Frank Pembleton Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Jeste taj, i neki njegov drugar iz Francuske. Msm, ja i ne znam ko su oni, slucajno naleteo, ali mi je ovakav rezon bio beskrajno facinantan. Ovo bih samo tipa 48. mogao da razumem da neko ovako razmislja.Pa dobro ko je okačio na fb ovo?Ti? .... Shiit has hit the fan!
Kundera Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 27 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa dobro ko je okačio na fb ovo? Ti? .... Shiit has hit the fan! Ne bre ja, nego taj vudu i drugar mu.
renne Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Jeste videli ovaj odvratni slučaj iz vrtića ZamakMuka mi je
gospa buba Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 ne, shta?evo na blicu, dok bi razapinjali nasilnike, objashnjavaju kako je nechija zena 'zategnuta kao pracka' da li je to rechnik uobichajen svuda u svetu za tabloide? sent from bubamoto
makondo Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Niko od roditelja neće napustiti PU "Zamak", znaju oni već sve. Al u pitanju su 10000 dinara razlike, jer u tom vrtiću nema doplate. Iz iste sam branše i radim u tom kraju i već su mi dolazili sa horor pričama iz tog vrtića.Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
renne Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 ne, shta?evo na blicu, dok bi razapinjali nasilnike, objashnjavaju kako je nechija zena 'zategnuta kao pracka' da li je to rechnik uobichajen svuda u svetu za tabloide? sent from bubamotoVaspitačica bacala malo dete, valjda i više njih, kao da su krpene lutke. Uz odgovarajući rečnik, dok dečica umiru od plačaNemoj gledati
gospa buba Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 gde je vrtic? vidim logo u glavi, ali ne mogu da se setim.sent from bubamoto
SNARC Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Gospodja sa detetom da tuzi govedo za pretrpljeni strah i sta sve moze uz to..a kad naplati, onda sacekati govedo i setati mu po prsljenovima. 3
Moonwalker Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 (edited) 55 minutes ago, SNARC said: Gospodja sa detetom da tuzi govedo za pretrpljeni strah i sta sve moze uz to..a kad naplati, onda sacekati govedo i setati mu po prsljenovima. Sacuvaj Boze! Edited January 21, 2021 by Moonwalker
foto Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) 3 hours ago, SNARC said: Gospodja sa detetom da tuzi govedo za pretrpljeni strah i sta sve moze uz to..a kad naplati, onda sacekati govedo i setati mu po prsljenovima. nekada volovska kola nisu smela u grad. tom sto vodi volove treba utucati muda. ko god on bio i kako kontrolisao goveda. nije vo kriv vec onaj koji ih vodi/navodi. edit: vo je korisna zivotinja ali ti to znas bolje od mene, sta ima ja, gradsko dete, da ti pricam... Edited January 22, 2021 by foto
SNARC Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 7 hours ago, foto said: nekada volovska kola nisu smela u grad. tom sto vodi volove treba utucati muda. ko god on bio i kako kontrolisao goveda. nije vo kriv vec onaj koji ih vodi/navodi. edit: vo je korisna zivotinja ali ti to znas bolje od mene, sta ima ja, gradsko dete, da ti pricam... Da volovi upravljaju ovom drzavom, da odredjuju, presudjuju i kaznjavaju..ne bi ovaj ovako proleteo kroz raskrsnicu na crveno. Zivotinje znaju za red. Zato se u kafani kaze "Da li veceras pijemo kao ljudi..ili kao svinje ?"
Ros Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 meni to lici na "ruski rulet" igrariju. pre dobrih 10-ak godina je tako moja ujna stradala jer su ona i ujak uleteli na raskrsnicu na kojoj su se debili "igrali". jedva je ziva ostala.
copkillah Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 aj sa kablovske i ovde, meni je ovo za doom
Recommended Posts