April 3, 20196 yr 1 hour ago, Aleksija said: a na licu mesta izgleda ovako ovi žohari će bukvalno razvaliti zemlju
April 3, 20196 yr piše ova tijana na fb u komentarima, kako su počeli da izlaze na površinu drevni grobovi.
April 3, 20196 yr 3 minutes ago, slepa živana said: piše ova tijana na fb u komentarima, kako su počeli da izlaze na površinu drevni grobovi. Dobro je to, kad se živih ne plaše, možda počnu da se plaše mrtvih...
April 3, 20196 yr to zaovinsko jezero je akumulaciono, znači il je drina niska il ovi prave struju na poga ne misle, ili i jedno i drugo
April 3, 20196 yr Nije obično akumulaciono, kad ima viška struje, voda iz Drine se pumpa gore gde se čuva kao rezerva, kasnije može da se iskoristi. Zato i ima velike oscilacije, ali ovo je previše. Nekom je trebala struja po dobroj ceni, pa su sve iskoristili.
April 3, 20196 yr Bati Andreju..da pravi bitkoine. Nemam vise snage ni da se nerviram ni da pizdim. Samo mi je zao. I prirode i sebe i ljudi oko mene.
April 4, 20196 yr Quote Kod jedne osobe na krevetu na Endokrinologiji Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu napisano je velikim crvenim slovima HIV na očigled svih drugih koji se nalaze u toj bolničkoj sobi ili u nju ulaze, saopštila je Unija organizacija Srbije koje se bave zaštitom osoba koje žive sa HIV/AIDS-om (USOP). Stoka primititivna. Šta očekiviti od običnog sveta kad se doktori ovako ponašaju?
April 5, 20196 yr Kad smo kod štetočina, evo šta su radili na Golubačkoj tvrđavi. Pročitati ceo tred. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
April 5, 20196 yr jebeni niz se nastavlja Quote Jedan radnik poginuo je danas pri padu sa krova kuće na kojoj je popravljao krov. Sve se dogodilo u ulici Ivana Galeba u Borči, a poginuo je muškarac (69).
April 5, 20196 yr 6 hours ago, arheolog1981 said: Kad smo kod štetočina, evo šta su radili na Golubačkoj tvrđavi. Pročitati ceo tred. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Procitala tread a onda komentare i smorih se jos vise
April 5, 20196 yr Procitala tread a onda komentare i smorih se jos visepochinjem nekritichki da imam problem sa svakim njihovim poduhvatom koji neko hvali ili brani.sent from bubamoto
April 5, 20196 yr Ne znam šta ste očekivali posle Sirmijuma. Talibani. Moram otići do Mitrovice da vidim na šta ono liči.
April 5, 20196 yr shta su uradili sa mitrovicom? tj kad, ne mogu da se setim kad sam bila poslednji put.
April 5, 20196 yr 1 hour ago, gospa buba said: pochinjem nekritichki da imam problem sa svakim njihovim poduhvatom koji neko hvali ili brani. sent from bubamoto Upravo, jos kad procitam poruke odusevljenja sa sve kako ce biti divan kafic u staklu dodje mi da vristim no nema poente