fonTelefon Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 1 hour ago, ultra plasticni said: Vezu nema, al kapiram da ipak ironises 5-6 paljenje automobila sluzbenicima SUPa NIS pa ti ironisi. Njih automobili nista ne kostaju, ali zna da iznervira.
ultra plasticni Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Tu sto su paljeni automobili ukazuje da se pre svega radi o org kriminalu. Neko je tu nekome ostao kratak, nije uzvratio uslugu, nije ucinio nesto na sta se obavezao ili se prosto radi o zastrasivanju. Medjutim, ovo si ti predstavio kao mamac za napaljene levicare, cuj terorizam, kako bi se beskonacno sladio njihovom naivnoscu.
Pontijak Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 malo da se podsetimo kako je to radila IRA u Londonu, ovo je cak i blazi primer kakvi su sve teroristicki bombaski akti bili tamo, ipak smo mi daleko od toga ovde + sto ne vidim zasto bi Srbija bila zanimljiva faktorima™ da ovde prave rimejk IRA ili Crvenih brigada ili RAF-a
đorđe geprat Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 (edited) mislim da je ovo ipak za ovde, ne za ekologiju ili negde drugo Quote Osnivač novosadskog udruženja "Komšija" Svetozar Jovičić osuđen je jer je očistio deponiju pored Beočina, koja je bila opasna za okolinu, piše portal 021.rs. Edited August 15, 2018 by djordje geprat
Shan Jan Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Gde je racun da uplatimo coveku pare? Jebote ova zemlja je ko oni manijaci sto kad vide nekog da skuplja djubre sa ulice jos ga drkaju. Koja stoka.
mlatko Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Ima uplatnica ovde, to je dinarski samo?https://nebacajrecikliraj.blogspot.com/2018/08/kako-sam-zaradio-robiju.html?m=1Uplatio bih ali ne znam kako u EvrimaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
eumeswil Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 (edited) Isuse. Edited August 18, 2018 by miki.bg
ToniAdams Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Ih ja to kacio ovde pre par god pa me naduvalo, jer sam licimur
renne Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Quote Osamnaestogodišnja devojka iz Kruševca uhapšena je zbog sumnje da je maloletnu devojčicu (13) odvela na groblje ovom gradu, nakon čega je fizički i seksualno zlostavljala. Kako se navodi u policijskom saopštenju, sumnja se da je ona 19. avgusta ove godine trinaestogodišnju devojčicu odvela na Staro groblje, više puta je udarila, a potom je naterala da skine odeću i slikala je. Fotografije devojčice je, kako se sumnja, objavila na jednoj društvenoj mreži. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu priveli su osamnaestogodišnjakinju nadležnom sudiji Višeg suda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela laka telesna povreda, neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka. Osumnjičenoj je određen pritvor.
precog Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 On 19.8.2018. at 9:33, Miralem said: ljudi-kitovi : 1-0
copkillah Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Quote Dve osobe poginule su danas u Narodnoj biblioteci usled udisanja otrovnog gasa koji je počeo da isparava iz sistema za rashlađivanje, saznaje "Blic". Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su dvojica muškaraca od oko 30 i 50 godina. Sistem za rashlađivanje u Narodnoj biblioteci iznenada je počeo da ispušta otrovna isparenja i počeo je da guši ljude, zbog čega su alarmirani vatrogasci i Hitna pomoć. - Poslate su dve ekipe u Skerlićevu 1, u Narodnu biblioteku zbog zbog prijave da se osećaju teški mirisi posle kvara na rashladnom uređaju. Jedan muškarac od oko 30 i jedan od oko 50 godina su zatečeni mrtvi - kaže Mirko Lutovac, saradnik Hitne pomoći za komunikacije.
Recommended Posts