Caligula Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 46 minutes ago, Lancia said: Ne mislim da ti kvarim hejt, ima toga i ovde kod mene. Zlocinci, jbg. Ma odmah sam se ogradio, ima toga svuda.
Ayatollah Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 2 hours ago, pbg12345 said: ali zaista jbt odes na odmor u planinu i onda upadnes u to gore, ne znam ni kako nazvati koji kurac se onda cimati skroz do tamo, kad je kaludjerica tu na dohvat ruke I mene je uvek zanimalo kakav je to mentalni sklop koji će da kupi ili da zakupi stan na npr. četvrtom spratu solitera na Zlatiboru. Valjda je smisao odlaska u planinu i prirodu da urbano zamenimo ruralnim, a beton zelenilom, a ne da iz jednog solitera odemo u drugi soliter...
radisa Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 To je soliter na Zlatiboru, u prirodi... To je drugo...
3opge Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 kakvu su ogavnu stocnu pijacu napravili od zlatibora to je neverovatno
Time Crisis Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 1 hour ago, Ayatollah said: I mene je uvek zanimalo kakav je to mentalni sklop koji će da kupi ili da zakupi stan na npr. četvrtom spratu solitera na Zlatiboru. Valjda je smisao odlaska u planinu i prirodu da urbano zamenimo ruralnim, a beton zelenilom, a ne da iz jednog solitera odemo u drugi soliter... Ma bitno je da može da kaže kad se vrati da je bio na Kopu/Zlatiboru/itd, sve ostalo je manje bitno
Caligula Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 2 hours ago, Ayatollah said: I mene je uvek zanimalo kakav je to mentalni sklop koji će da kupi ili da zakupi stan na npr. četvrtom spratu solitera na Zlatiboru. Valjda je smisao odlaska u planinu i prirodu da urbano zamenimo ruralnim, a beton zelenilom, a ne da iz jednog solitera odemo u drugi soliter... Ako si pare za taj stan zaradio od jedne SNS kombinacije za kafanskim stolom, zasto da ne kupis. Ovi novokomponovani nemaju filter za život pri donošenju odluka, to su polutanski, nedovršeni, sjebani mozgovi. Uključujući i onog kome je uopste palo na pamet da ovde gradi solitere. Šupak kosmosa.
ragasto Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 15 minuta laganog hoda je dovoljno da se napusti urbanizovani deo i da se bude u prirodi, nije baš da ne može više da se ode na Zlatibor...
Božo Crveni Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 (edited) Ne bih da kvarim žurku, ali to uopšte nije Titina vila niti takvo nešto postoji. Vilu je pre WW2 sagradio advokat Pavlović, a Tito je navodno samo prenoćio nakon sloma Užičke republike. Posle rata je nacionalizovana, uglavnom se koristila kao jebarnik ondašnjih velmoža. U kasnijoj podeli plena, dodeljena je nekadašnjem RTB s istom namenom privođenja sojki. Sada je koristi RTS, mogu i u detalje koga sam sve viđao zadnjh godina... A ono ruglo u centru je svojevrsna Guča i tu nema spasa. Edited May 16, 2020 by Božo Crveni
ragasto Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 40 minutes ago, Božo Crveni said: ...mogu i u detalje koga sam sve viđao zadnjh godina... Raspali...
Božo Crveni Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Jedan član Programskog saveta je tu organizovao nekakve tzv. radionice, uredno naplaćujući konak učesnicima. Naravno, uopšte nije zaposlen u RTS. Pošto odsedam u komšiluku, bilo je vrlo zabavno gledati spregu tzv. struktura. Naoko nespojive lićnosti, od pevaljki i krimosa do akademika.
ragasto Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 21 minutes ago, Božo Crveni said: Jedan član Programskog saveta je tu organizovao nekakve tzv. radionice, uredno naplaćujući konak učesnicima. Naravno, uopšte nije zaposlen u RTS. Pošto odsedam u komšiluku, bilo je vrlo zabavno gledati spregu tzv. struktura. Naoko nespojive lićnosti, od pevaljki i krimosa do akademika. Očekivao sam fotografije, video snimke, itd... ali, ok je i ovo. Fala!
JozoMujica Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Ubijaju se svakog dana, ali da neko bude član državne reprzentacije u oponašanju rike jelena...
Recommended Posts