Popular Post ragasto Posted December 15, 2021 Popular Post Posted December 15, 2021 @Mil@n Sasvim je u redu što ideš tom linijom, i u nekoj istrazi o uzrocima bi i tako trebalo da se gleda jer je ovo, valjda, prvi slučaj ovakve vrste. Ono što nikako ne može da ga opere (i vrlo subjektivno se nadam da ga nikada neće ni oprati) je to što je BP svoju karijeru izgradio baš na takvim ekscesima i sa njima bi i nastavio da se devojka nije ubila. Ne treba mu sada tražiti olakšavajuće okolnosti (posebno ne na ljigav način njegovog oca, mada je i to razumljivo pošto mu je otac) pošto je sam sebe ukopao dugogodišnjim radom koji je toliko bio uspešan da su se o njega češali i Levijatan i Gradski sekretarijat za kulturu. Neka ostane da je to projekat koji je krenuo po zlu, i sada treba da snosi posledice koje verovatno neće biti oštrije od toga da ugasi svoj jebeni kanal i da se posveti drugim stvarima. Lično ne tražim više od toga. 10
Mil@n Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 2 minutes ago, radisa said: U našem društvu postoji smao nagrada... ALi ako buliju kažeš da je buli i kreneš da ga malo drdrmaš, onda je on jadan mali dečak/devojčica kojem, eto, nameštaju mržnju... I to zna savko ko ima dete u školi, a koje ne ume da se nosi sa bulijima... Ja sam sa ćerkom dobre dve godine proveo objašnjavajući joj trikove u borbi sa takvim idiotima, a sa druge strane, pazeći da ona ne počne te trikove da koristi da bi druge proganjala, jer se oseća nadmoćno... Jeben posao za roditenja... Optuživati nekoga za nečiju smrt za koju kako sam kažeš 99.99% nije glavni krivac ako je kriv uopšte = malo drmati?
radisa Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 3 minutes ago, Mil@n said: Optuživati nekoga za nečiju smrt za koju kako sam kažeš 99.99% nije glavni krivac ako je kriv uopšte = malo drmati? Imali ok odnse u ovom trnutku, kad asma pominjao provcente, nisma pričao o krivici... Da je OK drndati ga, jeste... Jer, jednim delom jeste odgovoran za njenu smrt, pa makar to bilo i 0.00001%, jer je možda taj mali deo doprineo da ona taj dan podigne ruku na sebe... Ti misliš da on uopšte nije odgovoran, i da to što su je njegovi fanovi proganjali po netu(i u RL), nije nimalo doprinelo njenom samoubistvu? Ono, to je samo prošlo pored nje, nije je ni očešalo?
Mil@n Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 4 minutes ago, ragasto said: @Mil@n Sasvim je u redu što ideš tom linijom, i u nekoj istrazi o uzrocima bi i tako trebalo da se gleda jer je ovo, valjda, prvi slučaj ovakve vrste. Ono što nikako ne može da ga opere (i vrlo subjektivno se nadam da ga nikada neće ni oprati) je to što je BP svoju karijeru izgradio baš na takvim ekscesima i sa njima bi i nastavio da se devojka nije ubila. Ne treba mu sada tražiti olakšavajuće okolnosti (posebno ne na ljigav način njegovog oca, mada je i to razumljivo pošto mu je otac) pošto je sam sebe ukopao dugogodišnjim radom koji je toliko bio uspešan da su se o njega češali i Levijatan i Gradski sekretarijat za kulturu. Neka ostane da je to projekat koji je krenuo po zlu, i sada treba da snosi posledice koje verovatno neće biti oštrije od toga da ugasi svoj jebeni kanal i da se posveti drugim stvarima. Lično ne tražim više od toga. Ponoviću još jednom i prestati, jer ne volim da monoloziram na temama, i spamujem topik. Jedno je govoriti da je BP bezosećajni skot i neko čiji postupci u najmanju ruku nisu korektni, preporučljivi, idiotski su, verbalno nasilni i sl. Sasvim drugo je optuživati ga da je kriv za nečiju smrt kada i ti koji to rade, 99.99% znaju da to nije tako. Svakako treba da snosi posledice odnosno da se njegov primer iskoristi da deci koja su u tim vodama dopre do mozgova da to što rade i sebi i drugima može da ima i te kako posledice u Real Life-u, oni verovanto imaju problem da naprave tu distinkciju između realnog i virtuelnog. Samo mislim da tu kritiku treba realno formulisati i iskoristiti za neki pomak na tom planu za celu tu zajednicu, a ne urnisati nekoga verovatno lažnom krivicom dok se i sam ne rokne. 1
