Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, Lancia said:

Ne mislim da ti kvarim hejt, ima toga i ovde kod mene. Zlocinci, jbg.

Ma odmah sam se ogradio, ima toga svuda.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

ali zaista jbt

odes na odmor u planinu i onda upadnes u to gore, ne znam ni kako nazvati

koji kurac se onda cimati skroz do tamo, kad je kaludjerica tu na dohvat ruke

I mene je uvek zanimalo kakav je to mentalni sklop koji će da kupi ili da zakupi stan na npr. četvrtom spratu solitera na Zlatiboru. Valjda je smisao odlaska u planinu i prirodu da urbano zamenimo ruralnim, a beton zelenilom, a ne da iz jednog solitera odemo u drugi soliter...

Posted

To je soliter na Zlatiboru, u prirodi... To je drugo... :fantom:

Posted

kakvu su ogavnu stocnu pijacu napravili od zlatibora to je neverovatno

Posted
1 hour ago, Ayatollah said:

I mene je uvek zanimalo kakav je to mentalni sklop koji će da kupi ili da zakupi stan na npr. četvrtom spratu solitera na Zlatiboru. Valjda je smisao odlaska u planinu i prirodu da urbano zamenimo ruralnim, a beton zelenilom, a ne da iz jednog solitera odemo u drugi soliter...

Ma bitno je da može da kaže kad se vrati da je bio na Kopu/Zlatiboru/itd, sve ostalo je manje bitno

Posted
2 hours ago, Ayatollah said:

Ako si pare za taj stan zaradio od jedne SNS kombinacije za kafanskim stolom, zasto da ne kupis.

Ovi novokomponovani nemaju filter za život pri donošenju odluka, to su polutanski, nedovršeni, sjebani mozgovi. Uključujući i onog kome je uopste palo na pamet da ovde gradi solitere.

Šupak kosmosa.

Posted

15 minuta laganog hoda je dovoljno da se napusti urbanizovani deo i da se bude u prirodi, nije baš da ne može više da se ode na Zlatibor...

Posted (edited)

Ne bih da kvarim žurku, ali to uopšte nije Titina vila niti takvo nešto postoji. Vilu je pre WW2 sagradio advokat Pavlović, a Tito je navodno samo prenoćio nakon sloma Užičke republike. Posle rata je nacionalizovana, uglavnom se koristila kao jebarnik ondašnjih velmoža. U kasnijoj podeli plena, dodeljena je nekadašnjem RTB s istom namenom privođenja sojki. Sada je koristi RTS, mogu i u detalje koga sam sve viđao zadnjh godina...                           :happy:

A ono ruglo u centru je svojevrsna Guča i tu nema spasa.

Edited by Božo Crveni
Posted

ne mislim da je presudno jel titina il nije

Posted
40 minutes ago, Božo Crveni said:

...mogu i u detalje koga sam sve viđao zadnjh godina...                           :happy:

Raspali...

:fantom:

Posted

Jedan član Programskog saveta je tu organizovao nekakve tzv. radionice, uredno naplaćujući konak učesnicima. Naravno, uopšte nije zaposlen u RTS. Pošto odsedam u komšiluku, bilo je vrlo zabavno gledati spregu tzv. struktura. Naoko nespojive lićnosti, od pevaljki i krimosa do akademika. 

Posted
21 minutes ago, Božo Crveni said:

Jedan član Programskog saveta je tu organizovao nekakve tzv. radionice, uredno naplaćujući konak učesnicima. Naravno, uopšte nije zaposlen u RTS. Pošto odsedam u komšiluku, bilo je vrlo zabavno gledati spregu tzv. struktura. Naoko nespojive lićnosti, od pevaljki i krimosa do akademika. 

Očekivao sam fotografije, video snimke, itd...:naughty: ali, ok je i ovo. Fala!

Posted

Ubijaju se svakog dana, ali da neko bude član državne reprzentacije u oponašanju rike jelena... :blink: