Lancia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 jesi luuuud?!!! pa ne mogu odmah da mu pokazem da je mon amour!!!vragovi ste vi muskarci i moraju da se igraju igrice sa vama, iako to meni ne prija uopste i ja bih odmah da grlim i ljubim dok ne pukne.nista od toga nema. gledaj kako se to radi: volim te!
cmrlj Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) :o sad ce da pucaju kurci. sudar titana. Edited September 25, 2012 by cmrlj
henrik larsson Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 nista od toga nemaDaj, ti ćeš da je učiš, pa to o igricama piše u svakoj new age knjizi za modernu ženu. Englezi diskutabilno prijatne spoljašnjosti posebno padaju na to.
MayDay Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 lancia, sad kad vidi dig kako švrljaš sa čmaronom, najebo si. znaš da je ljubomoran ko pašče.
Krampa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Cmrlj je riba i po. super je, samo joj ruzan ovaj telefon
Lancia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 'diskutabilno prijatne spoljašnjosti Englezi for dummies'?¿lazes da je izaslo¿
Lancia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 lancia, sad kad vidi dig kako švrljaš sa čmaronom, najebo si. znaš da je ljubomoran ko pašče.mi smo savremeni, sve delimo. super je, samo joj ruzan ovaj telefoneh, kako si samo zaobilazno zainteresovan. riba i sest sedmina. bre!
henrik larsson Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 mi smo savremeni, sve delimo.+1Btw, kad smo već kod toga, vrati mi onaj rčma što sam ti letos dao. Samo ga operi ovaj put, pliz, nisi jedini koji ga koristi.
MancMellow Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Hmmm...mozda je sazrelo za novu temu: "Musko-žensko prijateljstvo - možno ili nerazmnožno?
Turnbull Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 mi gabori imamo prijatelje među muškarcima. bez problema. -_- http://www.youtube.com/watch?v=lFNgGwTI1SY
Dagmar Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 pa većinu bi to obradovalo.a tebi kao ne prija pažnja. missim.@ lanciaje l' ono gore bio komplement :Dnisu mi drugari gabori.a on topic: ne znam zašto je početna pretpostavka da malo nekakve seksualne tenzije isključuje postojanje iskrenog prijateljstva.što onda malo, u tom slučaju? Mnogo seksualne tenzije isključuje iskreno prijateljstvo?
gagorder Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 što onda malo, u tom slučaju? Mnogo seksualne tenzije isključuje iskreno prijateljstvo?pa argument (koji sam ja dovela u pitanje, je l') ide da je čak i malo privlačnosti dovoljno da isključi prijateljstvo.ne vidim logički problem.
Recommended Posts