Jump to content

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

Featured Replies

23 minutes ago, radisa said:

Nama Veštice iz Blera, koliko se sećam i to mi je bilo dosta scary...

Ima, 37. mesto

• Replies 3.4k
  • Views 249.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• danas sam saznala da postoji ovaj krivi stojko za izuzetnost i kad nisam umrla od smeha. a onda su krenuli da mi pokazuju slike "srećnih" dobitnika. od pokojnog lazanskog do gordane vunjak. znači

• אַף אֶחָד
    אַף אֶחָד

Ma mislim da je prilicno svejedno i nebitno. BU je decentralizovan univerzitet, funkcija rektora je u krajnjoj liniji protokolarna i svodi se na razna potkusurivanja i balansiranja izmedju tradicional

• אַף אֶחָד
    אַף אֶחָד

Ok, u pravu si. Polazim od moje i srodnih oblasti koje pazljivo pratim i, mozda nepravedno, preterujem kad kazem "ogroman procenat" i generalizujem kad to primenjujem na druge oblasti.   Cak

Posted Images

Zanimljivo mi je bilo, da ako je tačno, u ovom izboru Sinister na prvom mestu, jer ga uvek izdvajam od novijih kao baš gadan. Iako ne znam sad za druge koliko im je strašan, niti procenu kvaliteta, uglavnom meni je bilo baš mučno kad sam gledala....par puta covid19

Kakva lista, kome je scary Halloween ili Strah u ulici brestova u ovom milenijumu

Najviše mi je bila frka kada sam gledao Ju-On : grudge ,baš prava jeza iz stomaka

od novijih Smile ima par scena koje su me pomerile iz fotelje

Talk to her ,isto lepo radi ,rediteljski dvojac tog filma sada je izbacio Bring her back ali nisam imao kojones, odgledao samo polovinu baš je gadan,nastaviću verovatno nikad

Meni je recimo Us, kojeg nema na ovoj listi, bio užasno težak za gledanje i evo sad dok kucam, jeza me podišla...

Film je 1000 puta jeziviji od jebeng Scream-a....