ToniAdams Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 On 12.1.2021. at 4:56, Skyhighatrist said: U trenutku kad je pyc ovo pisao, BTC je koštao ~$300, a kad je otvorio topik, septembra 2012. verovatno ispod $10. Nismo prepoznali trenutak, jbg... Ed: alternativci pak nisu ni blizu, ni po ceni ni po zapreminitm trgovanja nadam se da je pyc danas doslovce multimilioner 4
Zabalujev Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Sinoć pričam sa ekipom o tome, priče "uložio pa puko", "nakupovao se silnih nekretnina", "uhapšen u istrazi pranja novca", "zaboravio šifre"... Ko je blesav da se jebava s time, neka ga, mada im rast potrošnje el. energije ne opraštam. Iste priče smo imali i pre dve-tri godine kada su isto skakale vrednosti i pojavljivale se nove valute.
mustang Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ja sam juce iskopala exodus i coinbase posle godinu dana...sicu neku sam ostavila na balansu da zaplacem. I ostalo mi da nadjem jos jedan na kojem sam trejdovala, pocinje na b ili d... Kad se ofarbam probacu da nadjem
mustang Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) Jeste! Idem da vidim da nisam tu neke coins pokuila Merci, merci Al danas me na ameritrade ladno blokirali da ne mogu da trejdujem Edited January 27, 2021 by mustang
mustang Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 O my, o my, o my Jos ce klince da banuju za gameshop, skinut kanal sa discorda, pre ce doneti nov executive order za short squeeze i pumpovanje nego za nov stimulus cek, mark my words. Klin se klinom izbija al ne vazi za wall street... Pa mamu im! Nema pravde. Fucking hedge funds, investors i wall street Zbog toga mi i bio blokiran racun jutros...
Mr.Mxyzptlk Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 [emoji23]Sent from my STF-L09 using Tapatalk
mraki Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Ček, ovaj Dogecoin je stvarno kriptovaluta? Ja mislio to samo meme...
mustang Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Jeste Sica je al opet je neko nesto zaradio zadnjih par dana
mraki Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Ludaci pokušavaju da urade sa Dogecoinom sličnu stvar kao sa GameStop akcijama, neko na Redditu proglasio da je Dogecoin kripto GME. Kupuju i zadržavaju, pumpaju vrednost do meseca kažu. Prilično velik obim trgovine, cena je skočila nekoloko puta i ušli su u top 10 najvrednijih kriptovaluta. Prilično zabavna stvar, ispratite samo #Dogecoin na Tviteru.
mraki Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Just now, mustang said: Jeste Sica je al opet je neko nesto zaradio zadnjih par dana Počelo je kao meme, nisam ispratio kad je preraslo u “ozbiljnu” stvar.
Lezilebovich Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Samo sto je kod dogecoona cista igrica u pitanju (?) a gamestop ima elemente antiestablishmenta
mustang Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 2 minutes ago, Lezilebovich said: Samo sto je kod dogecoona cista igrica u pitanju (?) a gamestop ima elemente antiestablishmenta Ista je poruka Prodajes maglu
Lezilebovich Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 10 hours ago, mustang said: Ista je poruka Prodajes maglu Poruka kome ? Kod gamestopa su neki investitori izgubili pare. Propustam taj deo kod dogecoina
Recommended Posts