ToniAdams Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 krs noge, socko usta, lazni grandz fazon sa gacama na kojima se vide dzepovi.
3opge Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 da vam ta mala pokaze 1 guz na ulici mucili bi pitona dok ne poplavi
Zli Gli Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ok, svima je krs ali nas neki malo lozite, shvaceno.
ToniAdams Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 pa realno je krs, da se ne lazemo. pritom je sva vestacka, ne mislim samo fizicki, nego na celokupan kontekst i pojavu.
Nikodije Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Sluša AC/DC, tako da ne može biti loša iako je krš.
3opge Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Slusam i ja AC/DC, pa me niko ne bi jebo.zato sto nemas fudbalerske noge
Valk Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 To je taj segsipil koji starke daju zenskim nogama, pu!
burazer Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) off: Da znaš da sam i sam počeo da sumnjam. Trebalo bi verovatno na selebriti drul, ali ajde ovde kad već pričamo o tome. Ne znam šta da mislim o Lani del Rej. Izdaleka mi baš lepa, ali izbliza mi nekako ukrivo, kao Pikaso da ju je crtao. U stvari mi se sviđa njen stajlingtm, i uglavnom bih samo da je češljam...Sara Jovanović@Syme!sada sve znaš, peva.on: Edited December 2, 2012 by burazer
Caligula Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 off: Da znaš da sam i sam počeo da sumnjam. Trebalo bi verovatno na selebriti drul, ali ajde ovde kad već pričamo o tome. Ne znam šta da mislim o Lani del Rej. Spazio sam ovaj perverzni proizvod sad, ove slike sto si okacio zene komentarisu "... a znas li kakva je bez sminke???"Tacno je, ni ja ne znam sta da mislim ali me radi. Zorge uboo:da vam ta mala pokaze 1 guz na ulici mucili bi pitona dok ne poplavi :D dzaba prica, ovde sve jebac do jebaca. Ne bi je motkom taknuli.
Dankan Ajdaho Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Pogledajte joj noge na prvoj slici, 1 uzas. Bez mene, molim lepo.CccPa ne mogu sve da budu do ramena.
Recommended Posts