Tsai Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Meni cutanje BS jos jezivije od cutanja osvedocenog fasiste 1
gospa buba Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 bs vec cuti? sent from novi mnogo jak bubamoto.
svashtabezneshto Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 možda je bila na protestu, možda je negde u pustinji bez interneta, nemojte preko kolena 2
gospa buba Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 maj mistejk, u pravu si. ruteri su zlo, provajderi josh vece.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Aleksija Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 srbija je mordor sa ali ekspresa. duboko se divim svima koji imaju snage, ja se vise ne nadam nicemu dobrom, niti sta mogu da doprinesem. 9
foto Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 mediokritet od generala. nikada taj nece biti neko i nesto u istoriji osim po sranju koje je licno napravio. 1
Tsai Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 14 minutes ago, Aleksija said: srbija je mordor sa ali ekspresa. duboko se divim svima koji imaju snage, ja se vise ne nadam nicemu dobrom, niti sta mogu da doprinesem. Nema ni svrhe, zele ljudi ovo. Jebo ih ratko mladic u dupe, smradovi 3
namenski Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 14 minutes ago, foto said: mediokritet od generala. nikada taj nece biti neko i nesto u istoriji osim po sranju koje je licno napravio. Nije on ni mediokritet ni priblizno: on je samo ostrugotina sa dna vojnickog kazana, slika i prilika, prototip jedinog profila koji je u jednoj pazenoj i mazenoj oficirskoj kasti iznad cina majora prihvatio kao kolege generale poput Stojicica zvanog Badza, gospodina Legije, Arkana... Jedino u takvoj sredini/okruzenju mogao je da postane to sto je postao u paketu sa spodobama poput 1 Karadzica i ostale nacionalisticke bulumente... 1
Tsai Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 +1 Da dodamo jos i: govno zadriglo smrdljivo. Masovni ubica i psihoticni paranoik. Jebem ti drzavu koja se lozi na takvoga olosa 8
Aleksija Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 7 minutes ago, Tsai said: Nema ni svrhe, zele ljudi ovo. Jebo ih ratko mladic u dupe, smradovi ivermektina i mladica, a ako nema trenutno, moze i vucic. nema svrhe. 3
Milošica Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 (edited) . Edited November 10, 2021 by Milošica
Tsai Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Ako ovo nije dovoljno da smrdu zauvek odjebu iz bilo kakvog koalicionog dila, onda ne znam sta je
aram Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 9 minutes ago, Tsai said: Ako ovo nije dovoljno da smrdu zauvek odjebu iz bilo kakvog koalicionog dila, onda ne znam sta je Ahaha, pa Jeremija i Djitler bi prvi ovo potpisali 2 1
Tsai Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Ne bi, nemojmo preterivati. Jeremija mozda vishe ali opet ovako sigurno ne 1
Recommended Posts