MayDay Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 whahahah, kako meni krivo sto na britninom koncertu nije predpevao dzo fakin dzonas, kako je bilo najavljeno. ne zato sto znam i jednu pesmu, nego zato sto bih to nosila ko bedz of onor. :D
brokoli Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ja, kao osvedocena pobornica teorije o prvih 5 minuta, pri cistoj svesti i zdravoj pameti, tvrdim da je to mit i da su granice fluidne i propustljive i da se tzv. switch momenat ne moze vremenski ograniciti.Ja, manje-vise, sve vreme drobim kako znam sta hocu, sta me lozi i kako su granice iscrtane, a kategorije jasno definisane u mojoj glavi i kako se tu druga strana slabo sta pita, ali su, ipak, najfatalniji bili oni koje sam u tih prvih 5 proverbial minuta svrstala u "never gonna happen" kategoriju; na njihove, cak vrlo suptilne pokusaje da mi stave do znanja da zele nesto vise (odvratnog li idioma) i da imaju pretenzije da menjaju svoj status, odmahujem glavom, pri samoj pomisli se jezim, a onda se, iz meni i dalje neobjasnjivih razloga, desava switch kad pocinjem da ih gledam drugim ocima i kad mi prija to sto ih seksualno privlacim. I onda se ispostavlja da je sve to i utemeljeno i vrlo smisleno.Oni 5ominutni su uglavnom imali epizodne uloge..
Marathonman Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) Uz neophodno ograđivanje da se to dešava zato što sam ja šonjatm i uškopljenik, koristim priliku da na osnovu ličnog iskustva konstatujem kako je M-Ž prijateljstvo moguće i bez grešnih misli.Sledi čaršav, neka ne otvaraju pragmatični&racionalni: Priča počinje sredinom devedesetih, kada smo Prijateljica i ja počeli intenzivno da provodimo vreme zajedno. Šest godina starija od mene, koleginica iz susedne ordinacije je bila i ostala jedna od najlepših žena koje sam ikada video. Dodajte na to vedar zajebantski duh, sklonost ka istim pojavnim oblicima tzv. masovne kulture, te (za današnje prilike) zaista retko visok nivo ženstvenosti&gracioznosti. Naglašavam da sam u to vreme bio već 3-4 godine u najozbiljnijoj mogućoj ljubavnoj vezi sa svojom sadašnjom suprugom. :blush:Iz dana u dan, Prijateljica i ja smo išli zajedno na pauze, klopali stojeći po socko pekarama, kafenisali u ordinaciji, pušili u hodniku, svakodnevno svraćali na piće posle smene. To je bilo doba kada su se razmenjivale VHS kasete s filmovima, preporučivale knjige, razmenjivali strani časopisi... Vremenom je i moja lepša polovina shvatila zašto prvo telefonom zovem Prijateljicu da joj javim kad je nešto zanimljivo na TV-u, a nju tek kasnije da dođe iz druge sobe. :isuse:Elem, na strukovne zabave smo godinama išli tako što dođem po nju (kao na matursko veče), a kako je uveliko bila udata - njen muž i moja gospoja su vremenom navikli da nismo normalni... Kako su u našoj branši seminari i drugi pojavni oblici budžetski plaćene zajebancije vrlo česti - bili smo cimeri nebrojeno puta. Niti sam ikada primetio nekakav mali znaktm, niti mi je naišao poriv da je zaskočim.Znam, konstatovaćete da sam 100% ružan kao poresko rešenje i da sam joj zato samo drug. Jebo ga ja, dešavalo se da dobro nacvrcani sedimo na krevetu pod istim ćebetom i gledamo TV u hotelskoj sobi, a nekoliko puta smo spavali i u istom krevetu. Nisam mogao i ne mogu!Ne mogu da jebem nekog ko je prvi bio tu da me nauči zanatu kad sam kao telac došao sa faksa. Nekog ko je (i pored sopstveno