Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
mire, jebote, je l moraju uvek te tri tacke na kraju?
Možda je u pitanju niz? ...n+1
  • Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted
mire, jebote, je l moraju uvek te tri tacke na kraju?
a šta da radim, višegodišnja bolest, i tako...ako ih ne otkucam, kao da mi je levi palac otpao
Posted

mire, pa ja to vidim i preporucujem ti da pocnes da se lupas po palcu. tri tacke su statement, znaci da to sto si rekao moze biti nedoreceno, da ima nastavak, koji moze biti u skladu sa prethodno recenim, a moze i potpuno nesto obratno da bude, tako da nije najprijatnije za diskutanta.ili zvuci ko da si nesto zanemocao.

Posted
mire, pa ja to vidim i preporucujem ti da pocnes da se lupas po palcu. tri tacke su statement, znaci da to sto si rekao moze biti nedoreceno, da ima nastavak, koji moze biti u skladu sa prethodno recenim, a moze i potpuno nesto obratno da bude, tako da nije najprijatnije za diskutanta.ili zvuci ko da si nesto zanemocao.
hvala na upućenim rečima, a još sam i dobre volje posle partizana, tako da postoji realna opasnost da nešto bude loše protumačeno, a samo bih rado lanuo u cilju odgovora na određenu opasku...možda je bolje da prilegnem
Posted
Ja, kao osvedocena pobornica teorije o prvih 5 minuta, pri cistoj svesti i zdravoj pameti, tvrdim da je to mit i da su granice fluidne i propustljive i da se tzv. switch momenat ne moze vremenski ograniciti.Ja, manje-vise, sve vreme drobim kako znam sta hocu, sta me lozi i kako su granice iscrtane, a kategorije jasno definisane u mojoj glavi i kako se tu druga strana slabo sta pita, ali su, ipak, najfatalniji bili oni koje sam u tih prvih 5 proverbial minuta svrstala u "never gonna happen" kategoriju; na njihove, cak vrlo suptilne pokusaje da mi stave do znanja da zele nesto vise (odvratnog li idioma) i da imaju pretenzije da menjaju svoj status, odmahujem glavom, pri samoj pomisli se jezim, a onda se, iz meni i dalje neobjasnjivih razloga, desava switch kad pocinjem da ih gledam drugim ocima i kad mi prija to sto ih seksualno privlacim. I onda se ispostavlja da je sve to i utemeljeno i vrlo smisleno.Oni 5ominutni su uglavnom imali epizodne uloge..
wtf, prepadoh se u momentu otkud ja pod drugim nikom :Dbogme, ne bih ništa ni dodala ni oduzela, brokoli ko da je u moju glavu gledala
Posted
Da znaš da sam i sam počeo da sumnjam. Trebalo bi verovatno na selebriti drul, ali ajde ovde kad već pričamo o tome. Ne znam šta da mislim o Lani del Rej. Izdaleka mi baš lepa, ali izbliza mi nekako ukrivo, kao Pikaso da ju je crtao. U stvari mi se sviđa njen stajlingtm, i uglavnom bih samo da je češljam...lana-del-081212-%20(4).jpgLana+Del+Rey+PNG.pngLana-Del-Rey-Born-to-Die-e1354205730359.jpg

Uglavnom...lana-del-rey-5.jpg

Pročitah negde da pre nego što je postala slavna niti je imala takav glas, nit je izgledala tako, nit se zvala tako. :lolol: Ona, kao proizvod marketinga, pogađa stanovite žudnje recimo nas kevin spejsija™ u midlajf propasti, međutim ne može se oteti utisku da je reč o (makar delimično) plastičnom cveću. Što ne znači da ga ne bi valjalo otresti.
Posted

Ne znam ko vam je ova Lana ali je meni nikakva, prazna. Opusteno bi moglo biti prijatelji, i to dobri.

Posted

Lažeš kao pas, otreso bi je ti ko zrelu šljivu.

Posted

sto sam ja bijo ubedjen da taj model usta ugradjuju jos samo kod nas i u albaniji?

Posted (edited)

A ja baš razmišljam kako su mi usta*, iako plastična, baš nekako seksi.*Lanina

Edited by Evi_
Posted

Pogledajte joj noge na prvoj slici, 1 uzas. Bez mene, molim lepo.

Posted (edited)

plašiš se sfinktera!? zar ti koji 'praviš' te razne stezače i zatvarače, napuštaš interakciju svidjanja!?

Edited by burazer