Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Taj je verovatno već u Zadruzi ili Parovima 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kako to sve nepogreshivo skrene u tu stranu :isuse:

Posted (edited)

Jeste da je rekla da imaju drugačiju DNK, ali je rekla i da je superioran. Hitlerov plan da arijevska rasa Roma zavlada svetom. Sagovornici se po pogledu vidi da je zaposednuta.

edit

bubo ovo moraš pogledati

Edited by čekmeže
Posted
3 minutes ago, čekmeže said:

edit

bubo ovo moraš pogledati

ne mogu, imam sad druge probleme, a i dedlajn™ pritiso. prochitala sam priopcenje romske zajednice, gde se verujem dosta kvalitetno preprichalo.

Posted

Jebemumater, wtf je i da tetka ostavlja to sve u autu. Aj pare ali i dokumentaciju. Paranoik u meni pomišlja da ovo nije neka rendom "džanker očukao auto da uzme prvu pomoć i proda za 500 kinti" priča, ali ni da nije ni neko tipovanje. Mislim, ideš u akciju sakupljanja milion i po evra i ponašaš se ovako neoprezno. Ili je neopisiva naivnost ili je neka muljavina.

• +1 1
Posted
Just now, James Marshall said:

Jebemumater, wtf je i da tetka ostavlja to sve u autu. Aj pare ali i dokumentaciju. Paranoik u meni pomišlja da ovo nije neka rendom "džanker očukao auto da uzme prvu pomoć i proda za 500 kinti" priča, ali ni da nije ni neko tipovanje. Mislim, ideš u akciju sakupljanja milion i po evra i ponašaš se ovako neoprezno. Ili je neopisiva naivnost ili je neka muljavina.

muljavina sa kojim ciljem?

Posted

Pa otkud znam, možda je izgubila negdje onako rendom pa se sad vadi da je opljačkana. Ili je možda neki PR stunt da se zalaufa akcija. U svakom slučaju nerealno mi ovako neoprezan biti, pogotovo kad je takav ulog u pitanju a znaš gde živiš.

• +1 1
Posted

448A0E2E-72E8-4D96-AE25-A227C42B68EE.thumb.jpeg.cd03ac2a0569bf01cf83cac93c8b5c9c.jpeg

kompletno prsnuće

:ph34r:

• Haha 2
Posted

Pa na groblju, a gde će

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk