Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, radisa said:

To ti jevAlfaGovnar, on prvi prdne, ostali onda za njim...

Inače, rekao je "ko je ta Seka, da ima političko mišljenje"... Sad mene zanima zašto bilo ko ne bi smeo da ima političko mišljenje? Jel takva vrsta mišljenja predodredjena samo za Atlagića i slične prdoguze? 

Ko moze nek vrati sinoć Ivanovićevu emisiju, ima 3 isečka iz skupštine, neverovatno kakvi čmaroljubi sede tamo...To je Doom i sramota ovog naroda...

Nama su tektonski poremecene vrednosti, ja iskreno ne verujem da drustvo ima neki potencijal da se vrati na jedan kolosek dostojan coveku.

• +1 1
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Lalatović otprilike rezimirao svu tragediju jednog naroda :laugh::ph34r:

Lalatović je naveo da se igračima duguju tri premije, dve plate, nagrada za osvojen Kup, dodajući da se pojedinim zaposlenima u klubu duguju i po četiri plate. On je izrazio nadu da je neko preneo njegove reči predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i da će se uključiti u rešavanje problema u Vojvodini. 

"Molim ga opet javno da pokaže da se saoseća sa nama, da pokaže da se saoseća sa ovim ljudima koji nisu dobili plate. Izvinjavam mu se što to tražim od njega, ali ne znam od koga drugog to da tražim. Samo da okrene telefon i reši problem. Kao što to Putin u Rusiji radi, jer Putin kažnjava u Rusiji ovakve i kaže da svi dobiju platu više, a mi to ne tražimo. Ovo je 21. vek, plate moraju da budu isplaćene, obećana da budu ispunjena, a svakoj srpskoj porodici pred Novu godinu frižideri da budu puni do vrha", zaključio je Lalatović.

Edited by Time Crisis
Posted

igrachi nechega nisu dobili 4 plate? :unsure:

sent from bubamoto

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, gospa buba said:

igrachi nechega nisu dobili 4 plate? :unsure:

sent from bubamoto

I traže pomoć od Vučića... :unsure:

Posted
Just now, Filozof manijak said:

Daće im iz svog džepa

Daće im kurac iz svog džepa...

Ovo je Lalatovićev vapaj za parama koje CZ i Par dobijaju, pa traži i za Vojvodinu... Nek traži od onih koji pljčkaju... Dok je mafijaš biznismen vodio klub, nikad nije bilo problema sa parama, a nalazilo se i za pečenje™... Ološ lopovska...

Posted

Ma jasno, ali mi je neverovatno koliko Lalat obraza i elementarnog ponosa nema, da pored žive uprave svog kluba prosi ovako.

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Ma jasno, ali mi je neverovatno koliko Lalat obraza i elementarnog ponosa nema, da pored žive uprave svog kluba prosi ovako.

Lalat i obraz, daj ne zajebavaj... To je govno nivoa Marinovića i Atlagića.. Nema to obraza...

Posted
17 minutes ago, radisa said:

Daće im kurac iz svog džepa...

Ovo je Lalatovićev vapaj za parama koje CZ i Par dobijaju, pa traži i za Vojvodinu... Nek traži od onih koji pljčkaju... Dok je mafijaš biznismen vodio klub, nikad nije bilo problema sa parama, a nalazilo se i za pečenje™... Ološ lopovska...

Izgleda da je gospodin Bajatović™ u nemilosti

"Stvarno poštujem gospodina Dušana Bajatovića, ali moram da kažem da je na sastanku pred svim igračima tri puta obećao da će im novac biti isplaćen. Dva puta nije ispoštovao rok, a treći put je rekao da ih gleda u oči i da će ovoga puta dati. Ne želim da ulazim u bilo čije ratove, niti o bilo kome da kažem lošu reč, ali moji igrači i dalje nisu dobili ono što im je obećano. Moram da ga zamolim da do srede, četvrtka, igrači i zaposleni u klubu dobiju svoje pare", poručio je Lalatović.

Posted

Prvo Zourana - izbacivanje sa sastanka, sad Lalat direkt optužuje Bajata. Dal se ti Bajatu sprema svilen gajtan na mestu direktora Srbijagasa?

Posted

Naravno da jeste, zato ga i napadaju. Ne kažem da je to nešto loše, mada kapiram da će naći još goreg kandidata da preuzme to mesto.

• +1 1
Posted
17 minutes ago, Filozof manijak said:

Prvo Zourana - izbacivanje sa sastanka, sad Lalat direkt optužuje Bajata. Dal se ti Bajatu sprema svilen gajtan na mestu direktora Srbijagasa?

To bi znacilo zaokret ka USA u energetskom smislu ili da su nesto žestoko izlobirali kod Rusa.. Čisto sumnjam da će to tek tako ići...

Oni pokušavaju da seku poluge SPSa, ali ovi su uvezani sa Rujama u njihovim poslovima....

Posted

Na taj zaokret i ciljam.

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Na taj zaokret i ciljam.

Taj zaokret bi bio politički i ekonomski fail epskih razmera...

Jedna Nemačka sarađuje sa Rusijom, a mi ćemo da kupujemo skupi gas od USA sa sa tankera, koje će da istovaruju negde neodređeno... 

Posted (edited)

Bitno je da imas mogucnost vise dobavljaca, pa ko ponudi manje. Rusi i najeftiniji gas a bili bi vlasnici gasovoda, potpuni monopol, sutra mogu da kazu 10000 samo bi u nebesa gledali.

Edited by djeneralche