namenski Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 1 hour ago, gospa buba said: i kako to sad vishe ni nema veze Kako brate sesto da nema veze: vidis da sebi ne mogu da dodju od cudjenja kako to da ih narod nece, kako je tako olako zaboravio zlatnozuto doba... Cvile i kukumavce, do neba se cuje, a narodu nikako da oproste...
copkillah Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 9 hours ago, James Marshall said: Sa sve Oliverom Zekić ona je onako baš šlag na torti
gospa buba Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 ona je onako baš šlag na torti [emoji3] to ona naocharka shto sam proshli chudila ko je? sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 to ona naocharka shto sam proshli chudila ko je? sent from bubamotoDa. Ta. .... Shiit has hit the fan!
Zverilla Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 On 16.9.2020. at 16:30, radisa said: To sa vežbanjem kod kuće je isterivanje nečeg... Ja imam drugara, operski pevač (ito baš dobar, peva po inostranstvu jako puno), ionako ne sme da vežba više od nekog vremena tipa 2 sesije od pola sata ili sat, da ne bi uništio grlo... Čovek lepo ode u pozorište, na radno mesto, odvežba svoje, dođe kući, odmori, popodne opet... Nikom ne smeta, sve super... Ja poznajem nekoliko pevača/pevačica koji se još uvek bore za mesto pod pevačkim suncem i nemaju gde da pevaju do u stanu. al dokle god je u normalno doba, to je po meni ok i spada u redovnu buku radnog dana 1
Milošica Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 (edited) 10 minutes ago, Zverilla said: Ja poznajem nekoliko pevača/pevačica koji se još uvek bore za mesto pod pevačkim suncem i nemaju gde da pevaju do u stanu. al dokle god je u normalno doba, to je po meni ok i spada u redovnu buku radnog dana Bravo. Kome to smeta u normalno doba,neka napravi ili kupi kuću negde daleko od ljudi,ako može. Ako ne,neka trpi. Edited September 18, 2020 by Milošica
radisa Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 11 minutes ago, Zverilla said: al dokle god je u normalno doba, to je po meni ok i spada u redovnu buku radnog dana TO se slažem, nemam ja problem sa tim...
đorđe geprat Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 (edited) koliko sam shvatio gledajući prilog o klaviristi (na N1) on je popio prijavu za sviranje između 10 i 14. pa, u to vreme ovde po soliteru imam dnevno štemovanje pločica hiltijem i niko se ne buni. sveu svemu, 1 nadrkani komšija je u pitanju. Edited September 18, 2020 by djordje geprat
gospa buba Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 drlja neki bager po ceo dan vec dve nedelje na livadi, majstori na gradjevini chukaju sitno od 07, veshti uchesnici u saobracaju rade svoje, vrtic cichi do 18, radikali pucaju vatromete chim se smrkne, kante za djubre su predizajnirali na maksimum buke u 03. dal ce i neko da peva na sve to, stvarno ne vidim problem, ja sam od zvuka vec histerichna svakako da nije bilo policijskih dana ne bih ni znala. a ide i neki helikoper. to je sve od previshe gledanja americhkih filmova. sent from bubamoto
SNARC Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 A meni majka moga deteta kaze "Ja kad dodjem u Bg..ja se vidis, opustim". Kako se jebeno opustis..poslednji put je tisina bila u doba policijskog casa zbog korone..a pre toga verovatno u doba neolita. Moze da se svira od..sta znam..od 18 do 19..Kad pocne slagalica, nemoj da sam te pomesao sa najavom takmicara..
Caligula Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Decaci zlostavljali druga i pokusali da ga bace sa zgrade JEBIGA
mlatko Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Neodgovorni krivci Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
halloween Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 (edited) Da, slag na torti. A nije jasno zasto su platili milion dolara iz budzeta, kad su mogli da ga lepo vrate natrag ponovo u USA, ovog iz ambasade vrate kuci i propisno sankcionisu. I izvinu se u ime svih nas, javno, jer to ocigledno nije manir građana Srbije nego nesmotreni kadrovski izbor.. Inace, sreca da ih je neko ocinkario, a verujem da je to doslo od USA, da pokazu da novac ipak nije dovoljna satisfakcija. Edited September 19, 2020 by halloween
Recommended Posts