Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Veliki broj novinara a i ostalih javnih ličnosti pred kamerama nije rođen u Srbiji i ne poznaje elementarne stvari iz nacionalne istorije, jer u drugim republikama o tome nije učio u školi ili tome nije pridavan adekvatan značaj.

Edited by halloween
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ma najbolje da se u drugim republikama nije ucilo o sumaricama

a i to je stvar elementarne pristojnosti i obrazovanaja

• +1 1
Posted

Neko je progutao crtu/kosu crtu? A baš je fin lapsus, umesto streljanog odeljenja izgovoriš ime njemačkog topa.:dry:

Posted
2 minutes ago, pbg12345 said:

a i to je stvar elementarne pristojnosti i obrazovanaja

pre će biti da ne zna rimske brojeve, doduše i to je stvar elemntarnog obrazovanja

(sramimsepriznati, ali  ni je nisam znao ili sam zaboravio za vezu spomenika i "petog tri", iako naravno znam zašto je spomenik tu)

Posted
2 hours ago, Frile said:

(sramimsepriznati, ali  ni je nisam znao ili sam zaboravio za vezu spomenika i "petog tri", iako naravno znam zašto je spomenik tu)

Takođe, kad su nas tamo vodili, neki 6.  osnove, many moons ago, bila je neka priča o slomljenim krilima itd.

Olako se poteže pitanje elementarnog obrazovanja voditeljke. Oni mahom samo čitaju sa promptera ili artije, a i u vreme mnogo ozbiljnijeg probira voditelja, vesti i lektorisanja - a i cenzurisanja - izletali su takvi lapsusi.

Benigniji primer je kada, npr. doajen domaćeg glumišta na velikoj državnoj manifestaciji na kraju svog dela teksta pročita i: okrene se i ode iza orkestra. I stvarno ode.

Posted
20 minutes ago, Zabalujev said:

Takođe, kad su nas tamo vodili, neki 6.  osnove, many moons ago, bila je neka priča o slomljenim krilima itd.

Olako se poteže pitanje elementarnog obrazovanja voditeljke. Oni mahom samo čitaju sa promptera ili artije, a i u vreme mnogo ozbiljnijeg probira voditelja, vesti i lektorisanja - a i cenzurisanja - izletali su takvi lapsusi.

Benigniji primer je kada, npr. doajen domaćeg glumišta na velikoj državnoj manifestaciji na kraju svog dela teksta pročita i: okrene se i ode iza orkestra. I stvarno ode.

Off: za potpis +1 :D 

Tek sada videh...

... .-. -... .. .--- .- / -.. --- / - --- -.- .. .--- .- !!!
Posted

Ne znam samo kakve veze ima to gde je ko rođen za ovakve greške? 

Prosto je glupa, nije prošla kroz tekstove koje treba da čita, i ne uključuje mozak dok radi. 

Mesto rođenja je potpuno nebitno. 

• +1 1
Posted

A zasto bas danas, kojim povodom ministarsko polaganje venaca u Sumaricama?

Posted
38 minutes ago, namenski said:

A zasto bas danas, kojim povodom ministarsko polaganje venaca u Sumaricama?

povodom otkrivanja makete jasenovca... neka izložba

Posted
1 minute ago, slepa živana said:

povodom otkrivanja makete jasenovca... neka izložba

Maketa Jasenovca u Kragujevcu?!

Dobro je, uostalom bolje i to nego sto sam na trenutak pomislio da je neko spomenobelezje ili dodeljivanje ulice Марисаву Петровићу...

Pa sve o istom trosku, skupoceno je ministarsko vreme...:fantom:

Posted

Renovirali su skoro muzej 21.oktobar... mozda su dolazili da preseku vrpcu, umalo me ne pokupise na mopedu magarci sa blinkerima taj dan.

Posted

Nekako sam i očekivao da će ovako biti. Sad će ponoviti suđenje do sledeće nepravosnažne presude, pa će Apelacioni sud ponovo poništiti zbog neke začkoljice, i tako u nedogled, dok ne pocrkaju osumnjičeni.

Neće UDBA dozvoliti da joj radnici odgovaraju za ubistvo tamo nekog novinarčića, pa još i izdajnika:puke: