Bujodrag Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Pa, zar ste zaboravili kad je neki od te vrste ovde otvorio topik o duhovnom lečenju? To su opasne stvari. Prvo su nam smešne ali nisu nimalo naivne. A posle se vernici ljute i zgražavaju kad kritikujem monoteističke, apsolutističke religije. A to je baš ta vrsta uverenja i ista vrsta zabluda i opasnosti.
Frank Pembleton Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 neko mi reče da su bili danas uživo na prvoj svi...
Bujodrag Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 1 hour ago, zmanic said: Tera li Miroljub i slični njemu nekoga motkom da se kod nadrilekara leče ? Neki put nema leka medicina, činjenica je, i takvi hohštapleri samo koriste beznađe. Krivi su sami pacijenti što im prepuštaju sudbinu. Da, krivi su svi oni osim nas što smo rodjeni naučeni.
ragasto Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 3 minutes ago, Frank Pembleton said: neko mi reče da su bili danas uživo na prvoj svi... Jesu, ovde je snimak gostovanja. GLedao sam na preskoke, žena ga je direktno optužila za prodaju tih bućkuriša, on je sve porekao i još joj je rekao da je u emisiji dobro prošla inače bi on drugačije. Gostovala je i bivša direktorka Lekarske komore, njoj je reako da nema prava da priča o zdravlju pošto je debela. Što se mene tiče:
Skyhighatrist Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 10 minutes ago, Frank Pembleton said: neko mi reče da su bili danas uživo na prvoj svi...
Aleksandar88 Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 2 hours ago, nisam ja said: A ja krivim sav svet koji se zdušno smejao njegovim štosovima™ onoliko. Napisah vec ranije o kakvom se zlu radi, ali ekipi bio smesantm...
copkillah Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 1 minute ago, Aleksandar88 said: Napisah vec ranije o kakvom se zlu radi, ali ekipi bio smesantm... Isto, jebo ja mater svima kojima je bio smešan™
čekmeže Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 1 hour ago, zmanic said: Tera li Miroljub i slični njemu nekoga motkom da se kod nadrilekara leče ? Neki put nema leka medicina, činjenica je, i takvi hohštapleri samo koriste beznađe. Krivi su sami pacijenti što im prepuštaju sudbinu. Zeznuo je to, ljudi u tim situacijama često nisu racionalni, a ovi lešinari to koriste.
pbg12345 Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 naravno da nisu racionalni a pogotovo nisu racionalni najblizi clanovi porodice obolelog i cesto su spremni na sve strasno je sto godinama unazad razni samozvani "lekari", iscelitelji, cudotvorci imaju pristup medijima secam se jos pre dvadeset godina u cacku na nekoliko lokalnih televizija je najmanje jednom nedeljno isao takav program petrovica treba drzava da tuzi za ovo, ne treba to da ovisi o dobroj volji sestre
hazard Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 On 22.1.2019. at 19:50, morgana said: Zasto ja tek danas saznajem za Baku Prasea? Baka Prase i ja vežbamo u istoj teretani oćeš da vas spojim
Pontijak Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 kako je krenulo, ovaj ce biti i ministar zdravstva za nekoliko godina 1 hour ago, pbg12345 said: naravno da nisu racionalni a pogotovo nisu racionalni najblizi clanovi porodice obolelog i cesto su spremni na sve strasno je sto godinama unazad razni samozvani "lekari", iscelitelji, cudotvorci imaju pristup medijima secam se jos pre dvadeset godina u cacku na nekoliko lokalnih televizija je najmanje jednom nedeljno isao takav program petrovica treba drzava da tuzi za ovo, ne treba to da ovisi o dobroj volji sestre drzava da ga tuzi? kakva je drzava i kakvi su trendovi ovaj moze da postane i ministar zdravstva za nekoliko godina
Frile Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 3 hours ago, copkillah said: Isto, jebo ja mater svima kojima je bio smešan™ molim?
Sara Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Nema tu neke misterije, korist od tuđe nesreće i dok je ovaca biće i vune, uvek bilo. nikad mi nisu bili zanimljivi pod- mač-likovi samo ogavni
copkillah Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 2 hours ago, Frile said: molim? Jebem mater svakome kome je Miroljub bio smešan i ko je u veselju i radosti šerovao njegove boleštine
Recommended Posts