Radoye Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Posle mene potop. Pickousti nece iza sebe kamen na kamenu da ostavi u Srbiji, sve ce da unisti, razrusi, rasturi, rasproda... :(
gospa buba Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 kao shto gradonachelnik kaze, to su glasali, kamen na kamen, to ce i da bude. ko nije, jebiga demokratija. za utehu, eno je i kod engleza mislim da je to zbilja najbolje uredjenje usvijet. kad neko reshi da se urnishe, bujrum sent from bubamoto
đorđe geprat Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 1 hour ago, čekmeže said: Oni su tocila, bila je svojevremeno ona vest da su uspeli da obrišu arhivu od kada je Politika počela da izlazi™ onlajn. edit evo još 1 dumačina Укида се Музеј ваздухопловства ima smisla ovaj komentar Quote koloseumпре 2 сата Prodali su (poklonili) aerodrom, a iz tih prihoda se finansirao muzej. Nece Francuz da ima ni dinara nepotrebnih troskova, a narocito nece da muzejski predstavlja tudje istorijsko nasledje. Kad prodate kucu i avliju, ne mozete spreciti novog vlasnika da posece tresnju koju ste vi i vas deda posadili.
Mil@n Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 On 14.3.2019. at 7:57, kurjak92 said: Banana drzava Kakva grupa maloumnika i debila, to je prosto neverovatno.
Shan Jan Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Ne znam, ja se inace jezim od scena nasilja ali meni ovo nekako ne prestaje da bude smesno
mraki Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 (edited) Ne znam gde drugačije ovo da napišem, ne znam ni da li treba bilo gde... Sedim večeras malo sa mojima, oni prebacuju kanale i tako naravno predjoše i preko Pinka. Tamo neka emisija, Handanović, Zadruga ekipa... i Žika Todorović. Koliko sam skapirao radi neki projekat sa njima. Ej, Kija, Luna, Handanović i Žika. Znam da je prošao takva sranja u životu da ga nikakav aktivizam ne mora zanimati, borba protiv bilo čega. Ali čak i ako zanemarim taj neki politički kontekst i to što Pink predstavlja u tom smislu, ne mogu se oteti utisku koliko on tu ne pripada ni po kom osnovu. I ne mogu izbaciti tu sliku iz glave, kako on gleda odsutno dok ovi tamo trabunjaju nešto. Mnogo mi tužno ovo. Edited March 19, 2019 by mraki
Time Crisis Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Jes' da je lokalna vest, ali mi za doom nekako, od jutros se oseti dim, samo se ne zna odakle. Quote Dim u većem delu Novog Sada, vatrogasci traže gde je požar U većem delu Novog Sada vidljiv je dim, ali nije poznato odakle tačno dolazi. Kako saznaje 021.rs, vatrogasci su na terenu i pokušavaju da pronađu mesto odakle dolazi dim. Mole se građani koji uoče požar da jave vatrogascima na broj 193.
Time Crisis Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Situacija rešena. Quote Povukao se dim nad Novim Sadom, nije utvrđeno odakle je došao U većem delu Novog Sada tokom jutarnjih časova je bio vidljiv dim, ali nije utvrđeno odakle je tačno došao. Kako saznaje 021.rs, vatrogasci su na terenu pokušali da pronađu mesto odakle je došao dim, a zatražili su i od građana da im dojave telefonom. Iako im se javio veliki broj njih, ostalo je nepoznato odakle je došao oblak.
Barti66 Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 2 hours ago, nisam ja said: da se otkaže ona poslovica o dimu i vatri.
Filozof manijak Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Da nije neko đirao varburg limuzinu kroz NS?
Time Crisis Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Jes da je smešno, ali mogu samo reći sreća da nismo nikakvim teroristima zanimljivi, ceo grad izgleda mož' potopiti u dim i nikom ništa
pbg12345 Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 blic (moguce i drugi, ja sam tamo video) danima pise o nekom novosadskom direktoru doma zdravlja koji je istripovao da je sef mafije lepi svoju glavu na fotografije iz kuma i slicnih filmova zaposlenima preti koristeci fraze iz mafijaskih filmova, poklanja im uvele ruze itd bizarno jbt
vathra Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Данас у новинама јављају да је у више група деце у вртићима у Београду примећен екцем на рукама који се појавио кад су почели да користе нови течни сапун. Приметили и ми код сина, али нам није пало на памет да би могло да буде од сапуна у вртићу. Сад јављају још мама из групе да и код њихове деце има. Екцем се појавио са горње стране шаке, као испуцала кожа и црвенило. Није се жалио на бол. Користили смо пантенол пар дана и повлачи се. Помислили смо да се играо за викенд у башти и да су му биле мокре руке кад је било хладно.
zmanic Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Obezbedite uzorak, pre neko ukone inkriminisani predmet, tužite školu organizovano sa drugim roditeljima, od odštetete pošaljite dete na odmor o trošku Ministarsttva prosvete.
Recommended Posts