beyoncé Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 On 17.2.2018. at 6:09, Budja said: Ne prenosis glavni detalj biografije. http://krivak.rs/ciljevi-udruzenja/ Ciljevi: danas sam saznala da postoji ovaj krivi stojko za izuzetnost i kad nisam umrla od smeha. a onda su krenuli da mi pokazuju slike "srećnih" dobitnika. od pokojnog lazanskog do gordane vunjak. znači, kakva trolčina, ceo dan se smejem. 7
Mel Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 5 minutes ago, beyoncé said: danas sam saznala da postoji ovaj krivi stojko za izuzetnost i kad nisam umrla od smeha. a onda su krenuli da mi pokazuju slike "srećnih" dobitnika. od pokojnog lazanskog do gordane vunjak. znači, kakva trolčina, ceo dan se smejem. Ima, ima, fotke su me dobro nasmejale pre desetak godina kad sam saznala da i to chudo postoji. Muz se jako radovao dok je pokazivao slike 'pogledaj kako se smejulje dok im ga uruchuju'. 1
Klara Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 (edited) Srpski krivak Quote Оснивачка скупштина је одржана 6. јуна 2010. године, у Селевцу, на њиви Драгослава Лазића засејаној нарочитом сортом домаћег белог кукуруза, Српским Криваком, по коме је Удружење добило име. Оснивачкој скупштини је присуствовао 21 оснивач, међу којима је било: осам доктора наука, три магистра и седморо са завршеним факултетом. На Оснивачкој скупштини усвојен је Статут и друга документација, а изабрано је и руководство Удружења. По завршетку Оснивачке скупштине, оснивачи Удружења су се, у Цркви Св. Тројице у Селевцу, помолили господу Богу за успешан почетак рада. Živeće ovaj narod. Edited November 19, 2023 by Klara 1 2
JozoMujica Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Detalj kolaža iz života Prof. Dr Ljiljane Klisić. Kolaž ima cca 157 slika.
gospa buba Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 18 hours ago, Klara said: Srpski krivak Živeće ovaj narod. nece
Klara Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 4 hours ago, JozoMujica said: Detalj kolaža iz života Prof. Dr Ljiljane Klisić. Kolaž ima cca 157 slika. Šta to beše skromnost... Upravo na sajtu gledam tekstove koje je ona pisala. Ima materijala za onu temu o seksu. https://krivak.rs/primat-srca-do-orgazma-i-dalje-prof-dr-ljiljane-klisic/ Ljubavna pesma Srce moje drkavo voli te moje srce gundjavo. Srce moje gundjavo voli srce tvoje drkavo. Lj.K. 2017. 3
Mel Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Najbolje je shto je naslov topika nauchni vocap 2 1
JozoMujica Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 22 minutes ago, Mel said: Najbolje je shto je naslov topika nauchni vocap Pa šta ćemo kad nam je takva naučna elita. 1
Mel Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 1 minute ago, JozoMujica said: Pa šta ćemo kad nam je takva naučna elita. Pa to sam i ja rekla.
gospa buba Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 koja nauchna elita, ovi veseljaci sa... oskarima? 1
Recommended Posts