December 14, 20168 yr čuj otvaranje, mi smo ga juče i zatvorili, sve je već usklađeno. Edited December 14, 20168 yr by Prospero
December 27, 20168 yr načuh iz relevantnih izvora, februar/mart, raspisivanje novog projektnog ciklusa bumo videli
December 27, 20168 yr čuj otvaranje, mi smo ga juče i zatvorili, sve je već usklađeno. shtaaa :o znachi tako je svuda u svetu? <_<
December 31, 20168 yr Watch Paralyzed Monkeys Walk Again: Wireless brain implants bypassed the injuries in their spines.
January 20, 20178 yr Poneo se plemenito kao Reviewer 1 i dao vrlo štur i konstruktivan fidbek. Kad su dobro napisali i izveli članak. ^_^
January 20, 20178 yr Poneo se plemenito kao Reviewer 1 i dao vrlo štur i konstruktivan fidbek. Kad su dobro napisali i izveli članak. ^_^ to je nekad divno :D sad nam je lik trazio da citiramo 12 nekih radova, ispostavilo se (gle! :o) da je prvi autor stalno jedan te isti. ko li je to? nashli smo se na 4 smislena, pa nas je pustio bez izivljavanja. a nije srbine! <_< izgleda da je tako svuda u svetu ^_^
January 20, 20178 yr nemoguce -_- srbe treba iskorjeniti! vidish ti kakav je to uticaj poguban na svecku nauku. i shta cesh sad, da korunpirash? ^_^
January 20, 20178 yr A ne. Kinez ovaj. Ali oće pa oće. isto da li imash utisak da kinezi uvode neke nove modele ponashanja u nashe chasno zanimanje? Edited January 20, 20178 yr by gospa buba
January 20, 20178 yr izgleda da je tako svuda u svetu ^_^ o, da tražili meni razni da ih citiram (njih same ili njihove pajtose/pajtašice), Francuzi, Amerikanci, Nemci, jedno rečju raznorazni p.s. ja tražila jednom , jedan rad, ali bilo je baš, baš povezano (ne samo ista tema pa ajd udri) Edited January 20, 20178 yr by Hjortron