salkodinamitas Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 e, ovako, ima par lepih stvari u životu, ja nisam kriv ako su štetne: alkoholna pića (40-55%), cigarete, cigare i tome slično, razne sintetičke/prirodne droge i seks (i normalan i u vaginu) daj mi jedan jedini razlog zašto čovek da ne provede život 100% odvaljen U Bosni se kaze- Dje si bio hodza? U kukuruzu. Sta si radio? Virio iz kukuruza
francuski sobar Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Čudna ova braća Strugacki. Jedan fin gospdin čovek, drugi propalitet samo taki.
Filozof manijak Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Kontraverzna braća Strugacki na pikniku pored puta ...
vathra Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Ni ja ne duvam :( Ni ne pijem :( E čekaj, a šećer si preskočio?Kažu da i on izaziva zavisnost.
pt 2.0 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) zato što ga ne provodi navaren to je za pičkice, skupi muda i izađi na crtu +1 za život bez anestezije* *ovo ne važi za operacije i zubarske stolice Edited October 27, 2017 by pt 2.0
francuski sobar Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 +1 za život bez anestezije* Mislim da nisi dobro ukapirala ono izađi na crtu. Il nisam ja ;)
pt 2.0 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Mislim da nisi dobro ukapirala ono izađi na crtu. mislim da nisi dobro ukapirao da se ja često namerno pravim da nešto nisam dobro ukapirala. ostalo si ukapirao :D
Tale Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 E čekaj, a šećer si preskočio? Kažu da i on izaziva zavisnost. Šećer doziram :(
francuski sobar Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 mislim da nisi dobro ukapirao da se ja često namerno pravim da nešto nisam dobro ukapirala. ostalo si ukapirao :D Pa takav sam i sam uglavnom a ponekad zbog nika mi valjda izgleda da se samo pravim da ne kapiram čak ni kad stvarno ne kapiram :D
Sestre Bronte Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Kakva crna anestezija, zivot su osecanja, sta ih izaziva manje je bitno, sve dok se tice samo onog ko oseca. Nekoga pali uspeh, pare, ugled, moc, sve to je preko tudje grbace nekim delom, samo je covek iznutra sam svoj. Kraj uvek tacka, ja Sam odavno video da se sva dela ionako zaborave. Kome treba spoljni svet, izvolite, prava I jedina hrabrost je da covek zivi iznutra.
atajlo Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 prava I jedina hrabrost je da covek zivi iznutra.
Recommended Posts