đorđe geprat Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) pa kada je onaj momak bio oslobođen optužbe za obljubu devojčice, u onom obraznoženju, delu o "običajima" sve je moglo da stane u dve reči "ciganska posla". kada se vergla o diskriminaciji roma niko ne pominje taj aspekt predrasuda. Edited December 26, 2019 by djordje geprat
Malvo Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) Pa sigurno ce ga i likvidirati kad ga uhvate. Najgora opcija je da on je on svestan toga i da ce se otarasiti devojcice da bi probao lakse da umakne. Zato je i suludo sto policija sve vreme filuje medije. Razumem da ruka ruku mije i da su u nekoj vrsti neformalnog tala, i da sad mediji hoce materijal da degustiraju ovu nesrecu, ali mnogo bi ga lakse uhvatili da su samo obavestili to slepo crevo od regiona i odmah krenuli u poteru s vojskom i policijom, bez medija. Dovoljno mu je bilo da samo jednom udje na Blic pre nego sto se otarasi telefona, bilo bi mu jasno da nece ziv umaci. Edited December 26, 2019 by Malvo
pbg12345 Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) malopre sam opet citao, internet je prepun tekstova o ovom manijaku od ranije zapravo je sve u vezi ovog slucaja skandalozno krenuvsi od njegovih kazni u novom sadu, opet muskarac ubio zenu "zbog neuzvracene ljubavi" kakva je statistika ubistava od strane (bivseg) partnera? cini mi se da toga pre nije bilo ni izbliza u ovom broju Edited December 26, 2019 by pbg12345
InvisibleLight Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) 32 minutes ago, pbg12345 said: kakva je statistika ubistava od strane (bivseg) partnera? cini mi se da toga pre nije bilo ni izbliza u ovom broju 30-40 godisnje Sto je oko 0,5 na 100k, u odnosu na: Edited December 26, 2019 by InvisibleLight
pbg12345 Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 "sampioni" dakle? e svaka nam cast bolesno smo drustvo na tako mnogo nacina
mustang Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 svaka cast ocu tijane juric. taj covek je vise uradio da zastiti decu nego ceo pravosudni sistem srbije. nije mi jasno zasto se kod nas ne kastriraju silovatelji? treba uvesti smrtnu kaznu asap.
Tsai Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Smrtna kazna nikako. Dozivotna u samici bez mogucnosti pomilovanja - apsolutno Mnogo sam besan danas pa bolje da ne pisem nista vise vezano za ovaj slucaj
mustang Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) zasto ne smrtna kazna? jeftinije bilion puta. jedan metak ili injekcija ne moze da kosta nedelju dana njegovog izlezavanja i hranjenja. da bi se uvela smrtna kazna koji je proces? kazne moraju da budu ostrije. ovo je smesno sta se radi, pri tom privilegovani se zajebavaju sa nanogicama. bas se potresem kada se ovako nesto desi....jedva cekam da odem da radim da skinem misli sa ove teme na par sati Edited December 26, 2019 by mustang
SNARC Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Zato sto je EU izrazito protiv smrtne kazne a mi jos uvek kao hocemo u tu EU.
crtamOrasi Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 17 minutes ago, mustang said: zasto ne smrtna kazna? jeftinije bilion puta. jedan metak ili injekcija ne moze da kosta nedelju dana njegovog izlezavanja i hranjenja. da bi se uvela smrtna kazna koji je proces? kazne moraju da budu ostrije. ovo je smesno sta se radi, pri tom privilegovani se zajebavaju sa nanogicama. bas se potresem kada se ovako nesto desi....jedva cekam da odem da radim da skinem misli sa ove teme na par sati Зато што ово није јебени средњи век. И зато што ова држава није способна да причува нацртану овцу а камо ли да исправно одлучује о нечијем животу или смрти.
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 2 minutes ago, crtamOrasi said: Зато што ово није јебени средњи век. И зато што ова држава није способна да причува нацртану овцу а камо ли да исправно одлучује о нечијем животу или смрти. +1 bila je neka inicijativa, mislim od strane prvo vladana batića pa je to preuzeo ds u nekom momentu, o uvođenju hemijske kastracije. al je bilo komplikacije jer je moralo dosta stvari da se menja u kz pravnici su svakako to bolje ispratili
J-♣ Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Sve dok postoji mogućnost reinkarnacije, smrtna kazna je blaga, što bi rekao Sledge Hammer.
Tihajeza Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 16 minutes ago, crtamOrasi said: Зато што ово није јебени средњи век. И зато што ова држава није способна да причува нацртану овцу а камо ли да исправно одлучује о нечијем животу или смрти. Zato se nadam da će se makar policajci dozvati pameti i prosvirati mu mozak na licu mesta kad ga uhvate.
ordi Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 e, vala, i ja se nadam. jok, nek tavori narednih 40 god o našem trošku zato što je tako humano, šta?
crtamOrasi Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 6 minutes ago, Tihajeza said: Zato se nadam da će se makar policajci dozvati pameti i prosvirati mu mozak na licu mesta kad ga uhvate. Мислим да је за све нас боље да не живимо у друштву у коме полицајци просвиравају мозак.
Recommended Posts