Tolaa Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 A zasto nikad ne nose pistolj uza se? Jure silovatelje, ubice i sl i onda kad im se priblize bez pistolja, uzimaju svjecnjake i slicne gluposti da se obracunaju sa njima?!To nije samo u seriji, u Svedskoj i Norveskoj, a pretpostavljam da je i u Danskoj slicno, policija ne nosi oruzje osim valjda u situacijama kad sa sigurnoscu mogu da tvrde da ce im biti potrebno.
MiddleClass Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Jasno, jasno. Sta cu kad sam navikao da Rejlan Givens nosi po tri pistolja. :)Odoh odgledati finale prve sezone.Edit: Sarajevo '84 Edited November 20, 2013 by MiddleClass
ants Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) odgledala više od pola prve i početak druge na rts-u, a ostalo na preskok ovih dana i ne kapiram fuzz, kako li su se samo usudili da stave the new the wire? da nisu bili tako pretenciozni, možda bi ispali koncizniji, ovako su presmešni u nekim trenucima Edited November 23, 2013 by ants
MiddleClass Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Kakav kraj trece... :Hail:Serija je fenomenalna u kompletu. Naravno da ne treba da se nastavi. Neka je ostave ovakva kakva je...
teacher Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 odgledala više od pola prve i početak druge na rts-u, a ostalo na preskok ovih dana i ne kapiram fuzz, kako li su se samo usudili da stave the new the wire? da nisu bili tako pretenciozni, možda bi ispali koncizniji, ovako su presmešni u nekim trenucimaWtmilBanujte.Sent from my iPad using Tapatalk HD
Tolaa Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Kakav kraj trece... :Hail:Serija je fenomenalna u kompletu. Naravno da ne treba da se nastavi. Neka je ostave ovakva kakva je...Kraj trece je apsolutno savrsen i ne bi smelo da bude nastavka, kakav god bi bio, samo bi pokvario sve.WtmilBanujte.+1. MiddleClass-u je oprosteno za dzemper, ali ovakve stvari se ne smeju tolerisati.
MiddleClass Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Izvinjavam se vaskolikom pppucanstvu na kritici dzempera. :)
Bojan Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Odlična je serija. Baš sam razočaran što ima ovakav tretman na rtsu. Faktički nema stalan termin (nešto između 23 i pola sata posle ponoći). Naravno, ostale domaće nebuloze/reprize uredno počinju u udarnom terminu.
Ajant23 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Odlična je serija. Baš sam razočaran što ima ovakav tretman na rtsu. Faktički nema stalan termin (nešto između 23 i pola sata posle ponoći). Naravno, ostale domaće nebuloze/reprize uredno počinju u udarnom terminu. I, naravno, sa velikim sam zadovoljstvom, u još gorem terminu i na RTS 2, pratio reprizu Crime Story, ali me zabole uvo za ovo iz topica...Najzad, ono je ipak američko smeće na kome su se kalili: Kevin Spacey, Julia Roberts, Gary Sinise i razni među glavnim autorima Losta; pa, Medak, Farina i Stephen Lang (proslavio Sorkina na Brodveju, ali je poznatiji kao glavni zloća u Kamerunovom Avataru), i tako dalje... Dok su seriju kreirali Mann i dupli pilot režirao Abel Ferrara...
Bojan Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 To već nisam uspeo da gledam, ali ću svakako pogledati ako bude prilike.Isuviše sam romantičnog duha pa mi se dopada što je danska (skandinavska) policija tako blaga i neagresivna (barem u ovim serijama). Američki policajci su pre svega neljubazni i uvek nešto ucenjuju. Pri tome su i najpametniji i najjači.Primetio bih i to da, za razliku od rtsa, na vojvođanskoj televiziji može da se pogleda nešto normalno u udarnom terminu. Sada se zapravo usled nedostatka pravih podela (izbora) na političkoj/ideološkoj sceni, takva podela može uočiti ispred malih ekrana. Tako sada umesto prve i druge Srbije imamo - dansku i tursku Srbiju.
pacey defender Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Odgledao prvu sezonu. + strane:odlična fotografija, prikaz tmurnog ambijenta (klime) u Danskoj, muzika, ritam odnosno dinamika serije, Jan Meyer kao ubedljivo najbolji glumac u seriji.- strane:previše rupa u priči, suviše jednolični likovi, previše epizoda. Da mi je da skapiram kako funkcioniše tamošnji politički sistem (glasanje o suspendovanju rivala-kandidata iz trke).Svaka čast za džemper, ali u par navrata sam pomislio, hoće li Lund jednom promeniti izraz lica.Sve u svemu, dobra serija ali ništa spektakularno. Pogledaću i drugu sezonu, vidim da su redukovali broj epizoda na 10.
Hella Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Jan Meyer kao ubedljivo najbolji glumac u seriji. sve +1 i na ovo +ležeća osmica, majer mi bio ko sol gudmen u bb, ko na yt okači sve njegove replike drug mi zauvek
I*m with the pilots Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) Zavrsih danas seriju i ne znam sta bih sa tim krajem. Inace za dzemper. No, najbolji je lik prevodilac ("IceHunter") koji je na kraju prve epizode treceg serijala napisao upozorenje da jezevima ne treba davati mleko i objasnio zasto. :ziga: Edited June 10, 2016 by I*m with the pilots
darling Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ja sam na kraju serije skakala do plafona od srece i urlikala kroz kucu: toooo, kraljiceeeee
Recommended Posts