Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

i kako to sad vishe ni nema veze :dry:

Kako brate sesto da nema veze: vidis da sebi ne mogu da dodju od cudjenja kako to da ih narod nece, kako je tako olako zaboravio zlatnozuto doba...

Cvile i kukumavce, do neba se cuje, a narodu nikako da oproste...

Posted
9 hours ago, James Marshall said:

Sa sve Oliverom Zekić :lolol:

ona je onako baš šlag na torti :D

Posted

ona je onako baš šlag na torti [emoji3]

to ona naocharka shto sam proshli chudila ko je? :unsure:

sent from bubamoto

Posted
to ona naocharka shto sam proshli chudila ko je? unsure.gif

sent from bubamoto

Da. Ta.

.... Shiit has hit the fan!

Posted
On 16.9.2020. at 16:30, radisa said:

To sa vežbanjem kod kuće je isterivanje nečeg...

Ja imam drugara, operski pevač (ito baš dobar, peva po inostranstvu jako puno), ionako ne sme da vežba više od nekog vremena tipa 2 sesije od pola sata ili sat, da ne bi uništio grlo...

Čovek lepo ode u pozorište, na radno mesto, odvežba svoje, dođe kući, odmori, popodne opet... Nikom ne smeta, sve super...

Ja poznajem nekoliko pevača/pevačica koji se još uvek bore za mesto pod pevačkim suncem i nemaju gde da pevaju do u stanu.

al dokle god je u normalno doba, to je po meni ok i spada u redovnu buku radnog dana

• +1 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Zverilla said:

Ja poznajem nekoliko pevača/pevačica koji se još uvek bore za mesto pod pevačkim suncem i nemaju gde da pevaju do u stanu.

al dokle god je u normalno doba, to je po meni ok i spada u redovnu buku radnog dana

Bravo.

Kome to smeta u normalno doba,neka napravi ili kupi kuću negde daleko od ljudi,ako može.

Ako ne,neka trpi.

Edited by Milošica
Posted
11 minutes ago, Zverilla said:

TO se slažem, nemam ja problem sa tim...

Posted (edited)

koliko sam shvatio gledajući prilog o klaviristi (na N1) on je popio prijavu za sviranje između 10 i 14. pa, u to vreme ovde po soliteru imam dnevno štemovanje pločica hiltijem i niko se ne buni. sveu svemu, 1 nadrkani komšija je u pitanju.

Edited by djordje geprat
Posted

drlja neki bager po ceo dan vec dve nedelje na livadi, majstori na gradjevini chukaju sitno od 07, veshti uchesnici u saobracaju rade svoje, vrtic cichi do 18, radikali pucaju vatromete chim se smrkne, kante za djubre su predizajnirali na maksimum buke u 03. dal ce i neko da peva na sve to, stvarno ne vidim problem, ja sam od zvuka vec histerichna svakako dry.png

da nije bilo policijskih dana ne bih ni znala. a ide i neki helikoper. to je sve od previshe gledanja americhkih filmova.

sent from bubamoto

Posted

A meni majka moga deteta kaze "Ja kad dodjem u Bg..ja se vidis, opustim".

Kako se jebeno opustis..poslednji put je tisina bila u doba policijskog casa zbog korone..a pre toga verovatno u doba neolita.

Moze da se svira od..sta znam..od 18 do 19..Kad pocne slagalica, nemoj da sam te pomesao sa  najavom takmicara..

Posted

Neodgovorni krivci :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Imaju manje od 14 godina.

• +1 1
Posted (edited)

Da, slag na torti. A nije jasno zasto su platili  milion dolara iz budzeta, kad su mogli da ga lepo vrate natrag ponovo u USA, ovog iz ambasade vrate kuci i propisno sankcionisu.  I izvinu se u ime svih nas, javno, jer to ocigledno nije manir građana Srbije nego nesmotreni kadrovski izbor.. Inace, sreca da ih je neko ocinkario, a verujem da je to doslo od USA, da pokazu da novac ipak nije dovoljna satisfakcija.

Edited by halloween