Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Da su to samo fabricka ulja i maziva, plivalo bi to u reci samo tako.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

znam da kad se spaljuju ona bivaju jos kako kancerogena, ne znam za vako u zemlju, to valda ne smeta

Posted

ma gde bi smetalo, jos kad fino procuri, pa ode u podzemne vode... po mogucstvu negde blizu gradskog vodovoda.

Posted

Apelacioni sud u Beogradu usvojio je žalbu branilaca Milorada Ulemeka Legije i Branka Berčeka i ukinuo odluku Specijalnog suda koji je odbio zahtev za ponavljanje postupka za ubistvo Ivana Stambolića i pokušaj ubistva Vuka Draškovića u Budvi 2000. godine.

Branilac nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije Branka Berčeka, Zora Dobričanin Nikodinović potvrdila je za Kurir da je ovaj sud uvažio njenu, kao i žalbu Ulemekovog branioca Aleksandra Kovačevića.

Posted

Koliko kapiram, to ne znači da je dozvolio ponavljanje, nego da je naložio prvostepenom sudu da pomovo razmatra zahtev...

Posted
On 2/6/2018 at 11:01 AM, aram said:

ma gde bi smetalo, jos kad fino procuri, pa ode u podzemne vode... po mogucstvu negde blizu gradskog vodovoda.

Svojevremeno sam vozio takvu krntiju od auta, trošio je više ulja nego benzina...

Gde god sam parkirao, ostavio sam poveću masnu fleku. Ispred kuće, gde je najčešće stajao, povremeno sam lopatom strugao polusintetički crni margarin sa asfalta.

Ako jednog dana naprave međunarodni sud za ekološke zločine, mene čeka doživotna.

Posted
36 minutes ago, Reaktor said:

Svojevremeno sam vozio takvu krntiju od auta, trošio je više ulja nego benzina...

Gde god sam parkirao, ostavio sam poveću masnu fleku. Ispred kuće, gde je najčešće stajao, povremeno sam lopatom strugao polusintetički crni margarin sa asfalta.

Ako jednog dana naprave međunarodni sud za ekološke zločine, mene čeka doživotna.

Delicemo celiju. Audi 80, plus toliko je dimio, ko da su ga Sijuksi pravili.

Posted (edited)

Policija uhapsila "BELOG MAGA" dok ga je 20 ljudi čekalo ispred kancelarije u Beogradu da ih IZLEČI

:mellow:

Edited by Time Crisis
Posted

Sve ih treba u aps,pa neka ih tamo leči 

Posted (edited)

koje sve?

Edited by pbg12345
Posted (edited)
On 7.2.2018. at 8:12 PM, Reaktor said:

Edited by Sara
Posted

ne znam da li je PS, ako nije, ne znam šta reći

DWGwqhDWAAAJaoq.jpg:large

Posted
9 minutes ago, renne said:

ne znam da li je PS, ako nije, ne znam šta reći

DWGwqhDWAAAJaoq.jpg:large

Meni iskreno deluje kao fotosopirano, ako nije... :ph34r:

Posted

Nista, a i cemu narusavati idilu promocije evropskih vrednosti...