Bogotac Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Da,samo sto sad manje prodaju i kad dodje do ovakvog pada.
Have_Fun Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 novi krah tj. Bozicni i novogodisnji popusti na kriptovalute
mustang Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Kupila shiba inu, uzecu i neku solanu i caradonu, po savetu prijatelja koji se bave ovim trzistem.
mustang Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 (edited) Pocinjem da se nosim mislju da su neredi u Kazahstanu namerno iscenirani kako bi se oborio bitcoin a samim tim i ostali coins....e sad, da li da se unistiti kritpo ili se samo zeli pokupiti sto vise po nizoj ceni? Previse se talasa u DC da se kripto obuzda i nestane .. Ne znam, ne znam. Kazahstanci su godinama nezadovoljni predsednikom, gas nije bas toliko skocio da bi izasli na minus 23 da protestuju. Bas steady pada btc Edited January 6, 2022 by mustang
Time Crisis Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 (edited) Posle (ne)uspelog Božićnog rally-ja za očekivati je bilo da će pasti, dobro možda ne ovoliko, ali kroz ceo decembar se očekivao pad Edited January 6, 2022 by Time Crisis
mustang Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 20 minutes ago, Time Crisis said: Posle (ne)uspelog Božićnog rally-ja za očekivati je bilo da će pasti, dobro možda ne ovoliko, ali kroz ceo decembar se očekivao pad Mislis li da ima veze sa Kazahstanom obzirom da oni kopaju najvise?
Time Crisis Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 18 minutes ago, mustang said: Mislis li da ima veze sa Kazahstanom obzirom da oni kopaju najvise? To je sad već čisto nagađanje, neki pominju i ovo Quote Bitcoin fell as much as 9% Thursday and the broader cryptocurrency market was a sea of red, after minutes revealed the Federal Reserve could soon start rapidly cutting back its support for the economy.
mustang Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 2 minutes ago, renne said: Na Kosovu zabranjeno rudarenje Sta su oni kopali? Ko im zabranio?
Frank Pembleton Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Pa to se znalo ihaha... Moj ortak je uložio 10k evra zajedno sa još jednom ekipom... ... Shiit has hit the fan
prima Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 meni su sumnjivi onih prvoizrudarenih trista miliona by satoshi_himself koji su skoro pomereni sa jednog racuna na drugi + kako prolecni izbori ovamo i onamo uticu na kripto situaciju ? sto se tice energije, postoje rudari koji se nakace na obnovljive izvore tamo gde je infrastruktura u povoju i finansiraju njenu izgradnju/proliferaciju do trentuka kada ista moze da posluzi za snabdevanje lokalnih domacinstava (gledala sam neki tjub na francuskom o tome, ako nekog zanima mogu da ga pronadjem... rudari biznismeni sa stavom, beat that)
Desmond Bojčinski Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Jel se baktao neko sa Helium špecijama? Dvojica me ubeđuju da krenem, fora što su naručili opremu koja će im dođe do leta, doduše ima da se kupi sad za odmah ali nekoliko puta veća cena...
Skyhighatrist Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 (edited) On 9.1.2022. at 18:41, desboj said: Helium Mom drugaru stigao Bobcat, plaćen ~500€ krajem juna. Od tad do sad se Bgd (on je kod starog Merkatora ugrubo) napunio heksovima za ne poverovati. Gleda da ga prebaci negde van grada ili na obode, gde nije gužva... Koga zanima više: helium.com U ostalim vestima: Kosovo’s Bitcoin Miners Selling Equipment After Government Ban Edited January 18, 2022 by Skyhighatrist
Recommended Posts