Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted
Hm, ipak imamo bolji dzenderbalans, pogledaj ^semafor. "DA" su glasali (dosad): Cane Vukic Prebranac, vin, Prlapan, scab, aram, reg, burazer, pavllle, mei,dig_chohano, gagorder, prima, Zdravko, grunt, 3opge, garcia, Timmy, gagilija,jolanda.kirschner, renne, betty, Indy, Zverilla, historian, 189-, puella, Valkyrie
"ne" glasovi:Prlapan, Lancia, aram, pavllle, dig_chohano, Pikoleta, Perodeformero, mire, renne, ToniAdamsgeneralno, zene ne glasaju na ovoj temi :lol:
Posted
nisam jer mi je bilo jasno da zapravo ne želim od njega ništa drugo do onoga što jeste.
Mislim da je ovo ključno. Drug je kao Ken, ne mogu da ga zamislim sa primarnim seksualnim karakteristikama.
Posted
generalno, zene ne glasaju na ovoj temi :lol:
Tek posle sam ukapirao da moze da se glasa za vise odgovora. Dobra nam nauka™. :D
Posted (edited)
Ovo izgleda kao početak divnog (muško-ženskog) prijateljstva... :)
:) ili bar insipiracije da napišem nešto o svojim muškim prijateljima. zaslužili su.(a napisaću i koju o odbijanjima, za ove seka perse što im svako ne stvori ranu na duši pa moraju da likuju nad usamljenim neudatim ženama)edit.

'vako.dosta toga što danas jesam ima veze sa dečacima sa kojima sam se družila.pričala do 4 ujutru, išla na žurke, snimali mi kasete i puštali muziku, beskonačnu muziku. pili smo jeftino vino iz iste flaše u nušićevoj u prolazu pa onda išli... negde (najčešće na sedeljke na liniji v banja-z.polje-konjarnik-nbgd). bezuspešno su me čuvali od neadekvatnih tipova, i nisu me štedeli kada se pričalo o onom što će nam sutra biti posao ili zadatak, o onome što učimo o onome o čemu mislimo.čitali su bolje stripove i SF romane od mene, bili programeri dok sam ja još seckala lutke iz politikinog zabavnika.vodili smo "pametne" razgovore i imali glupe svađe kojima posle nekoliko nedelja niko nije znao razlog. bili su sujetni, bili su najpametniji, bili su slobodnjaci (i danas većina njih radi za sebe i od kuće. ili su zaradili velike pare preko i sad se zajebavaju radeći nešto onako). vezuje nas zajedničko odrastanje, ridanje na preuranjenim sahranama, neka letovanja.uglavnom su srećno oženjeni. odvojili smo se kada je došlo vreme da intimniji i važniji odnosi zauzmu vreme i prostor u našim životima, ali se nikad nismo udaljili. treba od 3-5 minuta da jedno drugom (trećem, četvrtom i petom) kažemo otprilike sve. kad se sretnemo.da li su me neki od njih muvali? jesu, al to je skroz nebitno.ne razumem ove što se ne druže sa suprotnim polom ili što sve to svode nekako na m-ž štaka odnos.moj najbolji prijatelj van svih kategorija nije odrastao sa mnom, upoznala sam ga polovinom svojih 20-ih. bili smo i u vezi par godina (davno). lošoj vezi.odnos sa njim ne mogu da uporedim ni sa čim drugim, al valjda je to uvek tako sa autentičnim odnosima. nije stvar u temama o kojima govori (politika, ljudi, dešavanja, pojave, ostalo), nego u načinu na koji to radi. milion koječega sam od njega naučila. pametnije se ponaša od mene (što nije teško), sagledava ljude manje dramatično. i zanimljiv je ko niko. mogu satima da razgovaram sa njim i da i dalje želim da čujem šta ima da kaže.drawbacks ovih druženja - gomila ljudi koje upoznajem su mi komparativno nezanimljivi...

