Fakundo Sava Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Taj je verovatno već u Zadruzi ili Parovima
djeneralche Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 https://nova.rs/zabava/film/rem-u-krivicna-prijava-protiv-hepija-zbog-rasistickih-uvreda-protiv-roma/ Kanalizacija se bas izlila po Hepiju a i ostalim televizijama sa nacionalnom pokrivenoscu. 1
gospa buba Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 kako to sve nepogreshivo skrene u tu stranu
čekmeže Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 (edited) Jeste da je rekla da imaju drugačiju DNK, ali je rekla i da je superioran. Hitlerov plan da arijevska rasa Roma zavlada svetom. Sagovornici se po pogledu vidi da je zaposednuta. edit bubo ovo moraš pogledati Edited November 4, 2021 by čekmeže
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 35 minutes ago, djeneralche said: https://nova.rs/zabava/film/rem-u-krivicna-prijava-protiv-hepija-zbog-rasistickih-uvreda-protiv-roma/ Kanalizacija se bas izlila po Hepiju a i ostalim televizijama sa nacionalnom pokrivenoscu. ozbiljno je flipnula u poslednjih godinu-dve bez želje da je opravdam, treba je mazati govnima
gospa buba Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 3 minutes ago, čekmeže said: edit bubo ovo moraš pogledati ne mogu, imam sad druge probleme, a i dedlajn™ pritiso. prochitala sam priopcenje romske zajednice, gde se verujem dosta kvalitetno preprichalo.
Caligula Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 W T F https://rs.n1info.com/vesti/rts-ukraden-deo-novca-neophodan-za-lecenje-male-vanje-malovic/?fbclid=IwAR3CP1U4ncESWXqqfVEsJyP8O_t1Zb-dfSfaacfUzZFG9sQbxloXHeaOZ-Y
James Marshall Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Jebemumater, wtf je i da tetka ostavlja to sve u autu. Aj pare ali i dokumentaciju. Paranoik u meni pomišlja da ovo nije neka rendom "džanker očukao auto da uzme prvu pomoć i proda za 500 kinti" priča, ali ni da nije ni neko tipovanje. Mislim, ideš u akciju sakupljanja milion i po evra i ponašaš se ovako neoprezno. Ili je neopisiva naivnost ili je neka muljavina. 1
nenad Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Just now, James Marshall said: Jebemumater, wtf je i da tetka ostavlja to sve u autu. Aj pare ali i dokumentaciju. Paranoik u meni pomišlja da ovo nije neka rendom "džanker očukao auto da uzme prvu pomoć i proda za 500 kinti" priča, ali ni da nije ni neko tipovanje. Mislim, ideš u akciju sakupljanja milion i po evra i ponašaš se ovako neoprezno. Ili je neopisiva naivnost ili je neka muljavina. muljavina sa kojim ciljem?
James Marshall Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Pa otkud znam, možda je izgubila negdje onako rendom pa se sad vadi da je opljačkana. Ili je možda neki PR stunt da se zalaufa akcija. U svakom slučaju nerealno mi ovako neoprezan biti, pogotovo kad je takav ulog u pitanju a znaš gde živiš. 1
mlatko Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Pa na groblju, a gde će Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts