September 6, 20204 yr Veliki broj novinara a i ostalih javnih ličnosti pred kamerama nije rođen u Srbiji i ne poznaje elementarne stvari iz nacionalne istorije, jer u drugim republikama o tome nije učio u školi ili tome nije pridavan adekvatan značaj. Edited September 6, 20204 yr by halloween
September 6, 20204 yr ma najbolje da se u drugim republikama nije ucilo o sumaricama a i to je stvar elementarne pristojnosti i obrazovanaja
September 6, 20204 yr Neko je progutao crtu/kosu crtu? A baš je fin lapsus, umesto streljanog odeljenja izgovoriš ime njemačkog topa.
September 6, 20204 yr 2 minutes ago, pbg12345 said: a i to je stvar elementarne pristojnosti i obrazovanaja pre će biti da ne zna rimske brojeve, doduše i to je stvar elemntarnog obrazovanja (sramimsepriznati, ali ni je nisam znao ili sam zaboravio za vezu spomenika i "petog tri", iako naravno znam zašto je spomenik tu)
September 6, 20204 yr 2 hours ago, Frile said: (sramimsepriznati, ali ni je nisam znao ili sam zaboravio za vezu spomenika i "petog tri", iako naravno znam zašto je spomenik tu) Takođe, kad su nas tamo vodili, neki 6. osnove, many moons ago, bila je neka priča o slomljenim krilima itd. Olako se poteže pitanje elementarnog obrazovanja voditeljke. Oni mahom samo čitaju sa promptera ili artije, a i u vreme mnogo ozbiljnijeg probira voditelja, vesti i lektorisanja - a i cenzurisanja - izletali su takvi lapsusi. Benigniji primer je kada, npr. doajen domaćeg glumišta na velikoj državnoj manifestaciji na kraju svog dela teksta pročita i: okrene se i ode iza orkestra. I stvarno ode.
September 6, 20204 yr 20 minutes ago, Zabalujev said: Takođe, kad su nas tamo vodili, neki 6. osnove, many moons ago, bila je neka priča o slomljenim krilima itd. Olako se poteže pitanje elementarnog obrazovanja voditeljke. Oni mahom samo čitaju sa promptera ili artije, a i u vreme mnogo ozbiljnijeg probira voditelja, vesti i lektorisanja - a i cenzurisanja - izletali su takvi lapsusi. Benigniji primer je kada, npr. doajen domaćeg glumišta na velikoj državnoj manifestaciji na kraju svog dela teksta pročita i: okrene se i ode iza orkestra. I stvarno ode. Off: za potpis +1 Tek sada videh... ... .-. -... .. .--- .- / -.. --- / - --- -.- .. .--- .- !!!
September 6, 20204 yr Ne znam samo kakve veze ima to gde je ko rođen za ovakve greške? Prosto je glupa, nije prošla kroz tekstove koje treba da čita, i ne uključuje mozak dok radi. Mesto rođenja je potpuno nebitno.
September 6, 20204 yr 38 minutes ago, namenski said: A zasto bas danas, kojim povodom ministarsko polaganje venaca u Sumaricama? povodom otkrivanja makete jasenovca... neka izložba
September 6, 20204 yr 1 minute ago, slepa živana said: povodom otkrivanja makete jasenovca... neka izložba Maketa Jasenovca u Kragujevcu?! Dobro je, uostalom bolje i to nego sto sam na trenutak pomislio da je neko spomenobelezje ili dodeljivanje ulice Марисаву Петровићу... Pa sve o istom trosku, skupoceno je ministarsko vreme...
September 7, 20204 yr Renovirali su skoro muzej 21.oktobar... mozda su dolazili da preseku vrpcu, umalo me ne pokupise na mopedu magarci sa blinkerima taj dan.
September 7, 20204 yr Ukinuta presuda za ubistvo Curuvije zbog "uvodjenja NN lica u slucaj" http://rs.n1info.com/Vesti/a637291/Ukinuta-presuda-za-ubistvo-Slavka-Curuvije-zbog-uvodjenja-NN-lica-u-slucaj.html
September 7, 20204 yr Nekako sam i očekivao da će ovako biti. Sad će ponoviti suđenje do sledeće nepravosnažne presude, pa će Apelacioni sud ponovo poništiti zbog neke začkoljice, i tako u nedogled, dok ne pocrkaju osumnjičeni. Neće UDBA dozvoliti da joj radnici odgovaraju za ubistvo tamo nekog novinarčića, pa još i izdajnika.