Bujodrag Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Je li mi obrisan odgovor Snarcu ili ga nisam ni napisao Mis'im, nemam ništa protiv ako jeste Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Obrisan. Njime si opisao izvršenje krivičnih dela pa sam ga obrisao za za svaki slučaj Link to comment
Bujodrag Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 OK. Sprečio si moj life of crime. A možda bi bio zabavan Link to comment
SNARC Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 6 hours ago, mustang said: nemoj da si ljubomoran btw, tast mu je sluzbeno lice u penziji...cia majka Tastu sam po kuci majstorisao svasta..sad me svasta nesto pita i oko svega konsultuje..dobri smo 😀 24 minutes ago, Bujodrag said: Je li mi obrisan odgovor Snarcu ili ga nisam ni napisao Mis'im, nemam ništa protiv ako jeste Ja onda bolje da ne kacim slike divlje sume kanabisa koja raste u deliblatskoj pescari..ali je industrijska konoplja, krenula da pici svuda samostalno. Link to comment
Caligula Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 9 hours ago, SNARC said: Ako se daje puno razumevanje za postporodjajnu depresiju..valjda i ja mogu da izmislim pretparentalnu tremu..i nacine da se sa tim nosim (u picku lepu materinu ) Samo ti sad jos gudra fali Link to comment
namenski Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 10 hours ago, SNARC said: nacine da se sa tim nosim (u picku lepu materinu ) Picka materina je u jednom slucaju sasvim dobro funkcionisala, nekih cirka 7,000 km... Link to comment
SNARC Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 hour ago, Caligula said: Samo ti sad jos gudra fali Alkohol me sve manje usrecuje a mamurluk mi sve teze pada :( 50 minutes ago, namenski said: Picka materina je u jednom slucaju sasvim dobro funkcionisala, nekih cirka 7,000 km... Ne razumem..neki auto za koji si sentimentalno vezan ? Link to comment
slepa živana Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 12 hours ago, SNARC said: Jel imas ti Bujo malo te tvoje vutre za preprodaju...rad sam degustirati, izgleda da radi poso? čitaj knjige, to ti je legalno, a i manje više besplatno. Link to comment
namenski Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 hour ago, SNARC said: Ne razumem..neki auto za koji si sentimentalno vezan ? Jok bre, kakav te auto spopao? U trenutku svih trenutaka, u jednoj prilici strefilo me da budem toliko daleko, i to nekoliko meseci... Uostalom, pitao si o nacinima da se nosis sa pretparentalnom tremom. Link to comment
ToniAdams Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Snarče, imaš blagoslov od mene da se gudriraš. Samo nemoj spid, to je baš za seljake. Link to comment
SNARC Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 hour ago, namenski said: Jok bre, kakav te auto spopao? U trenutku svih trenutaka, u jednoj prilici strefilo me da budem toliko daleko, i to nekoliko meseci... Uostalom, pitao si o nacinima da se nosis sa pretparentalnom tremom. A jebote..sedam soma kilometara je..ili dubina Afrike..ili neki Stan u Aziji ili okean. Nemam tremu..jedva cekam 😀 20 minutes ago, ToniAdams said: Snarče, imaš blagoslov od mene da se gudriraš. Samo nemoj spid, to je baš za seljake. Daj mi dobavljaca i bicu ti zahvalan 😃 Link to comment
papapavle Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 15 hours ago, SNARC said: A jebote..sedam soma kilometara je..ili dubina Afrike..ili neki Stan u Aziji ili okean. Kupi okrugliji globus, na mom je to negde između Njujorka i Nju Džersija... Sa srećom na predstojećem roditeljskom putešestviju, nema ništa drugo na svetu što može da se poredi s tim. Link to comment
SNARC Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Just now, papapavle said: Kupi okrugliji globus, na mom je to negde između Njujorka i Nju Džersija... Sa srećom na predstojećem roditeljskom putešestviju, nema ništa drugo na svetu što može da se poredi s tim. Nisam imao globus..a mrzelo me da se akam sa gmapsom..te sam isao na "Jebi ga" NY i NYJ su Ok..Sopranovi su negde odatle. Hvala, jos uvek nemam pojma sta me ceka ali gledam vedro u buducnost Link to comment
ToniAdams Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 20 hours ago, SNARC said: A jebote..sedam soma kilometara je..ili dubina Afrike..ili neki Stan u Aziji ili okean. Nemam tremu..jedva cekam 😀 Daj mi dobavljaca i bicu ti zahvalan 😃 imas pm Link to comment
Recommended Posts