Jump to content
IGNORED

Uragan Sendi, play-by-play

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Glavni faktor je susret sa hladnim frontom koji ce izazvati velike padavine, one, u sadejstvu sa visokim talasima i plimom, kreiraju potencijal za velike poplave. Takodje, uragan se izuzetno sporo krece, sto mu produzava dejstvo. Sirina fronta sada je 1.500 kilometara, a snaga vetra je veca od one na koju su ukazivali jucerasnji modeli. Trajektorija je najgora moguca, ne odstupa od najlosije projekcije.

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

23

• 3opge

22

• Indy

18

• WTF

12

Posted

sto volim kad vaso ovako strucnjacki objasni :)

Posted

Pa citam o ovome od 7 ujutru, a prico sam i sa znalcem jednim. Takav mi poso.

Posted

ne gasite forum sad kad je vasa u elementu, a uragan napada!

Posted
Teacher bi mogao da aktivira @parapsiho nalog pa da budemo u toku tamo.edit: sad video da je okačio obaveštenje o prekidu.
za razmenu informacija o uraganu, možete koristiti hashtag #pppsendi, tako da niko ne propusti pbp uragana. slike poželjne.p.s. govorim o twitteru...
Posted (edited)

Vaso, daj još za nas tutumrake. Kad se očekuje da se ta karakondžula raspadne?jbt,sad moram i twiter nalog da umesim...

Edited by dig_chohano
Posted

pa wsj izvestac je rekao da se ocekuje da ce da traje 36h, a cak i perfect storm je trajala manje od 24h.

Posted
Vaso, daj još za nas tutumrake. Kad se očekuje da se ta karakondžula raspadne?jbt,sad moram i twiter nalog da umesim...
racunaj da ce vrh uragana nastupiti za oko 12 sati, i da ce ono najgore trajati najmanje 24 sata.
Posted

i tokom perfect storma, najveca brzina vetra je bila 75mph, a ovog puta vec u ovoj fazi dok jos nije ni prisla obali, brzina je preko 90mph.

Posted

do sada sam prilicino nezadovoljan intenzitetom grozne uragancine,ovo malo kisice i vetra nece moci da opravda dva dana neidenja na posao neobavljenog posla i rada od kuce zajebancije na forumu i kuvanja podvarka.da oce bar da crkne server u firmi.

Posted

Mau, perfect storm bila je nor'easter, klasicna desetogodisnja novoengleska oluja. Ovo je kuriozitet u svim aspektima i mnogo je jace.

pa wsj izvestac je rekao da se ocekuje da ce da traje 36h, a cak i perfect storm je trajala manje od 24h.
Posted (edited)

@maurasplako me dghost tamo pa sam se zazeleo mrsne kupuscine usred najjaceg orkanskog drndacenja

Edited by 3opge
Posted (edited)

Irene vs. Sandyhurricanes-compared-640.jpgirenesandy.gif

Edited by Roger Sanchez