ragasto Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Dug od 3000 evra? Ko li sada pravi kombinaciju da bi tu otvorio spa centar sa suvenirima?
Filozof manijak Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Jel postoji neki pravni mehanizam koji moze spreciti prodaju kuce u vrednosti od 65miliona dinara zbog duga od 300hiljada dinara? Edit: što reče ragasto, klasična otimačina uvijena u oblandu javnog izvršitelja Edited November 8, 2018 by Filozof manijak
levi Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 1 minute ago, Filozof manijak said: Jel postoji neki pravni mehanizam koji moze spreciti prodaju kuce u vrednosti od 65miliona dinara zbog duga od 300hiljada dinara? izbori
Caligula Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: Jel postoji neki pravni mehanizam koji moze spreciti prodaju kuce u vrednosti od 65miliona dinara zbog duga od 300hiljada dinara? Pa recimo da opozicija obeca da ce sve prodato od 2012te na ovamo da vrati starim vlasnicima/drzavi ako je jasno da je malverzacija ocigledna. I da obeca da ce da pohapsi sve koji su u malverzacijama ucestvovali. I da im to bude program, sasvim dovoljno za dobijanje izbora. nije pravni mehanizam ali je izvodljivo. Edited November 8, 2018 by Caligula
slepa živana Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 8 minutes ago, Caligula said: Pa recimo da opozicija obeca da ce sve prodato od 2012te na ovamo da vrati starim vlasnicima/drzavi ako je jasno da je malverzacija ocigledna. I da obeca da ce da pohapsi sve koji su u malverzacijama ucestvovali. I da im to bude program, sasvim dovoljno za dobijanje izbora. nije pravni mehanizam ali je izvodljivo. e baš je tako nešto juče obećao đilas u dnevniku. jedino što mislim da je bio podstaknut ovom prenamenom tomine vile na dedinju...
Caligula Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 26 minutes ago, slepa živana said: e baš je tako nešto juče obećao đilas u dnevniku. jedino što mislim da je bio podstaknut ovom prenamenom tomine vile na dedinju... Ne Djilas, nego da obeca neko ko nije Djilas.
ragasto Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 6 minutes ago, Caligula said: Ne Djilas, nego da obeca neko ko nije Djilas. Za početak.
slepa živana Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 6 minutes ago, Caligula said: Ne Djilas, nego da obeca neko ko nije Djilas. pa dobro... obećavam ti!
Caligula Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 8 minutes ago, slepa živana said: pa dobro... obećavam ti! Fala Zivana kandiduj se, evo imas jedan siguran glas™
Sara Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Zivka, obecaj jos eksproprijaciju imovine i oduzimanje pasosa tajkunima uz obavezu da zive na periferiji i rade za 25.000 din i dozivotno ces da imas i moj glas
slepa živana Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 obećavam! mada ipak.. mnogo je 25 hiljada...
Sara Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 u pravu si, ni dinar preko minimalca! nateracu i staramajku da glasa za tebe
slepa živana Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 hvala na podršci! samo nemojte posle da mi kukate, dosadno mi je nedostaje mi ovo nedostaje mi ono
Recommended Posts