December 16, 20213 yr 13 minutes ago, aram said: daj podseti me, pliz Ajde, kad budem uz komp... Bio mu jerezervni nik nesto kao Thatre of Dreams ili tako nešto, a tu je u kombinaciji sa njim bila neka, koju je on kao branio... Moram naci to kasnije, ima i linkova ka njihovom sajtu, a Vasa je pretio da ce ga prijaviti njegovom Vladiki jer širi jeres... Bio tradiocionalno dobar show...
December 16, 20213 yr 3 hours ago, aram said: daj podseti me, pliz Elem: NJegovog sajta više nema, oko 25-30 strane se pojavljuje Rampanzl, čilidersica... Ali, ja sma bio ubeđen da je bilo više toga i njegovog i Aefovog, sad vidim da nema toliko... Moguće da je pobrisno savašta...
December 19, 20213 yr https://nova.rs/vesti/hronika/osnivac-dnevnjaka-na-tik-toku-prenosi-dramu-ispred-stana-video/?ref=fbnova&fbclid=IwAR3qKlCnoi1aPD_wbRT2lEaeuKcTud5aAWS2wU2oakCvB6XHJxlbc6t5WXQ
December 19, 20213 yr to sve na nekim lepkovima majkemi. pa redovan zivot jedva moze da se pondese, a ne ovo shto oni rade sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 19, 20213 yr "Kreator" Puja Šotke, neće valjda takva legenda da naradi nešto sebi (ili drugima)?
December 19, 20213 yr Za tog lika se vidi iz aviona da je pukot. On ne glumi depru kad vozi glasom 2 na sat u kladži, to mu je real life raspoloženje.