dečko koji mi se svidjao jedno 5-6 godina (eufemizam za bila zaljubljena ko stoka) nikad nije pokazao interesovanje da bude sa mnom. nikad. i dan-danas mislim da ga prosto nisam zanimala, mada je, neku godinu kasnije bilo nekih zakasnelih rekla-kazala da možda i jesam. tada nisam baš umela da iskažem eksplicitnu zainteresovanost, samo znam da mi je svaki susret sa njim bio doživljaj. on mi je bio super, čudan, bio je ko niko i sve što bi rekao ili uradio ja sam onako bojila u jedno stoosamdeset pet značajnih nijansi...nije skonao nesrećan i sam. srećan je, obožava ženu sa kojom je. mislim da žive negde napolju.i drago mi je što je tako. on zaslužuje tako.sem njega nemam primere neuzvraćenih zaljubljenosti. ko mi se dopao, dopala bih se i ja njemu i bili smo zajedno.

Edited by PointTaken
Posted
Tek posle sam ukapirao da moze da se glasa za vise odgovora. Dobra nam nauka™. :D
ali vidi se i bitna m-z razlika! muskarci glasaju dvaput... pa ako prodje, prodje.ali zbilja je relativni odnos zena veci kod odgovora "da", cak i kad izbacimo uljeze (30% DA odgovora naspram 14% NE odgovora).
Posted

nego, jel da da i vi ostali imate impuls da napravite grafike i tabele i izracunate procene i tako to kad vidite neki random skup brojki? :blush:

Posted

ja mislio te ankete anonimne...toliko do daljnjeg

Posted (edited)
(30% DA odgovora naspram 14% NE odgovora).
:Hail:
nego, jel da da i vi ostali imate impuls da napravite grafike i tabele i izracunate procene i tako to kad vidite neki random skup brojki? :blush:
Ja imam impuls da neko drugi to uradi za mene (kao sto sam nedavno trazio u vezi clanka iz vremena koji je kacila morgana).Malo mi dosadilo da ja to radim... Edited by Indy
Posted (edited)
Eh, kad žena kažne jedno, podrazumeva drugo, a misli treće... Samo je druga žena razume...Kadmuškarac kaže jedno, on to i misli i hoće... Svaki muškarac to razume... Samo što žena misli da on misli nešto drugo, a da u stvari hoće nešto treće...Kad se dobro upoznaju, onda se to ispegla... Meni i mojoj dragoj je trebalo 4-5 godina... Sad u 90% situacija funkcioniše OK...Sa drugim ženama pogađam manjem procentu, ali, zbog dobrog treninga sad i tu napredujem... :)
jao dragisha :isuse:kad ne znam, znachi da ne znam, videcu. kad kazem da hocu onda hocu, kad kazem da necu, necu majkemi. i u toj kategorizaciji, necu je najsigurnije! ali to ubedjenje da kad sam rekla da neshto hocu ili necu ili da ne znam (pazi majketi, moze mi se da ne znam :o), e to mora da znachi neshto drugo, po mogucnosti suprotno, pa to je izludjujuce do shamaranja. koje je nepristojno, pa se shodno tome i ne realizuje :(nemoguce da tolko vozaju zenske? ^_^edip. djizs, kakav biser od topiћa, sad cu sve da chitam :P Edited by thermal bug
Posted (edited)
Mislim da je ovo ključno. Drug je kao Ken, ne mogu da ga zamislim sa primarnim seksualnim karakteristikama.
Ooooo, Glen Livete, gde si sad da objasnis™
muskarci glasaju dvaput...
neki i vise puta -_- Edited by aram
Posted
edip. djizs, kakav biser od topiћa, sad cu sve da chitam :P
e, pročitaj obavezno, ima ženske, ima muški, ima sve :P
Posted
joj, ja bi samo formule i tabele u ekselu pravijo. :fantom:
Posted
joj, ja bi samo formule i tabele u ekselu pravijo. :fantom:
Ovo izgleda kao početak divnog (muško-ženskog) prijateljstva... :)