troje dece) tokom obe trudnoće i porođaja moje žene bio non-stop uz nju. Osobu koja mi je našla posao kad sam napustio prethodni.Ne mogu i neću da gnječim sise ženi koja je rame uz rame sa mnom u belom mantilu išla na čelu povorke tokom građanskih protesta devedesetih, pa smo oboje bili zbog toga suspendovani i ribani od direktora.Mrska mi je i pomisao da zađem među noge Prijateljici koja voli svog muža, čija deca dolaze mojoj na rođendane. Puno mi je srce nje, ali - NE!Lepa je, kao Grejs Keli, iako naredne godine puni pedeset. :zligli:Edit: Zajebavajte koliko god hoćete, u septembru se navršilo ravno 20 godina od kako sam u sa mojom ženom. Postoje različite vrste ljubavi, barem ih ja imam za njih dve. Prijateljstvo je nešto sasvim drugo. Edited November 29, 2012 by Marathonman
Otto Katz Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Nekog ko je (i pored sopstveno troje dece) tokom obe trudnoće i porođaja moje žene bio non-stop uz nju. Mrska mi je i pomisao da zađem među noge Prijateljici koja voli svog muža, čija deca dolaze mojoj na rođendane. Pa ni ja ne bih mogao u ovim okolnostima. Potpuno isključeno. Ali ne bih mogao ni spavati skupa drugarski. Čudno, brate.
Turnbull Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) Uz neophodno ograđivanje da se to dešava zato što sam ja šonjatm i uškopljenik, koristim priliku da na osnovu ličnog iskustva konstatujem kako je M-Ž prijateljstvo moguće i bez grešnih misli.Sledi čaršav, neka ne otvaraju pragmatični&racionalni: Priča počinje sredinom devedesetih, kada smo Prijateljica i ja počeli intenzivno da provodimo vreme zajedno. Šest godina starija od mene, koleginica iz susedne ordinacije je bila i ostala jedna od najlepših žena koje sam ikada video. Dodajte na to vedar zajebantski duh, sklonost ka istim pojavnim oblicima tzv. masovne kulture, te (za današnje prilike) zaista retko visok nivo ženstvenosti&gracioznosti. Naglašavam da sam u to vreme bio već 3-4 godine u najozbiljnijoj mogućoj ljubavnoj vezi sa svojom sadašnjom suprugom. :blush:Iz dana u dan, Prijateljica i ja smo išli zajedno na pauze, klopali stojeći po socko pekarama, kafenisali u ordinaciji, pušili u hodniku, svakodnevno svraćali na piće posle smene. To je bilo doba kada su se razmenjivale VHS kasete s filmovima, preporučivale knjige, razmenjivali strani časopisi... Vremenom je i moja lepša polovina shvatila zašto prvo telefonom zovem Prijateljicu da joj javim kad je nešto zanimljivo na TV-u, a nju tek kasnije da dođe iz druge sobe. :isuse:Elem, na strukovne zabave smo godinama išli tako što dođem po nju (kao na matursko veče), a kako je uveliko bila udata - njen muž i moja gospoja su vremenom navikli da nismo normalni... Kako su u našoj branši seminari i drugi pojavni oblici budžetski plaćene zajebancije vrlo česti - bili smo cimeri nebrojeno puta. Niti sam ikada primetio nekakav mali znaktm, niti mi je naišao poriv da je zaskočim.Znam, konstatovaćete da sam 100% ružan kao poresko rešenje i da sam joj zato samo drug. Jebo ga ja, dešavalo se da dobro nacvrcani sedimo na krevetu pod istim ćebetom i gledamo TV u hotelskoj sobi, a nekoliko puta smo spavali i u istom krevetu. Nisam mogao i ne mogu!Ne mogu da jebem nekog ko je prvi bio tu da me nauči zanatu kad sam kao telac došao sa faksa. Nekog ko je (i pored sopstveno troje dece) tokom obe trudnoće i porođaja moje žene bio non-stop uz nju. Osobu