halloween Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) Veliki broj novinara a i ostalih javnih ličnosti pred kamerama nije rođen u Srbiji i ne poznaje elementarne stvari iz nacionalne istorije, jer u drugim republikama o tome nije učio u školi ili tome nije pridavan adekvatan značaj. Edited September 6, 2020 by halloween
pbg12345 Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 ma najbolje da se u drugim republikama nije ucilo o sumaricama a i to je stvar elementarne pristojnosti i obrazovanaja 1
ragasto Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Neko je progutao crtu/kosu crtu? A baš je fin lapsus, umesto streljanog odeljenja izgovoriš ime njemačkog topa.
Frile Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 2 minutes ago, pbg12345 said: a i to je stvar elementarne pristojnosti i obrazovanaja pre će biti da ne zna rimske brojeve, doduše i to je stvar elemntarnog obrazovanja (sramimsepriznati, ali ni je nisam znao ili sam zaboravio za vezu spomenika i "petog tri", iako naravno znam zašto je spomenik tu)
Zabalujev Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 2 hours ago, Frile said: (sramimsepriznati, ali ni je nisam znao ili sam zaboravio za vezu spomenika i "petog tri", iako naravno znam zašto je spomenik tu) Takođe, kad su nas tamo vodili, neki 6. osnove, many moons ago, bila je neka priča o slomljenim krilima itd. Olako se poteže pitanje elementarnog obrazovanja voditeljke. Oni mahom samo čitaju sa promptera ili artije, a i u vreme mnogo ozbiljnijeg probira voditelja, vesti i lektorisanja - a i cenzurisanja - izletali su takvi lapsusi. Benigniji primer je kada, npr. doajen domaćeg glumišta na velikoj državnoj manifestaciji na kraju svog dela teksta pročita i: okrene se i ode iza orkestra. I stvarno ode.
namenski Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 20 minutes ago, Zabalujev said: Takođe, kad su nas tamo vodili, neki 6. osnove, many moons ago, bila je neka priča o slomljenim krilima itd. Olako se poteže pitanje elementarnog obrazovanja voditeljke. Oni mahom samo čitaju sa promptera ili artije, a i u vreme mnogo ozbiljnijeg probira voditelja, vesti i lektorisanja - a i cenzurisanja - izletali su takvi lapsusi. Benigniji primer je kada, npr. doajen domaćeg glumišta na velikoj državnoj manifestaciji na kraju svog dela teksta pročita i: okrene se i ode iza orkestra. I stvarno ode. Off: za potpis +1 Tek sada videh... ... .-. -... .. .--- .- / -.. --- / - --- -.- .. .--- .- !!!
Frank Pembleton Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ne znam samo kakve veze ima to gde je ko rođen za ovakve greške? Prosto je glupa, nije prošla kroz tekstove koje treba da čita, i ne uključuje mozak dok radi. Mesto rođenja je potpuno nebitno. 1
namenski Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 A zasto bas danas, kojim povodom ministarsko polaganje venaca u Sumaricama?
slepa živana Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 38 minutes ago, namenski said: A zasto bas danas, kojim povodom ministarsko polaganje venaca u Sumaricama? povodom otkrivanja makete jasenovca... neka izložba
namenski Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 minute ago, slepa živana said: povodom otkrivanja makete jasenovca... neka izložba Maketa Jasenovca u Kragujevcu?! Dobro je, uostalom bolje i to nego sto sam na trenutak pomislio da je neko spomenobelezje ili dodeljivanje ulice Марисаву Петровићу... Pa sve o istom trosku, skupoceno je ministarsko vreme...
JozoMujica Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Renovirali su skoro muzej 21.oktobar... mozda su dolazili da preseku vrpcu, umalo me ne pokupise na mopedu magarci sa blinkerima taj dan.
Jumanji Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Ukinuta presuda za ubistvo Curuvije zbog "uvodjenja NN lica u slucaj" http://rs.n1info.com/Vesti/a637291/Ukinuta-presuda-za-ubistvo-Slavka-Curuvije-zbog-uvodjenja-NN-lica-u-slucaj.html
Filozof manijak Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Nekako sam i očekivao da će ovako biti. Sad će ponoviti suđenje do sledeće nepravosnažne presude, pa će Apelacioni sud ponovo poništiti zbog neke začkoljice, i tako u nedogled, dok ne pocrkaju osumnjičeni. Neće UDBA dozvoliti da joj radnici odgovaraju za ubistvo tamo nekog novinarčića, pa još i izdajnika.
Recommended Posts