beyoncé Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/deo-zaposlenih-boji-se-da-ce-inep-biti-privatizovan/
gospa buba Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 pa skoro sigurno, chini mi se.samo da podsetim, stanje u upravnim odborima, svuda +1 u korist vlade, mozemo da zahvalimo demokratama. kad smo zamalo poginuli da dovedemo jednog direktora, ali sad ga necemo smeniti nikad [emoji38]ol: ali savetodavna uloga nauchnog veca, chije moze ali ne mora da se prihvati veca su u potpunosti obesmishljena svuda.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Rowanoke Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 On 28.12.2021. at 19:30, beyoncé said: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/deo-zaposlenih-boji-se-da-ce-inep-biti-privatizovan/ Kako moze nesto drzavno da se privatizuje bez odobrenja kolektiva?
gospa buba Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Kako moze nesto drzavno da se privatizuje bez odobrenja kolektiva?moze, isto tako kao je imovina instituta nacionalizovana 2004 (tu negde), bez da se i obavesti, a ne pita. tako i ovo. najbolje da ce da nas pitaju da li ce njihovo da se prodaje i kome. ipak je to na kraju samo imovina. skalamerije neke, zgrade i dvorishta. neshto trzishno.ni cherni nisu pitali, samo se shushkalo, pa i zavrshilo. pitaju se eventualno direktori, da pridrze merdevine.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Rowanoke Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 11 hours ago, gospa buba said: moze, isto tako kao je imovina instituta nacionalizovana 2004 (tu negde), bez da se i obavesti, a ne pita. tako i ovo. najbolje da ce da nas pitaju da li ce njihovo da se prodaje i kome. ipak je to na kraju samo imovina. skalamerije neke, zgrade i dvorishta. neshto trzishno. ni cherni nisu pitali, samo se shushkalo, pa i zavrshilo. pitaju se eventualno direktori, da pridrze merdevine. sent from novi mnogo jak bubamoto. Bolesni umovi. Strasno. Da li je privatizacija promenila radne navike u Cerniju?
gospa buba Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Bolesni umovi. Strasno. Da li je privatizacija promenila radne navike u Cerniju?ne josh. jedan skup direktora je kupio neki procenat instituta,.kao 'garanciju' da se delatnost nece (odmah) menjati. za sad rade normalno. ja lichno ne verujem da su ih prodali sa namerom da budu respektabilna firma koja radi normalno. ko bi to danas i kod nas radio , i zashto uopshte sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Rowanoke Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 4 minutes ago, gospa buba said: ne josh. jedan skup direktora je kupio neki procenat instituta,.kao 'garanciju' da se delatnost nece (odmah) menjati. za sad rade normalno. ja lichno ne verujem da su ih prodali sa namerom da budu respektabilna firma koja radi normalno. ko bi to danas i kod nas radio , i zashto uopshte sent from novi mnogo jak bubamoto. Plata je ostala ista?
gospa buba Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Plata je ostala ista?ne znam. sent from novi mnogo jak bubamoto.
Indy Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Ne znam đe su ovde Oglasi, ali evo ovde da okačim, pa ako ima zainteresovanih (ne mora da se bude u Australiji, mada kažu da preferiraju one koji već imaju pravo rada ovde... opet, vredi probati, jer posao je bombonica.) Link je u naslovu... Za bioinformatičare (magistarski ili dr.) Bioinformatician (COVID-19) Job no: 0055725 Location: Parkville Role type: Full time / Fixed-term for 2 years Faculty: Faculty of Medicine, Dentistry and Health Sciences Department/School: Department of Microbiology and Immunology, School of Biomedical Sciences Salary: Level A – $75,289 – $102,163 p.a. plus 17% super Founded in 1853, the University of Melbourne is Australia’s #1 university and is consistently ranked amongst the leading universities in the world. We are proud of our people, our commitment to research and teaching excellence, and our global engagement.
gospa buba Posted October 29, 2022 Posted October 29, 2022 Ulepša mi jutrodefinitivno! hvala za ovo! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
munze Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 ajd ovde Quote Paving the way for the world's first RSV vaccine, FDA advisers recommend shot from Pfizer
Indy Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 arXiv.org is experiencing a DDOS attack https://fosstodon.org/@AkaSci/111049801563965996
Recommended Posts