Frank Pembleton Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 ozbiljno je flipnula u poslednjih godinu-dve bez želje da je opravdam, treba je mazati govnimaNju je ova korona plus taj rad na hepiju ozbiljno demolirala psihički.Naravno, nije opravdanje za ovakvo luđenje... ... Shiit has hit the fan
djeneralche Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Ovi izlivi fekalija na Hepiju su redovna stvar, spram siptara, muslimana, hrvata i ostalih sakrivenih iza granica ali sad je valjda prvi put dozivela reakciju jer su se fekalije izlile spram drzavljana ove drzave pa postoji neki zakon kojim su moguce ta govna nazvati pravim imenom, govnima. Nadam se da ce se nesto zaista i desiti. 2
gospa buba Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 pa valjalo bi da neko pokazno najebe, bar jednom, onda da mogu lepo da nastave da truju u slavskom andergraundu, gde im je i mesto sent from novi mnogo jak bubamoto.
Arkadija Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 15 hours ago, James Marshall said: Jebemumater, wtf je i da tetka ostavlja to sve u autu. Aj pare ali i dokumentaciju. Paranoik u meni pomišlja da ovo nije neka rendom "džanker očukao auto da uzme prvu pomoć i proda za 500 kinti" priča, ali ni da nije ni neko tipovanje. Mislim, ideš u akciju sakupljanja milion i po evra i ponašaš se ovako neoprezno. Ili je neopisiva naivnost ili je neka muljavina. Bukvalno sam isto ovo pomislila jutros. Koliki debil treba da budeš da nešto tako bitno ostaviš u kolima? 1
Arkadija Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Konacno je izaslo objasnjenje tetke. Nije ukradena medicinska dokumentacija i pare od donacija, nego dozvole od opstine da mogu da skupljaju pare i njen licni novcanik. Jos kaze da supojedini mediji sve pogresno preneli. Izvinjavam se tetki sto sam lose pomislila o njoj.
James Marshall Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Idiotski mediji, jbg, ovako ima mnogo više smisla, mislim, nije žena valjda toliko otišla dođavola da se igra sa takvim stvarima. 1
gospa buba Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 taj ko je obijao je mislio bash to sent from novi mnogo jak bubamoto.
Valk Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ovde treba nov emotikon za reakciju, neki koji se smeje i kuka u isto vreme. 1 1
Moonwalker Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) 11 minutes ago, Valkyrie said: Ovde treba nov emotikon za reakciju, neki koji se smeje i kuka u isto vreme. Ja taj cekam odavno . Smejem se, a plakao bih Edited November 7, 2021 by Moonwalker
Valk Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Onaj čuveni :krsta: sa Srbovanja bi isto radio poso za većinu vesti iz nesvesti kojima nas opskrbljuje vladajuća klika.
Svarog Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 i Kesić je sinoć ovaj Drobnjakov nastup secirao. al jbg, više nije zanimljivo. nema komičar šta tu da doda više. pola Kesićeve emisije sad je samo kolaž snimaka iz prethodne nedelje. on može samo najavu da radi. ne znam što se cima da napravi priču oko tih snimaka. 1
Jimmy Kowalski Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Pa mora da zaradi lebac. Inace bi se emisija zvala po montazeru..
radisa Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 4 minutes ago, Svarog said: i Kesić je sinoć ovaj Drobnjakov nastup secirao. al jbg, više nije zanimljivo. nema komičar šta tu da doda više. pola Kesićeve emisije sad je samo kolaž snimaka iz prethodne nedelje. on može samo najavu da radi. ne znam što se cima da napravi priču oko tih snimaka. Imao je juce onaj lep kolaž o tome sta su sve lagali u predhonih par godina... Pisso sam već to, ja mislim da je Kesić odavno digao ruke od toga da bude nesto duhovit i da je emisija u stvari hronika Srbije u ovim godinama...
Lancia Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 8 minutes ago, radisa said: Imao je juce onaj lep kolaž o tome sta su sve lagali u predhonih par godina... Pisso sam već to, ja mislim da je Kesić odavno digao ruke od toga da bude nesto duhovit i da je emisija u stvari hronika Srbije u ovim godinama... Najludje je kad pomislis zbog kakvih sitnih stvari padaju vlade sirom sveta, ja nemam ideju sta bi ovde trebalo da bude povod.
Recommended Posts