pokusavala je  i ranije, sad je nebo granica.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Taihoskopija said:

I to me ne bi toliko iritiralo da nisu krenuli da mi kopaju po novčaniku. I nek mi vrate roditeljima penziju, kakav memorijalni centar i film i deca, mrš.

Pa to, ne bi im na pamet palo da oni osnuju neku fondaciju i da na taj nacin sacuvaju uspomenu na znamenitog clana familije

Nego odmah leva ruka drzavni dzep :dry:

• +1 2
Posted

@dùda

Balašević sin, onaj zulufi, slava, pravoslavlje, gradonačelnik.