Time Crisis Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 3 minutes ago, Mil@n said: Samo mislim da tu kritiku treba realno formulisati i iskoristiti za neki pomak na tom planu za celu tu zajednicu, a ne urnisati nekoga verovatno lažnom krivicom dok se i sam ne rokne. Da zatvori kanal bio bi sigurno veliki pomak za celu tu zajednicu
ragasto Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 @Mil@n MIslim da je njegov udeo u ovome što se dogodilo nesporan, i da ga tu ništa ne vadi. Valjda će sud utvrditi koliki je tačno. A za neki pomak je neophodan uslov da BP snosi posledice, i da ovo ne ostane na njegovim krokodilskim suzama. Može da se zaradi za leb i na druge načine, čak i na YTu. On je izabrao jedan od najgorih. 2 1
francuski sobar Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 (edited) 34 minutes ago, ultra plasticni said: Sto se uopste bavite nekom razmazenom decom i trosite energiju na trac/tres rubriku Možemo i tako gledati ali mislim da je društveni problem širi i da bi možda trebalo splitovati na posebnu temu recimo od ovog posta. On 9.12.2021. at 14:44, Malkmus said: Nisam znao na koju temu da stavim, pa ide ovde. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/istrazivanje-svaki-cetvrti-gradjanin-srbije-prati-od-10-do-19-influensera/ jer u linkovanom istraživanju se spominje da influenserska scena utiče na 50% mladih i tinejdžera (vrlo rezervisana procena) gde je buling samo deo štetnog paketa uticaja jer sam koncept lažnih vrednosti dugoročno štetan za sve učesnike, naročito za maloletne. Sam fejsbuk je imao svoje interno istraživanje i nekoliko nezavisnih koja dokazuju da npr. konkretno Instagram pojačava anksioznost, depresiju i suicidalne tendencije kod mladih, između ostalog tzv. kompleks upoređivanja što vredi i za ostale socijalne mreže, ali su ta istraživanja odlučili da ignorišu iz komercijalnih razloga jer im ti sadržaji generišu stotine miliona sponzorskih prihoda. Edited December 15, 2021 by francuski sobar 9
mraki Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 (edited) Nije jedini, to stoji, ali on je kao vodja čopora ili najpopularniji nasilnik u školi, ostali ga slede jer misle da je to kul. Čak i da izuzmemo ovaj slučaj, to što radi je toliko odvratno i pogubno da mi ga ni na momenat ne može biti žao. Edited December 15, 2021 by mraki 1
levi Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 i dalje ne vidim problem što će neko da mu se usere u život, da li pravosuđe ili klinci na internetu ne samo zbog ovoga nego generalno, šta god da mu se desi, ko ga jebe 6
gospa buba Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 dajte preprich ochevih rechi, nemam zivce za vishak stila. kako se i koliko gadja sa doktrinom ochevog preduzeca? sve ok? zna li se shta?sent from novi mnogo jak bubamoto.
ragasto Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Krive su zle nevladine organizacije, tko bi drugi... Vredi pročitati punu verziju: 1
Jeremija Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Kakav je otac, Baka je još dobro ispao... 1
Tsai Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 al najjaci su mi ti kao "umereni" mantijashi. kao deo sam ogranizacije koja pljacka, zaglupljuje i sistematski truje narod nacionalizmom decenijama, ali skromnost, kolko dastm , samo ce ti se kastitm dovoljan je jedan porshe/ferari a ne tri, necemo bas svaki dan o Mladicu, dovoljno je jednom mesecno 4
copkillah Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 1 hour ago, Mil@n said: Jedno je govoriti da je BP bezosećajni skot i neko čiji postupci u najmanju ruku nisu korektni, preporučljivi, idiotski su, verbalno nasilni i sl. Sasvim drugo je optuživati ga da je kriv za nečiju smrt kada i ti koji to rade, 99.99% znaju da to nije tako. Ako si zaslužan za nečije višegodišnje zlostavljanje i taj neko se u jednom momentu ubije, o da, itekako snosiš deo krivice, malo veći od 0,01%. Da li je direktan krivac? Nije, mislim da to niko i ne tvrdi. 4
pt 2.0 Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 4 hours ago, radisa said: Vidi, možda su se oni pomirili, ali njegovi fanovi su joj jahali po leđima... Da nije on prvobitno srao po njpj, ne bi ni oni srali, i kad su se oni pomirili... Ovaj video je snimljen godinu dana pre sukoba Kka-BP i govori o hejt komentarima upućenim njoj na netu
Recommended Posts