Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
ozbiljno je flipnula u poslednjih godinu-dve

bez želje da je opravdam, treba je mazati govnima
Nju je ova korona plus taj rad na hepiju ozbiljno demolirala psihički.

Naravno, nije opravdanje za ovakvo luđenje...

... Shiit has hit the fan

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovi izlivi fekalija na Hepiju su redovna stvar, spram siptara, muslimana, hrvata i ostalih sakrivenih iza granica ali sad je valjda prvi put dozivela reakciju jer su se fekalije izlile spram drzavljana ove drzave pa postoji neki zakon kojim su moguce ta govna nazvati pravim imenom, govnima. Nadam se da ce se nesto zaista i desiti.

• +1 2
Posted

pa valjalo bi da neko pokazno najebe, bar jednom, onda da mogu lepo da nastave da truju u slavskom andergraundu, gde im je i mesto :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
15 hours ago, James Marshall said:

Jebemumater, wtf je i da tetka ostavlja to sve u autu. Aj pare ali i dokumentaciju. Paranoik u meni pomišlja da ovo nije neka rendom "džanker očukao auto da uzme prvu pomoć i proda za 500 kinti" priča, ali ni da nije ni neko tipovanje. Mislim, ideš u akciju sakupljanja milion i po evra i ponašaš se ovako neoprezno. Ili je neopisiva naivnost ili je neka muljavina.

Bukvalno sam isto ovo pomislila jutros. 

Koliki  debil treba da budeš da nešto tako bitno ostaviš u kolima?

• +1 1
Posted

Konacno je izaslo objasnjenje tetke. Nije ukradena medicinska dokumentacija i pare od donacija, nego dozvole od opstine da mogu da skupljaju pare i njen licni novcanik. Jos kaze da supojedini mediji sve pogresno preneli.

Izvinjavam se tetki sto sam lose pomislila o njoj.

Posted

Idiotski mediji, jbg, ovako ima mnogo više smisla, mislim, nije žena valjda toliko otišla dođavola da se igra sa takvim stvarima.

• +1 1
Posted

taj ko je obijao je mislio bash to :isuse:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Ovde treba nov emotikon za reakciju, neki koji se smeje i kuka u isto vreme. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Valkyrie said:

Ovde treba nov emotikon za reakciju, neki koji se smeje i kuka u isto vreme. 

Ja taj cekam odavno :D. Smejem se, a plakao bih 

Edited by Moonwalker
Posted

Onaj čuveni :krsta: sa Srbovanja bi isto radio poso za većinu vesti iz nesvesti kojima nas opskrbljuje vladajuća klika.

image.png.c577e8de46c073dcf3d46269220c689a.png

Posted

i Kesić je sinoć ovaj Drobnjakov nastup secirao.

al jbg, više nije zanimljivo. nema komičar šta tu da doda više. pola Kesićeve emisije sad je samo kolaž snimaka iz prethodne nedelje. on može samo najavu da radi. ne znam što se cima da napravi priču oko tih snimaka.

• +1 1
Posted

Pa mora da zaradi lebac. Inace bi se emisija zvala po montazeru..

Posted
4 minutes ago, Svarog said:

i Kesić je sinoć ovaj Drobnjakov nastup secirao.

al jbg, više nije zanimljivo. nema komičar šta tu da doda više. pola Kesićeve emisije sad je samo kolaž snimaka iz prethodne nedelje. on može samo najavu da radi. ne znam što se cima da napravi priču oko tih snimaka.

Imao je juce onaj lep kolaž o tome sta su sve lagali u predhonih par godina... Pisso sam već to, ja mislim da je Kesić odavno digao ruke od toga da bude nesto duhovit i da je emisija u stvari hronika Srbije u ovim godinama...

Posted
8 minutes ago, radisa said:

Imao je juce onaj lep kolaž o tome sta su sve lagali u predhonih par godina... Pisso sam već to, ja mislim da je Kesić odavno digao ruke od toga da bude nesto duhovit i da je emisija u stvari hronika Srbije u ovim godinama...

Najludje je kad pomislis zbog kakvih sitnih stvari padaju vlade sirom sveta, ja nemam ideju sta bi ovde trebalo da bude povod.