Frank Pembleton Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 ne znam shta je sledece, u petak apsili fashove, danas otkopavaju drvad, ziva nisam shta josh moze da bude u raju na zemlji.sent from bubamotoEvo "otvoriše" spomenik. Šta hoćeš sad... .... Shiit has hit the fan!
mraki Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 (edited) Lalovići odgovaraju Biki i ostalim napadačima sa društvenih mreža. Kažu kako nije bilo odobreno da se stan otplati na rate, već samo u celosti, a kredit nije mogao da dobije jer je nezakonito penzionisan. Drugi stan kažu da su iznajmljivali. Sve to propraćeno slikama. Pukovnik u krevetu, kutije lekova, krst i molitvenik. "Ja sam u četvrtak bio na strašnom sudu, na sudilištu strašnog suda i samo Božja volja me je spasila i rekla, na istini si i pravdi, potreban si porodici, bori se dalje i budi uz svoju porodicu. Ne dam se nikome osim istini i pravdi". Edited April 20, 2021 by mraki
Popular Post SNARC Posted April 20, 2021 Popular Post Posted April 20, 2021 20 minutes ago, mraki said: "Ja sam u četvrtak bio na strašnom sudu, na sudilištu strašnog suda i samo Božja volja me je spasila i rekla, na istini si i pravdi, potreban si porodici, bori se dalje i budi uz svoju porodicu. Ne dam se nikome osim istini i pravdi". Kad neko krene ovako da jede govna sit..onda znas da je sve prenemaganje najobicnije. 10
Jumanji Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Da li je ovde ikada odgovarao neki lekar za nesavesno lecenje?
Skyhighatrist Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Kurirske službe aka Dexpress su zajebali vek! Ispostavlja se da imaju pretragu o broju pošiljke, koji kaže "preuzeli smo", ni kad, ni kad eventualano misle da isporuče, ništa. Dole imaju dva telefona, jedan od DExpressa, drugi od City expressa. Na prvom kažu "radno vreme službe je od 10 do 12h (sad je tek nešto malo do 11) i onda broj zvoni beskonačno, a na drugom kaže "radimo od 10-16" i ugasi broj. Bager, poravnanje, so.
Tale Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 (edited) Kakav tobogan tamo? Edit: video sada na novoj. Edited April 25, 2021 by Tale
vememah Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 I Blic objavio pa brže-bolje sklonio. Quote JEZIVA NESREĆA U BEOGRADU Tobogan odsekao prst ...https://www.blic.rs › vesti › beograd › n2fyh7w Пре 40 мин — Kaže da se otkačio komad metala na toboganu koji je odsekao dečaku prst. „Metal se otkačio dok su se spuštali i odsekao je dečaku prst. https://www.google.com/search?q=jeziva-nesreca-u-beogradu-tobogan-odsekao-prst-decaku Quote 404 STRANICA NIJE PRONAĐENA https://www.blic.rs/vesti/beograd/jeziva-nesreca-u-beogradu-tobogan-odsekao-prst-decaku/n2fyh7w
SNARC Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Sutra.. "Decak nije ni imao taj prst kad se popeo na tobogan"
aram Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 tačno, plus što imaju mnogo manje plate od nemaca, a često pristaju da rade i lošije poslove od onih za koje su kvalifikovani uz obećanje da je to privremeno, pa se razočaraju. neće to valjati ni za nemačku, prestaće da dolaze, a onda će biti drž ne daj... 1
gospa buba Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 nece biti dovoljno nemachke sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 tačno, plus što imaju mnogo manje plate od nemaca, a često pristaju da rade i lošije poslove od onih za koje su kvalifikovani uz obećanje da je to privremeno, pa se razočaraju. neće to valjati ni za nemačku, prestaće da dolaze, a onda će biti drž ne daj...Na žalost teško da će prestati da dolaze [emoji20].... Shiit has hit the fan!
aram Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 pa pazi, kad anesteziolog pristane da radi u staračkom domu, pa kad shvati da je obećana plata bruto, a ne neto (dobro, toliko obično sad već znaju) pa kad vidi da nema napretka sa te pozicije, a da pored njega radi priučena nemica sa šestomesečnim kursom za 50% veću platu... ja znam nekoliko njih koji su se već vratili, a dosta njih će tek da se vrati, samo da pokriju minuse koje su napravili da bi došli. 7
Recommended Posts