Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ne, ja zapravo mislim da naredjenja nije ni bilo. 

Prosto..pusti ih, ko im jebe mater. 

Kasnije na snimku sa vidi da ulecu ovi malo ozbiljnije opremljeni, ne znam da li je to zandarmerija..ali ovi obicni lokalci stoje sa strane i pustaju bilmeze da se grudvaju. 

Citam sad i da niko nije uhapsen. 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sta je ovo, dobacivanje kamenja? :D 

Ezem ti tucu :( 

Skroz sam na strani SNARC-a. Druga bi bila situacija da ovde ima nevinih gradjana. Ovde samo property po malo strada, pajkani gledaju da ne dozvole civilima da udju i kasnije bolje opremljeni ulaze i batinaju kako valja i trebuje. 

Posted

+ njegova žena koja ga brani i  poziva javno da mu pruže podršku :(

Posted
7 hours ago, SNARC said:

Ne, ja zapravo mislim da naredjenja nije ni bilo. 

Prosto..pusti ih, ko im jebe mater. 

Kasnije na snimku sa vidi da ulecu ovi malo ozbiljnije opremljeni, ne znam da li je to zandarmerija..ali ovi obicni lokalci stoje sa strane i pustaju bilmeze da se grudvaju. 

Citam sad i da niko nije uhapsen. 

Pa javni poredak ni nema u nadležnosti resavanje ovakvih situacija, njihovo je da obezbede mesto (naprave im ring) i cekaju interventnu ili ove iz zandarmerije kojima je udaranje naroda u opisu posla. 

Zamisli sta bi ostalo od prosecnog pozornika da proba da razdvoji ovo :D i sve to uz dnevnicu od par stotina dinara.A i ovi iz zandarmerije ili interventne znaju gde da udare. 

Posted

Čisto da iskoristim momenat da podelim saznanje: dnevnica za slučaj rasporeda van stalnog mesta im je 150din plus mesni narezak i sokić 2 deci. Čuo posredno, ne znam tačne detalje. Ne pravdam ništa, nemam živce ni snimak da pustim, samo kažem™.

Posted
19 hours ago, Majo said:

Da ne trolujem, desavaju se ovakve stvari i u Spaniji i kako idem sve stariji, tako mi sve manje prijaju opusteni sistemi i teze podnosim bahatost pojedinaca na dnevnoj bazi.

brt sta ces tek da radis kada napunis trideset, da pucas u ljude :fantom:

Citam ovo i jebeno mi je neverovatno da jedno ljudsko bice moze da zazida imanje drugog ljudskog bica i da ga zivo boli kurac. Nije za eutanaziju ali jebote, ne znam u kojoj reinkarnaciji bih mogao da dodjem na ideju da nekoga zazidam e da bih nesto utjario.

Posted

Pa brt placeno je..sta sad koji moj, treba nekome da se poklanjaju kvadrati, kada ih je kupovao da li ih je neko njemu poklanjao ili je svaki centimetar morao da plati. 

By the way..verovatno hoce silom da ga nateraju da im proda i preostali deo povrsine za smesno manju kintu. 

Posted
37 minutes ago, SNARC said:

By the way..verovatno hoce silom da ga nateraju da im proda i preostali deo povrsine za smesno manju kintu. 

Vrlo verovatno

Posted

Tu skoro je preduzeće ORNAMENT radilo uredjenje fasade jedne zgrade u mojoj ulici. Dva ulaza, 4 sprata. 16 stanova. Trebalo im je preko osam  meseci da to zavrse.

A secamo se starijeg primera - poplocavanja sireg centra Beograda onim ruzicastim kockama. To se drzalo do prve kise a onda su se te kocke potpuno rasklimale pa je postalo opasno hodati po njima. To je kasnije popravljeno ali su ostale rasklimatane na mnogo mesta jos i danas.

Ovo su dva primera zasto je DOOM UPON US.

Ali ovo pisem zbog treceg primera koji me je ogorcio.

Ja sam sedovan korisnik digitalnog dela Narodne biblioteke Srbije. Narocito sam posecivao arhivu Politike od 1904 - 1941 sto je bilo svima dostupno online. Pre nekoliko dana kuca Politika je naprasno odlucila da ukine pristup ovoj arhivi osim u samoj biblioteci. Ovde nije poenta sto je to do sada bilo besplatno. Rado bih platio mesecnu pretplatu za pristup arhivi. Ali ovakvo naprasno samovoljno ukidanje pristupa necemu sto je javno i opste i bilo dostupno preko deset godina a sada odjednom ne treba da bude smatram svojevrsnim kulturnim varvarizmom i jos jednim ne bas beznacajnim primerom zasto je doom upom us.

Posted

Jel otišao onaj Fiat G50 bis, bio je jedini primerak?

Posted

ovim tempom, bozemprosti, doci ce i srpski manastiri na privatizaciju i rasprodaju hihi.gif

sent from bubamoto

Posted
11 minutes ago, gospa buba said:

ovim tempom, bozemprosti, doci ce i srpski manastiri na privatizaciju i rasprodaju hihi.gif

Podseti me na onaj grafit iz Petrovaradina, "Prodao sam nebo, a i zemlje imam"