gospa buba Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Sta su Nju Ejdz Cetnici? Prvi put cujem. chetniks revisited ko ce ga znati...sent from novi mnogo jak bubamoto.
askeladden Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 25 minutes ago, Filozof manijak said: mešaju dop s glinom....jbg Glina je tu da upije toksine.Nije bez pameti resenje.
Zli Gli Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Moj bivsi kolega je cale onog Milosa Milakovica, on mu ga dodje Cico u Dnevnjaku. Bas ovog leta smo na plazi pricali o njima i rekao mi je za ovog lika (meni jako gotivnog) da je dobar ali se opasno drogira, mada nisam bas ovo ocekivao. Valjda nece napraviti neko vece sranje. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Desmond Bojčinski Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 5 hours ago, Plajvi said: Sta su Nju Ejdz Cetnici? Prvi put cujem. Vrlo maliciozna bagra na sisi ekipe sa druge strane. 1 1
James Marshall Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Voćkice mu život upropastile. Elem, da, njujejdž četnik, tu mi malo empatija posrće, moram priznati, a opet, ako je neki YT/Tiktok/lajkovi stant, poserem mu se u droge koje konzumira, što je par ljudi iz hitne i murije moralo da dreždi cijeli dan zbog bolida. Ako je autentičan problem, mrš na liječenje, ali obavezna mjera da bude ukidanje interneta.
Ratamahatta Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Heroin loš i nikakav. Čuvati u ustanovi nekoliko godina. Milak deluje skroz ok i normalan što sam gledao po intervjuima.
Delija67 Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 8 hours ago, Plajvi said: Sta su Nju Ejdz Cetnici? Prvi put cujem. Veliki neprijatelji Eko Cetnika 3
gospa buba Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 1 hour ago, Delija67 said: Veliki neprijatelji Eko Cetnika to je tachno, sukobljavaju se na liniji nuklearka da ili ne, ali ne umem da objasnim koji su koji, poshla sam intuitivno, pa me dete ispravi, a posle svakako zaboravih koje bijashe intuitivno. u svakom sluchaju jedni su jedni a jedni su drugi. u chemu se ogleda chetnishtvo, koje bi trebalo da im je zajednichko, niko nije umeo da objasni
Ratamahatta Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 4 hours ago, desboj said: Vrlo maliciozna bagra na sisi ekipe sa druge strane. Spin?
Fakundo Sava Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 10 hours ago, Jeremija said: "Kreator" Puja Šotke, neće valjda takva legenda da naradi nešto sebi (ili drugima)? Nije on Pujo To je neka druga ekipa Tako mi deluje
Ratamahatta Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Ja sam se sokirao kad sam procitao to za new age cetnike (nisam ispratio do sad) i desnicarenje, delovao mi je kao benigni napuseni blejac.
Recommended Posts