Miralem Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 mnogo serete. zamislite da su detetu dali ime uzicki okrug, ripanj ili besni fok.
ToniAdams Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 +1 il recimo po nekoj zivotinji, lav, papagaj ili vuk
gospa buba Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 to je dete one džukele, Tome Lovrekovića zar taj nije bozmprosti rvat? sent from bubamoto
Filozof manijak Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Jok, bivši trećesrbijanac. To je ovaj čupavi govnar sa brčićima
pacey defender Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Bora Novakovic ovde isti Elias iz Person of Interest.
nisam ja Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Ko je ovaj agresivni što isteruje iz novome sadu? Kakav je ovo uopšte čudni događaj. Ovaj grad vrvi od bolesnika. A taj lovreković je na prvi pogled krpa.
Filozof manijak Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 ..i na drugi, i na treći. 18 minutes ago, nisam ja said: Ko je ovaj agresivni što isteruje iz novome sadu? Mihajlo Janjić, nominalno član Vacićeve srpske desnice. 35 minutes ago, SNARC said: Zar ne bi rec da je taj decko dajguz ? Zašto bi ga ta sitnica sprečavala da se razmožava?
SNARC Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Zašto bi ga ta sitnica sprečavala da se razmožava? Pa sta hoce..i.meze i sarmu..u usta ga nezasita naprednjacka..Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
slepa živana Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 1 hour ago, nisam ja said: Ko je ovaj agresivni što isteruje iz novome sadu? Kakav je ovo uopšte čudni događaj. Ovaj grad vrvi od bolesnika. A taj lovreković je na prvi pogled krpa. ja sam o ovom događaju čula kod daška i mlađe, al nisam smela da gledam da se ne iznerviram. pa ovaj ćelavi što ćuti je opozicija i postavio je štand, a onda su se okupili neutralizatori. to je sve strašno, ali s ovim vašim naglaskom malo vuče na komediju.
Miralem Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 5 hours ago, ToniAdams said: +1 il recimo po nekoj zivotinji, lav, papagaj ili vuk ili recimo prezime po nekom povrcu, paradajz, patlidzan ili rotkva.
Miralem Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 cuti, bar nije po nekom zanimanju. kojim su se u srednjem veku bavili samo cigani.
Recommended Posts