Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

Jao ne, slao mi je to neko, Digitalni anđeo za 2020.

I Zeitgeist za 2020.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

uzas.

jos ako je tacno, a djeluje kao legitimna pretpostavka, da drzava stoji iza svega, prilicno je zastrasujuce. dosta mi je srbije, ali dosta mi je i crne gore, a nije realno da mijenjam adresu za trecu.

Posted

Neki lik upao s automatskom puskom u kafic na vracaru wtf? Nisu objavili koji i gde

Posted

Svi polegali na pod, on izašao, nije bilo pucnjave. Oštro se usprotivio napuštanju modela socijalnog distanciranja.

Posted

Paranoik u meni bi reko da nije zatekao nekog kog je trebalo da zatekne

Posted
1 hour ago, halloween said:

Svi polegali na pod, on izašao, nije bilo pucnjave. Oštro se usprotivio napuštanju modela socijalnog distanciranja.

Ovi koje je tražio, tj ekipa za tim nekim stolom se nije bacila na pod već su nestali u vidu magle, sad sam video na tviteru slučajno. 

Posted (edited)
On 11.5.2020. at 23:50, Mil@n said:

Ovi koje je tražio, tj ekipa za tim nekim stolom se nije bacila na pod već su nestali u vidu magle, sad sam video na tviteru slučajno. 

Sad sam i ja video snimak, ustvari dva iz dva razlicita ugla, a bukvalno oba mi deluju sumnjivo.

Kod prvog snimka gde se vide gosti za stolom, jedan od likova koji su bili navodna meta sve vreme iscekuje da neko udje u bastu kafica, kao da je unapred znao.

A kod drugog snimka gde se vidi kako taj navodni hitman ulazi u kafic, malo je cudno da maskirani tip sa uzijem onako nonsalantno i sporo prilazi svojim metama.

Plus sad citam u novinama da su ga uhapsili dok je spavao u stek stanu na 300m od kafica, sa sve oruzjem, maskom i odecom koji su fino bili izlozeni na sred sobe.

Lik je onda potpuni amater ako mora da pridje na 10cm od mete kao da ima pistolj na vodu, a ne madafaking uzi, a zatim da sve dokaze drzi pored sebe u ulici pored.

Cela ova prica je i vise nego sumnjiva, kao da treba poslati poruku javnosti da je Beograd neutralan teren i da sudije ne navlace na stranu jednog klana.

Edited by Бруклинский
Posted

ali zaista jbt

odes na odmor u planinu i onda upadnes u to gore, ne znam ni kako nazvati

koji kurac se onda cimati skroz do tamo, kad je kaludjerica tu na dohvat ruke

Posted
2 hours ago, Time Crisis said:

Samo urbano :fantom:

Na citavoj planeti zive uglavnom govna, ali nekako mi ova srpska najvise smrde. Valjda zato sto su uvek tu u blizini.

Serem im se na savest, na osecaj za lepo, serem im se na kvadrate

mamicu im mafijasku neskolovanu majmunsku

Posted
37 minutes ago, Caligula said:

Na citavoj planeti zive uglavnom govna, ali nekako mi ova srpska najvise smrde. Valjda zato sto su uvek tu u blizini.

Serem im se na savest, na osecaj za lepo, serem im se na kvadrate

mamicu im mafijasku neskolovanu majmunsku

Ne mislim da ti kvarim hejt, ima toga i ovde kod mene. Zlocinci, jbg.