koja mi je našla posao kad sam napustio prethodni.Ne mogu i neću da gnječim sise ženi koja je rame uz rame sa mnom u belom mantilu išla na čelu povorke tokom građanskih protesta devedesetih, pa smo oboje bili zbog toga suspendovani i ribani od direktora.Mrska mi je i pomisao da zađem među noge Prijateljici koja voli svog muža, čija deca dolaze mojoj na rođendane. Puno mi je srce nje, ali - NE!Lepa je, kao Grejs Keli, iako naredne godine puni pedeset. :zligli:Edit: Zajebavajte koliko god hoćete, u septembru se navršilo ravno 20 godina od kako sam u sa mojom ženom. Postoje različite vrste ljubavi, barem ih ja imam za njih dve. Prijateljstvo je nešto sasvim drugo. Zligli postao smajli! I što je najbolje - svi tačno znamo šta znači!Inače, stvarno ne razumem pravdanje, pa potpuno je jasno da neke osobe prosto ne vidiš kao potencijalne seksualne partnerke, kako god lepe bile. Nije to ništa strašno, nećemo da te iščlanimo iz muškog roda :) Edited November 29, 2012 by Syme
burazer Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ja, kao osvedocena pobornica teorije o prvih 5 minuta, pri cistoj svesti i zdravoj pameti, tvrdim da je to mit i da su granice fluidne i propustljive i da se tzv. switch momenat ne moze vremenski ograniciti.Ja, manje-vise, sve vreme drobim kako znam sta hocu, sta me lozi i kako su granice iscrtane, a kategorije jasno definisane u mojoj glavi i kako se tu druga strana slabo sta pita, ali su, ipak, najfatalniji bili oni koje sam u tih prvih 5 proverbial minuta svrstala u "never gonna happen" kategoriju; na njihove, cak vrlo suptilne pokusaje da mi stave do znanja da zele nesto vise (odvratnog li idioma) i da imaju pretenzije da menjaju svoj status, odmahujem glavom, pri samoj pomisli se jezim, a onda se, iz meni i dalje neobjasnjivih razloga, desava switch kad pocinjem da ih gledam drugim ocima i kad mi prija to sto ih seksualno privlacim. I onda se ispostavlja da je sve to i utemeljeno i vrlo smisleno.Oni 5ominutni su uglavnom imali epizodne uloge..iskreno i vredno razmišljanje
Marathonman Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zligli postao smajli! I što je najbolje - svi tačno znamo šta znači!Inače, stvarno ne razumem pravdanje, pa potpuno je jasno da neke osobe prosto ne vidiš kao potencijalne seksualne partnerke, kako god lepe bile. Nije to ništa strašno, nećemo da te iščlanimo iz muškog roda :)Ma, sve je OK - potpuno si u pravu. Samo sam bio iritiran što se ovde crtaju grafikoni i izvlače formule o tim stvarima...
ToniAdams Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zligli postao smajli! I što je najbolje - svi tačno znamo šta znači!Inače, stvarno ne razumem pravdanje, pa potpuno je jasno da neke osobe prosto ne vidiš kao potencijalne seksualne partnerke, kako god lepe bile. Nije to ništa strašno, nećemo da te iščlanimo iz muškog roda :)ti si decko gej.
MayDay Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 mire, jebote, je l moraju uvek te tri tacke na kraju?
Turnbull Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ti si decko gej.Da znaš da sam i sam počeo da sumnjam. Trebalo bi verovatno na selebriti drul, ali ajde ovde kad već pričamo o tome. Ne znam šta da mislim o Lani del Rej. Izdaleka mi baš lepa, ali izbliza mi nekako ukrivo, kao Pikaso da ju je crtao. U stvari mi se sviđa njen stajlingtm, i uglavnom bih samo da je češljam... Uglavnom...
Recommended Posts