Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Beogradjanke su takve vise od drugih zena, Ostalo mi je u secanju jednom kad smo se iz grada vracali u blokove poslednjim tramvajem (u 21. vek), jedan momak pokusava da ocara izvesnu fensi lepojku iz komsiluka. Ona ga na kraju price fokusira ledeno-sazizucim pogledom 1 kruele, i kaze nesto kao "silazim na sledecoj stanici. Ako dotle uspes da kazes nesto IZUZETNO, mozda cemo se ponovo videti." Decko se, naravno, skroz zabunio, kao kokoska pred lijom. (PS. Nisam ja bio taj decko, samo sam sedeo blizu.)
moglo im se tada...no, navala sojki iz provincije učinila je da cena ženskog mesa drastično padne. zadesio sam se (ne svojom voljom) na rođendanskoj sedeljci, gde je bilo prisutno preko 15 bg usedelica godina od 25 do 37. mislim da su nekada i one imale taj trip smuvavanja za jednu tramvajsku stanicu, sad je došlo vreme stani-pani.
  • Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
Beogradjanke su takve vise od drugih zena, Ostalo mi je u secanju jednom kad smo se iz grada vracali u blokove poslednjim tramvajem (u 21. vek), jedan momak pokusava da ocara izvesnu fensi lepojku iz komsiluka. Ona ga na kraju price fokusira ledeno-sazizucim pogledom 1 kruele, i kaze nesto kao "silazim na sledecoj stanici. Ako dotle uspes da kazes nesto IZUZETNO, mozda cemo se ponovo videti." Decko se, naravno, skroz zabunio, kao kokoska pred lijom. (PS. Nisam ja bio taj decko, samo sam sedeo blizu.)
:lolol:Ta muvanja na blic su mi uvek super! Ne znam dal je iko ikad tako nešto smuvao, i uopšte mi nije jasno kako jedna takva neadaptivna osobina opstaje uprkos evoluciji. Uvek mi smešno kad shvatim da prisustvujem nečemu takvom, na ulici, u gradu, kafiću, itd. Nekako je i ljupka ta vera u neograničenu moć reči, da ne govorim o hrabrosti i spremnosti da se izložeš neuspehu i podsmehu. Edited by Syme
Posted (edited)
moglo im se tada...no, navala sojki iz provincije učinila je da cena ženskog mesa drastično padne. zadesio sam se (ne svojom voljom) na rođendanskoj sedeljci, gde je bilo prisutno preko 15 bg usedelica godina od 25 do 37. mislim da su nekada i one imale taj trip smuvavanja za jednu tramvajsku stanicu, sad je došlo vreme stani-pani.
Ma, to možda naše frustrirano muško srce priželjkuje ovu vrstu karmičke kazne za pretrpljene bolove u mladosti, ali skloniji sam da verujem da to uopšte nisu te devojke, da su ove neke fine koje se prosto nisu snašle (ili im možda nije ni stalo do toga, nije baš svakoj ženi udaja životni cilj).Inače, možda sam se već žalio, ali da se požalim još jednom. Ja imam nekoliko singl drugova, zdravih, prvih, fakultetski obrazovanih (uglavnom), pametnih i intelektualno radoznalih, za koje cenim da su poslednji put imali devojke pre nego što je iziš'o Batman Begins. Ne znam kako da im pomognem. Ali poenta je ovde da je neki društveni mehanizam tu zaribao, nije u pitanju samo lična stidljivost ili nesnalažljivost ili ne znam ni ja šta.http://www.youtube.com/watch?v=-HYndoZyvBw Edited by Syme
Posted
da ne govorim o hrabrosti i spremnosti da se izložeš neuspehu i podsmehu.
Pa ne jebe lep, nego onaj što nema blama. Davno je to narod regul's'o.Nikad nisam imao drugaricu. Najbolje da me zovu ženski petko.
Posted

ovaj indijev primer o smuvavanju i jednoj tramvajskoj stanici je nesto sasvim drugo od 'prvih 5minuta' gde se ne ocekuje neka izuzetnost u prici nego prosto percipira njegova celina nekim ne znam kakvim senzorima da li je osoba (teoretski) potencijalni ..partner il ne.pa tako valjda 'selektuju' i muskarci.au teacher obuzet pravednickim gnevom :D

Posted
pa tako valjda 'selektuju' i muskarci.
5 minuta? :Dmore like 5-10 sekundi...
Ja imam nekoliko singl drugova, zdravih, prvih, fakultetski obrazovanih (uglavnom), pametnih i intelektualno radoznalih, za koje cenim da su poslednji put imali devojke pre nego što je iziš'o Batman Begins. Ne znam kako da im pomognem.
Daj im linkove za par sajtova za legalno iseljenje. Ili bar linkove za upoznavanje preko neta. De s' ti video da ženke u džungli pitaju za diplomu?
Posted
5 minuta? :Dmore like 5-10 sekundi...Daj im linkove za par sajtova za legalno iseljenje. Ili bar linkove za upoznavanje preko neta. De s' ti video da ženke u džungli pitaju za diplomu?
Pa to sam i uradio. I prvo, i drugo. Za iseljenje nisu baš, za internet dejting se nisu još prelomili.
Posted
5 minuta? :Dmore like 5-10 sekundi...
fair enough :Dnajgori su mi oni sto pizde sto su muskarci takvi i takvi, il zene takve i takve, imam jednu drugaricu koja je s moralnih visina, trazeci ne znam kakvu pravdu i jednakost, osudjivala celo drustvo svog muza jer su se lozili na tamo neku 'slobodniju' pevacicu-zabavljacicu, i to ono na recima se utrkivali a ona im drzala bukvicu pokusavajuci da obrazlozi inferiornost jednog takvog bica kao sto je pevaljka. :isuse: jadan njen muz
Posted

Cuo sam da su tajlandjanke super zenke, samo previse bukvalno shvataju ono o kiti na panj ako ih prevaris...Syme, posalji drugare na izlet vamo, ocas cu im nadjem udavace :P

Posted
ovo je ladno postao topic o muvanju :lol:
moj prilog ide u pravcu odgovora na temu - dakle kada prodje tih inicijalnih 5-10minuta upoznavanja i spoznaje da npr nema rudamentarne privlacnosti za potencijalno nesto vise, do kraja vremena 2 ljudi mogu biti just freinds
Posted
to je logična posledica 1 rezultata istraživanja
Posted
Pa pise mu u naslovu? evilsmile.gifShanjane, ne znam ti ja to, bolan, ja sam srecno uskoplj ozenjen.